Senin şuurun baglanmis yemin ediyorum. Aklin durmus. Yav zaten o evde calisan para kazanan sensin, neyi tek basina basaramayacaksin? Bilinc kaybi yasiyon sen.Evet herseyden hayattan bile korkar oldum. Tek başına birşey beceremem korkusu var. Yıldım. Bezdim.
Ağlamak istiyorum. Çok mutsuzumbir volkan gibi dolu içim. Çok seviyordum. Bunu ona göstermem hataydı. Herşeyi kabullendim kabul ettim. Artık yoruldum.
Gerçekten bilinç kapanmış gibi. Bazı insanlar buraya sırf kendi kendine yazmak için konu açıyor galiba. Yazılan o kadar tavsiyeye hiç tepki yok. Bazı arkadaşlar da kendilerini parçalıyorlar resmen tavsiye konusunda:) çok şekersiniz:) kadın takılıp kalmış,sorunların içinde. Çözüm aşamasından bin mil ötede, çok üzücüSenin şuurun baglanmis yemin ediyorum. Aklin durmus. Yav zaten o evde calisan para kazanan sensin, neyi tek basina basaramayacaksin? Bilinc kaybi yasiyon sen.
sen en iyisi işinden izin al ya da istifa et, ailene git yüzyüze görüş. belki onlar aklını başına getirir.Ailem ile de konuştum. Boşan diyorlar. Ben çok kararsızım. Kiyacakmisim gibi geliyor. Çok tuhaf birşey. İki gündür konuşmuyoruz.
Kendimde hata vardır. Kimse dört dörtlük değil. Ne bileyim karmakarisigim.
5 ayda 7 kg aldım stresden. Yaşlı teyzeler gibi giyiniyor sun diyor. Gençsinir genç gibi giyin diyo. Hep benden beklentisi var. Sigara içmiyorum. Sigarayı bırakacağını söz verdi bana. İki senedir sözünü yerine getirmediği hala. Şaştım kaldım. İçimde korku var. Her türlü şeyi düşünür oldum artık kendimden bile şüphe eder hale geldim. Eski resimlere bakarak üzülüyorum. Reva mı. Etme bulma dünyası diyorum.
Söylediklerinizi dikkate alıyorum. Ama korktuğumda söylüyorum. Evet iyi değilim. Psikolojim bozuldu diyorum. Anlatamiyorum sanırım.
Ne yaparsin bilmem ama cocuk dusunme lutfen..Merhaba arkadaslar. Eşimle yepyeni bir başlangıç yapmak için başka bir şehre taşındık. Ancak bu şehirde ablasına yakınımızda olacaktı. Herşey düzelir diye göz yumdum. Nasılsa bende esimle bir aile olacak ve herşey yoluna girecek sandım.
Ancak iş sandığımdan sarpa sardı. Görümcem in yakınına taşınmasında esimle ablasının tek başlarına buluşmaları çoğaldı. Ben isteyken.önemli görüşmeleri vs vs. Hep eşimin dediğinde yeğenimi özledim o yüzden. Ben zaten başından görümcem le problem olduğu için tepki vermeye başladım esime. Eşimı bunu sürekli kıskançlık olarak algıladığı. Ben kızdığımı söyledikçe o ınada bindirdi. Ben beraber gidelim dedikçe beraber vakit geçirelim dedikçe o evde oturdu yada gitti arkadaşlarıyla buluştu. Ben arkadaş çevremi bile kaybettim evlendiğimde bu yana. İş ev güç derken. Esime haftalardır sinemaya gidelim sürekli kavga sürekli problem. Hiç birşeyler yapalım demiyor. Sürekli anlamlara gidelim diyor. Baktım gittikçe büyüyor problemler. Çözüm arayışlarına girdim.benim ailemle aynı ortamda bulunmak dahi istemiyor. Ailem onu çok sever bana gösterdiklerini fazla ilgi gösterirler ona. Ancak eşimin ailesi bana çok mesafeli. Sürekli sadece esimi ararlar yada taşırlar ben yokmuşum gibi davranırlar. Onlara gittiğimde nasılsın diye bile sormaz görümcem. Eşimin yanına oturur onunla sohbet et eder. Görümcem le aynı odada yalnız kaldımı kendisi kalkar gider. Benim le gozgoze bile gelmek istemiyor. Esime bunları söylediğimde kıskançlıkları başladı yine bıktım artık diyo. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık. Eşimin hattı için gidiyorum onlara. Sorun çıkıncaya gelmeseydin diyor. İki haftadır ailemi görmüyorum. Annem hastanede iki kere gittik yanina. Ama esim sürekli kendi ailesini düsünüyo. Ben kiskaniyormusumda vs vs vs. Ben artık çok sinirli bir insan haline dönüştüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Esime göre herseyin sebebi ve suçlusu benim. Cinsel ilişki bile o kadar azaldi ki. Eşim ailesi olduğunda hiç yanımda bile olmak istemiyor rahatsız oluyor sanki görümcem sürekli esimle tansel temas kurmaya çalışıyor. Kardeş iyi hosta yani benim yanımda bu kadar aşırı yakın davranma amacı ne. Sırf esime sorar nasılsın diye. Ben öylece otururum.
