• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvamı Yikacak Kv'm

Bakın yapmanız gereken ilk adımı yazıyorum. Bir anahtarcıya gidiyor ve yeni kapı kilidi ve anahtarlarını alıyorsunuz. Eve geldiğinizde kolayca kapı kilidini değiştiriyor ve eşinize de gelince bu yeni kapı kilidinin anahtarı diyor ve kimseye vermemesini söylüyorsunuz.

Sonrasında mümkün oldukça kv ve diğerleri ile muhattap olmayı kesiyorsunuz. Bahaneler uydurun ve eşinize bu konuda sizi zorlamamasını kafasına sokuyorsunuz. KV ile tartışmaya bile girmeyip kendi hayatınızı yaşıyorsunuz.

Kendi yaşadığınız osrunları çözmek için adım adım ilerliyorsunuz ama artık eltiniz ile kıyaslamayı da bırakıyorsunuz.

Kıyaslamayı onları anlamaya çalışmayı zaten bıraktım ben iyilik namina ne yapiyorsam Allah rizasi için ama artık gerçekten kendim olacağım doğru bulmadığım bir fikri doğru demeyeceğim. Yoruldum anahtar kilidini değiştiremem ama bu anahtar olayı konusunda uyaracağım.

Yuvanı kv değil eşin yıkacak
Kesinlikle katiliyorum bu yoruma.Bakin siz demissiniz diger eltime yapmiyor diyee.Suç kayinvalidenizde degil kocanizda.Kocanizdan cesaret aldigi icin bunlari yapabiliyor..Ailenin davranislarina sekil veren eşiniz..Bosanmayi dusundugunuzu kararli bir sekilde soyleyin.Isteklerinizi soyleyin..Bir kere o kilidi degistirin.Kimse kimsenin evine hirsiz gibi giremez.Suçtur bu..Tasinmasaniz bile uygun bir dille konussun..Tavrini koysun.Boyle giderse gercekten ya bosanirsiniz ya da ruh sagliginizi kaybedersiniz..

Kesinlikle katiliyorum bu yoruma.Bakin siz demissiniz diger eltime yapmiyor diyee.Suç kayinvalidenizde degil kocanizda.Kocanizdan cesaret aldigi icin bunlari yapabiliyor..Ailenin davranislarina sekil veren eşiniz..Bosanmayi dusundugunuzu kararli bir sekilde soyleyin.Isteklerinizi soyleyin..Bir kere o kilidi degistirin.Kimse kimsenin evine hirsiz gibi giremez.Suçtur bu..Tasinmasaniz bile uygun bir dille konussun..Tavrini koysun.Boyle giderse gercekten ya bosanirsiniz ya da ruh sagliginizi kaybedersiniz..
Konu sahibi ben değilim

Eltim yüzünden olmuştu. Daha 1 yıllık evliydim pişmanım o zaman boşanacaktım.Eltimin paranoyaları yüzünden eşimden şiddet gordum.

Arkadaş evlilik bitiyor kv den biliyorsun, şiddet görüyorsun eltiden biliyorsun. Dön de kendi kocan olacak herife bak.

Okuyan herkes bilsin ki aynı apartmanda oturmayın kızlar. Karışmam etmem en büyük yalan. Kapı kapıyı görmesin derim her zaman.

Sizin suçunuz da o çocuğa bakmak. Dadı değilseniz dadılık yapmayın. Elti maaşını getirip size mi veriyor? Çok biliyorsa bakıcı tutsun. Bakamam işim var demeyi öğrenin. Hayır demeyi öğrenin.

Evin düzenine karışıyormuş... Ben böyle istiyorum diyeceksiniz. Bitti. Alttan alırsanız üste çıkan çok olur.

Evinize ne hakla giriyor ? Kapının kilidi yok mu ? Takın, kilitleyin, anahtar bırakın giremesin. Özel hayatınız yok ki cinsel hayatınız olsun sizin..

Bir şeyleri değiştirmek sizin elinizde. Önce o koca olacak pasifi değiştirmek lazım. Bu tipler niye evleniyor anlamıyorum. Elin kızı senin çileni çekmek zorunda değil.

Back