• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvamı Yikacak Kv'm

Mümkün olduğunca evde durmamaya çalışıyorum.Geçen bir arkadaşım aradı eşimin bjk maçı vardı arkdsm yani eşimin arkdslari bize gelmek istedi bnde hayir diyemedim eşim ertelemedim diye bana senin allah belanı versin dedi kalbim coook kirikkk çok
Anlasma haberlesme sorunuzu cözün. Kizarak tartisarak degil. Konusarak.

Mesafe candir!kayinvaliden karismaya merakli olabilir,esinde illede ailem diyebilir sen eger durucagin yeri bilirsen cokda karisma hakki bulamaz.Ornek esim ve ailesi annesi hatta babasi...hayatimi yonetmeye cok meraklilar,kayinvalidem butun gun beraber olalim bir yiyelim icelim ister,esim annesine deli olur,ayni apartmanda degilim ama evlerimiz karsilikli.Eskiden esimle problem yasamayalim diye ne istenirse yapardim suanki sen gibi,simdi aklim basima geldi,gerekmedikce evine girip cikmam ben gidip gelmeyince bana mudahale etme hakki bulamiyor,gerek kendisine gerek esime mesafeli olmak istedigimi surekli belirttim ...arada turlu bahanelerle esime sikayetleniyor "evlerimiz karsilikli ama gelip gitmiyor,benimle ilgilenmiyor"vs diye ama umrumda degil,arkamdan istedigini desin,esimde tribini atiyor konusmuyor vs ama oda umrumda degil.Kucuk cocuklarim var evim isim cocuklar derken zaten zamanim geciyor kimsenin nazini kaprisini gecicek zamanim yok acikcasi.
Inan bak kim ne yaparsa sen izin verdigin kadar yapabilir kimseyi onemsemyince yaptiklarini da onemsemiyorsun,kendimden biliyorum bu saatten sonra ne esinin aile aski biter nede kayinvaliden eltin degisir.Hic kimseyi onemseme kendin ve cocugunla zamanini gecir.Kaprisli eltine birak hediye almayi selam vermedigi surece selam verme ,dogum gununde hediye alinca noldu gozunde degerinmi artti,gerek yok boyle iyiliklere,kim ne hakediyorsa ona gore tavir al.aklim basima 26 yasimda geldi benim anladimki insani zorla kotu niyetli yapiyorlar.

Daha bugun film izledim kv dirdiri cinnet gecirtti geline. Kocasini acayip sucladim alip karisini gitmedi tehtit etmisti ama huzurevine kapamadi lanet kadini. Kilidi degistir anahtar verme kocana yuz verme bi sure konuşma evle ilgilenme falan belki sıkıntılı oldugunu anlar. En son care.

Eltin yuzunden siddet gorup bir de hediye ile dogum gunu mu kutladin?

Bu gune kadar susup alttan almissin ne kiymet goruyorsun ne esinle aran iyi. Bundan sonra tam tersini dene bakalim kvne mesafe koy anahtari kapi ustunde birak ya da degistir deli tarafini bi goster zaten su an mutsuzsun en azindan icinde kalmaz onlar da mutsuz olsun....

