Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Ağlamak istiyorum. Çok mutsuzum bir volkan gibi dolu içim. Çok seviyordum. Bunu ona göstermem hataydı. Herşeyi kabullendim kabul ettim. Artık yoruldum.

Ağlamak istiyorum. Çok mutsuzum bir volkan gibi dolu içim. Çok seviyordum. Bunu ona göstermem hataydı. Herşeyi kabullendim kabul ettim. Artık yoruldum.

Sana işkence eden adamın neyini seviyorsun seni aşağılıyor sana bir hiç muamelesi yapıyor senin paranla erkeklik yapıyor ama sen ağlıyorsun. Sen ezik diilsin bir kendine gel allah aşkına ! Yıllarına yazık vallahi bilahi yazık ilerde pişman olucaksın zararın neresinden dönersen kardır.

Senin şuurun baglanmis yemin ediyorum. Aklin durmus. Yav zaten o evde calisan para kazanan sensin, neyi tek basina basaramayacaksin? Bilinc kaybi yasiyon sen.
Gerçekten bilinç kapanmış gibi. Bazı insanlar buraya sırf kendi kendine yazmak için konu açıyor galiba. Yazılan o kadar tavsiyeye hiç tepki yok. Bazı arkadaşlar da kendilerini parçalıyorlar resmen tavsiye konusunda:) çok şekersiniz:) kadın takılıp kalmış,sorunların içinde. Çözüm aşamasından bin mil ötede, çok üzücü

Söylediklerinizi dikkate alıyorum. Ama korktuğumda söylüyorum. Evet iyi değilim. Psikolojim bozuldu diyorum. Anlatamiyorum sanırım.

sen en iyisi işinden izin al ya da istifa et, ailene git yüzyüze görüş. belki onlar aklını başına getirir.

Ne yaparsin bilmem ama cocuk dusunme lutfen..
Ailelerinizin arasi nasil?
Esini ne zamandir tanıyorsun ve onceden nasildi?

Ne yaparsin bilmem ama cocuk dusunme lutfen..
Ailelerinizin arasi nasil?
Esini ne zamandir tanıyorsun ve onceden nasildi?

Esimi 4 yıldır tanıyorum. Bir sene sonra nişanlandı ardından evlendik iki senedinde evliyim.
Evlenmeden önce herşeyi konuştuk. Ona güvendim. O zamanlar bile ablası sorun yapiyodu. Faceden yada whatsappta ikimizin online olduğunu görüyordüşünüyor du eşimi arardi. Bir dakika ablam aradı görüşmediğim. Ablam görüntülü konuşmak istiyo vs. Kayinvalidem çocuk yapın sizi rüyamda gördüm dedi. Arkadan kendisi bize kış kış gülüyor. 5 ayda sonra öğrendik ki hamile. Herkes sizinde olur inş dedi. O bir kere bile demedi. Mutluluklar dahi dilemedi bize evlendiğimde. Bize çocuk yapmayın test yaptırın bizim çocuğumuz gibi engelli olur dedi. Parayla test yaptırın dedi ama cooook pahalı dedi kursağımızda bırakmaya niyeti var herşeyi. Bize geldi birkere. Esime yarın zamanın var mı dedi. Bende hayırdır diye sordum komik bir şekilde. Bana seni ilgilendirmez sen calisiyosun. Esime canım gel beni bebekle arabaya götür orda konuşuruz dedi. Ben şok!!! Soru sorarım duymazdan gelir.

Ben anlamıyorum bu kadar şeyi ve fazlasını nasıl görmez bir insan? Esim nasıl bu kadar kör. Bana diyor ki sen art niyetlisin ailemi sevmiyorsun o yüzden yaptıkları herşey sana batıyor. Sen hep senin ailenle olalım ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor.halbuki alakası yok. Gitsin görüşsün, ama onların yanındada beni korusun. Milletin içinde görümcem benimle dalga geçti. Sen uyduruyorum diyor esim.

Eskiden uzak olduğumuz için hep mesajlar falan çok romantik sahiplenici vs vs.

Biz balayı bile yapamalik. Kendimiz hiç yalnız kalmadık ki. Vakit bile ayiramadik. Gittikçe uzaklaştık belkide. Sokakta bayanları görüyo modern giyinmiş süslü. Bana diyor yaşlı teyzeler gibi giyinme. Kendine bak.kendine saygın olsun diyo.
Evlilik yildonumuzde ailesi var diye onlarla geçirdi. Ben surat attığım için gitmiş altın bileklik almış. Ben hediye istemiyorum ki benimle vakit geçirsin. Çarşıya giderdi herkes ettim vs. Ben gidince kayinvalidem sen nereye gidiyorsun diye kızıyordu. Görümcem lerce geldiğinde kayinvalidem benimle konuşmadı. Sanki problemliymisiz gibi gösterirdi.

