Mesafe candir!kayinvaliden karismaya merakli olabilir,esinde illede ailem diyebilir sen eger durucagin yeri bilirsen cokda karisma hakki bulamaz.Ornek esim ve ailesi annesi hatta babasi...hayatimi yonetmeye cok meraklilar,kayinvalidem butun gun beraber olalim bir yiyelim icelim ister,esim annesine deli olur,ayni apartmanda degilim ama evlerimiz karsilikli.Eskiden esimle problem yasamayalim diye ne istenirse yapardim suanki sen gibi,simdi aklim basima geldi,gerekmedikce evine girip cikmam ben gidip gelmeyince bana mudahale etme hakki bulamiyor,gerek kendisine gerek esime mesafeli olmak istedigimi surekli belirttim ...arada turlu bahanelerle esime sikayetleniyor "evlerimiz karsilikli ama gelip gitmiyor,benimle ilgilenmiyor"vs diye ama umrumda degil,arkamdan istedigini desin,esimde tribini atiyor konusmuyor vs ama oda umrumda degil.Kucuk cocuklarim var evim isim cocuklar derken zaten zamanim geciyor kimsenin nazini kaprisini gecicek zamanim yok acikcasi.
Inan bak kim ne yaparsa sen izin verdigin kadar yapabilir kimseyi onemsemyince yaptiklarini da onemsemiyorsun,kendimden biliyorum bu saatten sonra ne esinin aile aski biter nede kayinvaliden eltin degisir.Hic kimseyi onemseme kendin ve cocugunla zamanini gecir.Kaprisli eltine birak hediye almayi selam vermedigi surece selam verme ,dogum gununde hediye alinca noldu gozunde degerinmi artti,gerek yok boyle iyiliklere,kim ne hakediyorsa ona gore tavir al.aklim basima 26 yasimda geldi benim anladimki insani zorla kotu niyetli yapiyorlar.