Kızlar selamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim 8 aylik bir oğlum var.Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.Evlendik evlendiğim günden beri karışmadığı yorum yapmadığı birşey kalmadı.Oyle ki ben ben değil ben görünümlü başka biri oldum.Kendimden ödün vermekten, susmaktan ve hep alttan alan olmaktan yoruldum. Bugün kv işi vardı eltimin oglu icin okuldan gelince sana gelsin x dedi.(ELTIMIN OĞLUYLA SÜREKLİ ILGILENIYORUM.ELTIM ÇALIŞIYOR KV BAKIYOR ISI OLUNCA BANA BIRAKIYOR.) Ben de dedimki anne dışarıya çıkacaktık oğlumla vs. Tamam dedim.Sonra kv giderken bana uğradı X le kayinbaban ilgilenecek sen gidersin istediğin yere tavırlı Yüzüme bakmaz bir halde..Yap yap yap yapma trip.Ben dadi degilim 1. 2 benim küçük çocuğum var. Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür.. Sonra hicbir etki altında kalmadan dedimki ınsanlık bende kalsın.Hediye aldim kutladım.Biz aile apartmanında oturuyoruz.Markete gitmiştik bebeğim babaannesinde idi.Kv eşimin telfonunu aradı ben baktım aloo alooo alooo ses yok baba de baba de diye bebeğime söyleniyor.Kapandi saniyesinde aradim telefona bakmadı. Bende kızdım benimle konuşmak istemediğinden trip yapıyor eminim. Benmde moralim bozuldu eşimle tartışmaya başladık dedim oturacaktık ayrı apartmanda haftada 1 gelecektik kıymetimiz olacaktı taşınalım buradan dedim Eşim de geberiyorum desen gitmem dedi.Esomle karikoca ilişkimizde yok.Cocugum olmasa şimdi boşanırdım kocamı seviyorum ama kocam beni hiç savunmuyor kalp mi kırayım diyor beni hicc savunmuyor hiçç ne yapacagimi bilmiyorum.Ozel hayatımız 0. Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.Kizkar kendimi çok kötü hissediyorum şu hayatta destek olan kimsem yok.Cekip gitsem yavrum babasız kalacak kalsam ben mutsuzum taşınma ihtimalimiz yok.Gecen uyuyorum gözümü açtım kv karşımda evimegirmiş korkudan çığlık attım...Çok kotuyum çok ağladım eşim çok pasif biri ailesinden çok korkuyor.Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum ama evladıma kıyamıyorum.Kv herseyimze karışıyor eşim susuyor.Eltime hiç böyle davranmıyor Çok kotuyum bana akıl verin dayanamıyorum boşanıp gitsem ailemde sahip çıkmaz çocuğuma bakarim eşime karşı ciddi tavır almayı düşünüyorum aylardır sevişmiyoruz zaten.
Konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Neden sevişmiosunuz ?Allahım yar ve yardımcın oldun

Kayınvalideden önce cinsellikte sorun bence. Önce onu halletmeye çalışın derim. Siz eşinizle daha muhabbeti daha sevgi dolu olursanız kayınvalide karşı taraftaki sorun olur esinizde sizin yanınızda bir tavır alabilir. Önce yatak odası diyorum :)
Sonra da hiç kocaniza birşey demeyip sezdirmeyip kayinvalidenizle olan sorunumuzu çözmeye çalışın. Sayginizdan aşka ödün vermeyin ama iletişim kurun. Mesela eltinin doğum gününü mu hatırlattı iyi söyledin anne o benimkini kutlamadığı için çok üzülmüştüm şimdi uzmeyeyim onu diyin. Niyet söylemek istediğini çok iyi niyetli gibi soylemek :) ben yaparım bunu. Safa yatıp laf sokarim. Alınıp birşey diyecek olsa aaaa ben o niyetle demedim ki derim. Sinsi oyna kaynanana.. ama önce kocanla olan durumunu hallet. O çok öncelikli.

Mesela ben olsam anahtar olayı ile ilgili kayınvalide eve öyle girse ve korksam bir abartirdim bir abartirdim korkumu. Hem o an korkudan cildirmisa vururdum hem de günlerce geçmezdi o korkum :p sonra içeri girecek kaynana korkardi. Ve hatta anahtarı üstüne bırakmaya sebebim olurdu. Çok korktum o gün, sütüm bile cekildi, gecelerce uyku uyuyamadim, uykudan uyanıp ağladım korkumdan. Bir daha yaşamak istemiyorum derdim. Bu tarz bir durumda bir korku bir cinnet. İş tamam :)) ama sorun kayinvaliden gibi davranma. Yani onu hedef gösterme suçlu olursun. Olanı abart. Ama saf gibi abart.
Bir de bütün bunların etkili olabilmesi icin, evliliginizin de devamı için lütfen yatak odanizi sıcak tutun :))