Başka şehre tasindigimizdan bu yana esim bana çiçek dahi almaz oldu. Hediye almaz. Kendisi berbere gider. Futbol oynamaya gider. Ben evde onu beklerim. Arkadaş çevremi kalmadı. Bana diyor yazık senin arkadaşın bile yok. Sen bu kafayla yalnız kalırsın diyo.

Konu sahibesi bizden tam olarak beklentin nedir ?
Eşinden boşanmak istemiyorsun (korkuyorsun açık ve net )
Hayatını yaşa diyoruz (gez,toz,keyfine bak)
Bu herif düzelmez olan sana olur (Ablacı ,anneci)
Parayı sen kazanıyorsun , senin elin daha güçlü.
Tam olarak isteğin ne ? Açık açık yaz ki bizde ona göre yorum yapalım.

İki gün önce yeğenimi abimi özledim diyip yanlarına gitmek istediğini söyledi. Ben sinirlendim. Bir kere de beni özlediğini şöyle. Yıllardır abisini ablasını görmüyordu şimdi değerlendiler! Yılbaşını bile onlarla kutladık. Ailemi dahi istemediler cagirmadilar. Ne diyim ki daha.

Bende
Bilmiyorum artik. İçimdekileri buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Yoksa herkes söyledi yapılması gerekeni farkindayim da. Kendime yitirdiğim öz saygımı nasıl geri kazanacağım. İnsanlarla diyalog haline girmek bile benim için çok güç geliyor artık.

Yitirdigin ozsaygiyi bu kadar saygısız bir adamla yaşadığın bu aile de olduğun sürece kazanamazsın bu ne biçim evlilik arkadaşım kendine acı çektirmekten zevk mi alıyorsun ayakların üzerinde dururken o aileyi niye cekiyorsun ya ben çocuğu olup hayatında çalışmamış insanların böyle sal.k insan ve ailesini terk edip temizlik personeli olarak çalıştığını gördüm ve bence eli öpülesi insanlar onlar her zaman da o ablaya saygı duyuyorum ve belli de ediyorum bence saygı bu insanlara kendini ezdirmeyerek yavaş yavaş gelir merak etme de sende o cesareti göremedim ben hayatının sonuna kadar bu parazit le yaşamaya devam mi edeceksin gerçekten ?

Öz saygını nasıl kazanırsın biliyor musun ? Bu adamı takma artık , boşvermeyi öğren , özel hayatını , iş arkadaşlarına çevrene anlatma. Buraya yaz için sıkıldıkça. Sana ne keyif veriyorsa onu yap, başka bir şeye yönel , bu hobi olur, başka bir bölüm okumak olur, derneklere üye olabilirsin. Kendinle ilgilen artık diyet yap , düzenli her gün 1 saat spor yap, yeni arkadaşlıklar kur, arkadaşlarınla vakit geçir. Çünkü duygusal anlamda eşine bağımlı olmuşsun. Bu bağımlılığı kendi hayatına yönelerek kırabilirsin. Adamın üzerine gittikçe söylendikçe daha çok ailesine itiyorsun çünkü seni dırdırcı olarak görüyor anlamak yerine annesine ablasına daha çok itiyorsun ve farkında olmayarak.

Seni ailenden koparmak isteyenler onlar gibi gorunuyor..

bu adamla mutlu olamayacağını düşünüyorum. seninle kurduğu yuvayı ailesi olarak benimseyememiş, kendi ailesinden kopamamış hala. vaktin var, iyi düşün taşın. bu şekilde yıprana yıprana daha ne kadar sürecek? bu adam adam olmaz. aile babası da olmaz bundan.

Senin şuurun baglanmis yemin ediyorum. Aklin durmus. Yav zaten o evde calisan para kazanan sensin, neyi tek basina basaramayacaksin? Bilinc kaybi yasiyon sen.

Ablasnın eşine tensel temas etme vs sini okuyunca ben de aynenbunu düşündüm, şuur, bilinç ,akıl, hiçbiri kalmamış
Burda yazılanları uygulayamaz böyle biri, bir yakını zorla tutup doktora götürecek başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…