• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvamı Yikacak Kv'm

Ben.olsam cantasinda alirim sonucta ev benim.anahtar benim

Nolur nolmaz anahtarinizi icerde bırakırsınız acil birşey olur gibi laflar söylüyor.Kizlar ben saf bir kadın, pasif bir kadın degilim susuyorsam bilin ki kalbini kırmamak için ama sustukça üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Her dediğini yapayım istiyor.Kv kendince herşeyi biliyor biz birşey bilmiyoruz onun yanında.

Herşey eşlerde bitiyor karı-koca iki ailede karıştırmıycakkk kocan kendi karar almıyorsa nediyim artık azbuçuk benimkindede varda

Empati yapmasını söylüyorum haklisin annemin yaptığı terbiyesizlik diyor ama usulü erkanınca uyarmıyor.Devreye girmiyor ben konuşsam gelin oluyorum.

Kv baskın olmaya çalışıyor bende susuyorsam sırf kalp kirmim diyw ne zaman gelse burası niye böyle bu neden burda sıkıldım gerçekten bunaldim çekemiyorum
Saygım sonsuz ailenede ama biz aile nezama olcazde Kvye de bizde aileyiz özelimiz var saygısızlık etmek istemem ama ne olcak böle

Şiddet de görmüşsünüz. Aslinda size bosanin diyeceğim de, ama çocuğu bahane edip.bunu yapmayacağınıza göre : ağzınızı açın, kalp kırın, sınırlarınızı çizin. Esiniz sizi korumuyorsa bu iş size düşüyor. Ve lütfen bana "kalp kırmak istemiyorum" demeyin. Elalem yüzünden şiddet görmüşsünüz. Bunun ötesi var mi. Ve şiddet gördüğünüz adamdan. Neden cocuk?

Empati yapmasını söylüyorum haklisin annemin yaptığı terbiyesizlik diyor ama usulü erkanınca uyarmıyor.Devreye girmiyor ben konuşsam gelin oluyorum.
Aynen öle bende oyuzden saygısızlık etmediğim halde yapıyor bana eşim savunuyor artık kendide suçlu ama o demese zaten böle de gitmez yuva bir yerde bıktırır artık

Önce bir sakin ol. Toparlan. Saglikliyiz de. Kv anahtari al. Bir yolunu bul ve al. En basta yapilan bir yanlis bu. Iyi ol ama sinirini ciz. Saglikli iliski kur. Esini degistirmeye calisma. Her gün yürüyüse cik parka git. Herkes kendi cocuguna bakar. Kv bakmak icin eltine söz verdiyse kendisi baksin. Aldirma. Düzenini kur.

Eltim yüzünden olmuştu. Daha 1 yıllık evliydim pişmanım o zaman boşanacaktım.Eltimin paranoyaları yüzünden eşimden şiddet gordum.
Eşinizden çok çekindiğinizi anladım yazınızdan,bunun da arka planında önceden gördüğünüz şiddet var.
Bilmiyorum ben yerinizde olsam bütün gemileri yakardım hele ki şiddet, hangi devirde yaşıyoruz ?
Öz anneniz dahi olsa evinizin anahtarı onda olamaz bu evin hanımına çok büyük saygısızlık kayınvalideniz tam bir densizlik abidesi.
Bilmiyorum, benim babam; en ufak bişey olsun üzülecek ol, değer görmediğini düşünüp örselenirsen sakın bizden saklama en ağır şekilde karşılarında oluruz der. Ailenizle paylaşsanız biraz göz dağı verseler eşinize ve kayınvalidenize ? O zaman bi tık çekinirler belki.

Şiddet de görmüşsünüz. Aslinda size bosanin diyeceğim de, ama çocuğu bahane edip.bunu yapmayacağınıza göre : ağzınızı açın, kalp kırın, sınırlarınızı çizin. Esiniz sizi korumuyorsa bu iş size düşüyor. Ve lütfen bana "kalp kırmak istemiyorum" demeyin. Elalem yüzünden şiddet görmüşsünüz. Bunun ötesi var mi. Ve şiddet gördüğünüz adamdan. Neden cocuk?

Pişmanım çocuğumu dünyaya getirdiğim için değil sırf şiddet gördüğümde boşanmadigim için...Eşimi o çok değer verdiği annesi ile başbaşa birakmadigum için ben de anneyim benimde mi gelinime böyle yapmam lazım anlatamam aile apartmani oldugu icin herseyi gözönünde yaşıyoruz az sesimiz çıksa kv kapıya geliyor hayir ben kocamla tartisadabilirim burası benim evim mahremim

Önce bir sakin ol. Toparlan. Saglikliyiz de. Kv anahtari al. Bir yolunu bul ve al. En basta yapilan bir yanlis bu. Iyi ol ama sinirini ciz. Saglikli iliski kur. Esini degistirmeye calisma. Her gün yürüyüse cik parka git. Herkes kendi cocuguna bakar. Kv bakmak icin eltine söz verdiyse kendisi baksin. Aldirma. Düzenini kur.

Mümkün olduğunca evde durmamaya çalışıyorum.Geçen bir arkadaşım aradı eşimin bjk maçı vardı arkdsm yani eşimin arkdslari bize gelmek istedi bnde hayir diyemedim eşim ertelemedim diye bana senin allah belanı versin dedi kalbim coook kirikkk çok

Pişmanım çocuğumu dünyaya getirdiğim için değil sırf şiddet gördüğümde boşanmadigim için...Eşimi o çok değer verdiği annesi ile başbaşa birakmadigum için ben de anneyim benimde mi gelinime böyle yapmam lazım anlatamam aile apartmani oldugu icin herseyi gözönünde yaşıyoruz az sesimiz çıksa kv kapıya geliyor hayir ben kocamla tartisadabilirim burası benim evim mahremim

Aynen de öyle söylemelisin. Her kafasina estiginde öyle giremez. Yatak. Odayada gelsin öyleyse tövbe estağfurullah

Back