Kızlar selamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim 8 aylik bir oğlum var.Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.Evlendik evlendiğim günden beri karışmadığı yorum yapmadığı birşey kalmadı.Oyle ki ben ben değil ben görünümlü başka biri oldum.Kendimden ödün vermekten, susmaktan ve hep alttan alan olmaktan yoruldum. Bugün kv işi vardı eltimin oglu icin okuldan gelince sana gelsin x dedi.(ELTIMIN OĞLUYLA SÜREKLİ ILGILENIYORUM.ELTIM ÇALIŞIYOR KV BAKIYOR ISI OLUNCA BANA BIRAKIYOR.) Ben de dedimki anne dışarıya çıkacaktık oğlumla vs. Tamam dedim.Sonra kv giderken bana uğradı X le kayinbaban ilgilenecek sen gidersin istediğin yere tavırlı Yüzüme bakmaz bir halde..Yap yap yap yapma trip.Ben dadi degilim 1. 2 benim küçük çocuğum var. Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür.. Sonra hicbir etki altında kalmadan dedimki ınsanlık bende kalsın.Hediye aldim kutladım.Biz aile apartmanında oturuyoruz.Markete gitmiştik bebeğim babaannesinde idi.Kv eşimin telfonunu aradı ben baktım aloo alooo alooo ses yok baba de baba de diye bebeğime söyleniyor.Kapandi saniyesinde aradim telefona bakmadı. Bende kızdım benimle konuşmak istemediğinden trip yapıyor eminim. Benmde moralim bozuldu eşimle tartışmaya başladık dedim oturacaktık ayrı apartmanda haftada 1 gelecektik kıymetimiz olacaktı taşınalım buradan dedim Eşim de geberiyorum desen gitmem dedi.Esomle karikoca ilişkimizde yok.Cocugum olmasa şimdi boşanırdım kocamı seviyorum ama kocam beni hiç savunmuyor kalp mi kırayım diyor beni hicc savunmuyor hiçç ne yapacagimi bilmiyorum.Ozel hayatımız 0. Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.Kizkar kendimi çok kötü hissediyorum şu hayatta destek olan kimsem yok.Cekip gitsem yavrum babasız kalacak kalsam ben mutsuzum taşınma ihtimalimiz yok.Gecen uyuyorum gözümü açtım kv karşımda evimegirmiş korkudan çığlık attım...Çok kotuyum çok ağladım eşim çok pasif biri ailesinden çok korkuyor.Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum ama evladıma kıyamıyorum.Kv herseyimze karışıyor eşim susuyor.Eltime hiç böyle davranmıyor Çok kotuyum bana akıl verin dayanamıyorum boşanıp gitsem ailemde sahip çıkmaz çocuğuma bakarim eşime karşı ciddi tavır almayı düşünüyorum aylardır sevişmiyoruz zaten.
Konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
İşler çığırından çıkmış, gemileri yakma zamanı gelmiş. Siz pasif kaldıkça tepenize çıkmışlar tabiri caizse. Normalde eşinizin dengeyi kurması lazım ama yapmıyor. O zaman artık siz rest çekicek, sert davranacaksınız. Kv nizi uyarın bir daha evime habersiz girmeyin rahatsız oluyorum diye, daha olmadı anahtarı değiştir.

Kv baskın olmaya çalışıyor bende susuyorsam sırf kalp kirmim diyw ne zaman gelse burası niye böyle bu neden burda sıkıldım gerçekten bunaldim çekemiyorum
Canım bak kalbi kırılmasın diye alttan alırsan herseferinde kırılan senin kalbin olur. Durması gereken yeri bilmiyorsa, bırak kırılsın.

Nolur nolmaz anahtarinizi icerde bırakırsınız acil birşey olur gibi laflar söylüyor.Kizlar ben saf bir kadın, pasif bir kadın degilim susuyorsam bilin ki kalbini kırmamak için ama sustukça üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Her dediğini yapayım istiyor.Kv kendince herşeyi biliyor biz birşey bilmiyoruz onun yanında.

Susma ozaman bi zahmet bırak acilsin aranız uğramasın size sürat assın biraz böyle devam edin sonra eşinize diyimki ben boşanmak istiyorum kabul ettiği anda bidakka durmayın o evde herkesin azında gidecek bi yerim yok insan oğlu bu kadınlar kendi ayakları üzerinde duran varlıklar becerin ya sığınmışsınız gidecek yerim yok şikayet etmeyin ozaman yazmadığınız hayata boyun eğip ötürü yada sirkelenip kendinize gelin bi zahmet ben şahsen çoğumun istemem benim pasif görerek büyümesini sürekli ezilen kadın olarak görmesini istemem siz kabul ediyorsanız buyrun

kalp mi kırayım diyor

Bu söze cevap çok net aslında: "Benim kalbimi kırıyorsun ama. O ne olacak?"

Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.

Kapının ardında anahtarı yan çevrili bırak açamaz. "Neden?" Dediklerinde dde"özel hayatımın özel kalmasını istiyorum." Diyin.

Konuşmalarımızda net olun. Böyle kalp kırmak istemiyormuş gibi olun ama söyleyeceğimiz şeyi de söyleyin. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar doğru ama söylemesini bilirseniz sorun olmaz. Size asılan suratları da önemsemeyin. Çünkü 1-2 önemsediginizde bunu size karşı koz olarak kullanmaya başlayacaklar. Eşinize şikayet de etmeyin, ettikçe gözüne batarsınız ne de olsa annesi karşı taraf.

Yine düzelme olmuyorsa, yolları ayırmanın vakti gelmiş demektir.

Eşim çok pasiffffffffff

Herşeyi eşinizden beklemeyin
Zaten belli eşinizin kapasitesi, beklentide olduğunuz sürece mutsuz olmaya devam edeceksiniz, çünkü eşiniz birden bire başka bir adam olmayacak.

Evdeyken kendi anahtarınızı kapının arkasına takmakla başlayın işe. Eşiniz kızarsa “aaaaa unutmuşum vallahi, kapının arkasında mı kalmış” diye salağa yatın.
Kv eltinize hediye mi istedi, “ay ne alsam ki, sizin bana aldığınızın aynısını alayım en iyisi” deyin

Ama bunları kavga etmeden, surat asmadan yapın. Sanki gerçekten akıl edememişsiniz gibi. Sonradan da “aaaa unutmuşum” deyin.

Eşiniz değişmeyecek. Aileniz arkanızda değil. Siz zaten kötü gelinsiniz. Biraz daha kötü olmanızda sakınca yok bence.

Durumunuz ortada, çok da ters gitmemeye çalışın. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, aileniz arkanızda değil, yani boşanmazsınız. Boşuna blöf yapmayın. İyi kötü bir işe girip gün içinde o ortamdan uzak kalmaya bakın. Kayınvalide de çocuğunuza bakar. Elinizde para olursa eltiniz gibi kıymetiniz olur.

Anahtar konusunda al oğlunu bi gün parka git gelincede deki anahtarimi düşürmüşüm anne senin anahtarla gireyim al bi daha da müsade etme almasina
Bu kadın anladığım kadarıyla o bahaneyle anahtar verecek kadın değil. Laf söylesen suç, sussan gönül razı degil. Gelin olmak çok zor. Ben lafımı esirgemem. Akıllı olup milletin kahrını çekeceğime, deli olurum millet benim kahrımı çeksin.
Çevremde çesitli çözümlerle ayni ortamdan ayrilanlar var. Birincisi ikiniz karar verebilirsiniz ki esiniz yanaşmıyormuş. Ikincisi buyuk bir kavgada esiniz yine otur oturduğun yerde der gb geliyor. Bir cikis yolu bulursun insllah

Benim kv çok meraklı bir kadın.Apartmanda ışık yansa acar kapıyı bakar ondan habersiz bakkla bile çıkamam.Coook meraklı merak hastası herşeyi merak ediyor herşeye müdahil oluyor herseyme karışma hakki buluyor kendinde evim onun istediği düzende olsun istiyor
O aile apartmanından taşınmadan hiçbirşey düzelmeZ .eşinde durumdan memnun şikayetçi değil senin yapabileceğin tek sey bu şartlarda kendimi nasıl mutlu edebilirim diye yol aramak bir hobi edin kendine bi uğraş bul biseyler üret kafan dağılsın yoksa bunları düşünenten gün geçmez

Baktin esin çıt etmiyor. Sen çıkaracaksın sesini gerekirse fena gelin olacaksın ki bunlara öylesi yarar ezdirme kendini.

Back