Eşim farkına varmıyor ama. Bunu dillendirdigimde kıskanıyorsun. Paranoyaksin kıskançlık hastasının diyor. Ben bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor.
Bu hafta ailesinin yanına gittik. Fazla oturmayalim dedim. Gece yarısına kadar kaldı. Dinlemedi beni. Anneme gittiğimizde 30 dk oturuyor hadi kalkalım diyor. Anneme sarılmamız görünceye sonrada. Bebek gibisin ana kuzusu kucağından ayrılma diyor.
Bana yardım edin . Sinirlerim yıprandı artık. Her hafta aileler yüzünden kavga. Cinsel ilişki sıfıra düştü. Sokakta başka kadınlara bakiyor. Kendine bak diyor. Yemek yapmıyorsun diyor. Ben elimden geleni yapmaya çalıştıkça memnun edemiyorum onu. Şuanda çalışmıyor ben calisiyorum. Çabasında göremiyorum. Ablası hiç bu konuda bana destekte vermiyor bilakis onu özendirici evde oturmaya. Ehliyetini ben öderim diyo. Gidiyo üst baş alıyor ona. Daha televizyonunuz yok biz alalım diyo. Sürekli hava atma çabasında. Bıktım artık. Benim yaptıklarımı görmüyor bile. Napcan imi bilmiyorum. Kendimi dine güvenim zaten azdı tamamen kaybettim artık. Beni rahat bırak diyo. Evli olduğunun farkında değil sanırım.
Ne yaparsin bilmem ama cocuk dusunme lutfen..
Ailelerinizin arasi nasil?
Esini ne zamandir tanıyorsun ve onceden nasildi?
Esimi 4 yıldır tanıyorum. Bir sene sonra nişanlandı ardından evlendik iki senedinde evliyim.
Evlenmeden önce herşeyi konuştuk. Ona güvendim. O zamanlar bile ablası sorun yapiyodu. Faceden yada whatsappta ikimizin online olduğunu görüyordüşünüyor du eşimi arardi. Bir dakika ablam aradı görüşmediğim. Ablam görüntülü konuşmak istiyo vs. Kayinvalidem çocuk yapın sizi rüyamda gördüm dedi. Arkadan kendisi bize kış kış gülüyor. 5 ayda sonra öğrendik ki hamile. Herkes sizinde olur inş dedi. O bir kere bile demedi. Mutluluklar dahi dilemedi bize evlendiğimde. Bize çocuk yapmayın test yaptırın bizim çocuğumuz gibi engelli olur dedi. Parayla test yaptırın dedi ama cooook pahalı dedi kursağımızda bırakmaya niyeti var herşeyi. Bize geldi birkere. Esime yarın zamanın var mı dedi. Bende hayırdır diye sordum komik bir şekilde. Bana seni ilgilendirmez sen calisiyosun. Esime canım gel beni bebekle arabaya götür orda konuşuruz dedi. Ben şok!!! Soru sorarım duymazdan gelir.
Ben anlamıyorum bu kadar şeyi ve fazlasını nasıl görmez bir insan? Esim nasıl bu kadar kör. Bana diyor ki sen art niyetlisin ailemi sevmiyorsun o yüzden yaptıkları herşey sana batıyor. Sen hep senin ailenle olalım ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor.halbuki alakası yok. Gitsin görüşsün, ama onların yanındada beni korusun. Milletin içinde görümcem benimle dalga geçti. Sen uyduruyorum diyor esim.
Bilmiyorum artik. İçimdekileri buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Yoksa herkes söyledi yapılması gerekeni farkindayim da. Kendime yitirdiğim öz saygımı nasıl geri kazanacağım. İnsanlarla diyalog haline girmek bile benim için çok güç geliyor artık.Konu sahibesi bizden tam olarak beklentin nedir ?
Eşinden boşanmak istemiyorsun (korkuyorsun açık ve net )
Hayatını yaşa diyoruz (gez,toz,keyfine bak)
Bu herif düzelmez olan sana olur (Ablacı ,anneci)
Parayı sen kazanıyorsun , senin elin daha güçlü.
Tam olarak isteğin ne ? Açık açık yaz ki bizde ona göre yorum yapalım.
Yitirdigin ozsaygiyi bu kadar saygısız bir adamla yaşadığın bu aile de olduğun sürece kazanamazsın bu ne biçim evlilik arkadaşım kendine acı çektirmekten zevk mi alıyorsun ayakların üzerinde dururken o aileyi niye cekiyorsun ya ben çocuğu olup hayatında çalışmamış insanların böyle sal.k insan ve ailesini terk edip temizlik personeli olarak çalıştığını gördüm ve bence eli öpülesi insanlar onlar her zaman da o ablaya saygı duyuyorum ve belli de ediyorum bence saygı bu insanlara kendini ezdirmeyerek yavaş yavaş gelir merak etme de sende o cesareti göremedim ben hayatının sonuna kadar bu parazit le yaşamaya devam mi edeceksin gerçekten ?Bende
Bilmiyorum artik. İçimdekileri buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Yoksa herkes söyledi yapılması gerekeni farkindayim da. Kendime yitirdiğim öz saygımı nasıl geri kazanacağım. İnsanlarla diyalog haline girmek bile benim için çok güç geliyor artık.
Bende
Bilmiyorum artik. İçimdekileri buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Yoksa herkes söyledi yapılması gerekeni farkindayim da. Kendime yitirdiğim öz saygımı nasıl geri kazanacağım. İnsanlarla diyalog haline girmek bile benim için çok güç geliyor artık.
Seni ailenden koparmak isteyenler onlar gibi gorunuyor..Esimi 4 yıldır tanıyorum. Bir sene sonra nişanlandı ardından evlendik iki senedinde evliyim.
Evlenmeden önce herşeyi konuştuk. Ona güvendim. O zamanlar bile ablası sorun yapiyodu. Faceden yada whatsappta ikimizin online olduğunu görüyordüşünüyor du eşimi arardi. Bir dakika ablam aradı görüşmediğim. Ablam görüntülü konuşmak istiyo vs. Kayinvalidem çocuk yapın sizi rüyamda gördüm dedi. Arkadan kendisi bize kış kış gülüyor. 5 ayda sonra öğrendik ki hamile. Herkes sizinde olur inş dedi. O bir kere bile demedi. Mutluluklar dahi dilemedi bize evlendiğimde. Bize çocuk yapmayın test yaptırın bizim çocuğumuz gibi engelli olur dedi. Parayla test yaptırın dedi ama cooook pahalı dedi kursağımızda bırakmaya niyeti var herşeyi. Bize geldi birkere. Esime yarın zamanın var mı dedi. Bende hayırdır diye sordum komik bir şekilde. Bana seni ilgilendirmez sen calisiyosun. Esime canım gel beni bebekle arabaya götür orda konuşuruz dedi. Ben şok!!! Soru sorarım duymazdan gelir.
Ben anlamıyorum bu kadar şeyi ve fazlasını nasıl görmez bir insan? Esim nasıl bu kadar kör. Bana diyor ki sen art niyetlisin ailemi sevmiyorsun o yüzden yaptıkları herşey sana batıyor. Sen hep senin ailenle olalım ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor.halbuki alakası yok. Gitsin görüşsün, ama onların yanındada beni korusun. Milletin içinde görümcem benimle dalga geçti. Sen uyduruyorum diyor esim.
Senin şuurun baglanmis yemin ediyorum. Aklin durmus. Yav zaten o evde calisan para kazanan sensin, neyi tek basina basaramayacaksin? Bilinc kaybi yasiyon sen.