- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Okumaya başladım bitirince haber vericem insallahC cibilicibilisaksak06 @MucizeolsakeskeRakika annesinineseri @Hayalimdi gercek oldu kizlarr ne durumdasinizzz listedemisiniz okuyor musunuz? Sess verin
canım dün 100 tefriciye okudum bugün akşam misafirim var vakit kalırsa üstüne okurum canımC cibilicibilisaksak06 @MucizeolsakeskeRakika annesinineseri @Hayalimdi gercek oldu kizlarr ne durumdasinizzz listedemisiniz okuyor musunuz? Sess verin
evet evet okuyorum :) iş yerindeyim biraz yoğun olduğu için yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin :)C cibilicibilisaksak06 @MucizeolsakeskeRakika annesinineseri @Hayalimdi gercek oldu kizlarr ne durumdasinizzz listedemisiniz okuyor musunuz? Sess verin
Okumaya başladım bitirince haber vericem insallah
canım dün 100 tefriciye okudum bugün akşam misafirim var vakit kalırsa üstüne okurum canım
evet evet okuyorum :) iş yerindeyim biraz yoğun olduğu için yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin :)
Kızlar benimde şimdi misafirim var akşam okucam haber ederim fatima kızı hatice bende yazarsiniz
Tamam canım üstünü tamamlarım ben ama akşama doğru okuyabilirimAğızlarıniza sağlık yüreklerinize sağlık . Arkadaslar sayımız 10 kisiye düştü zikir sayimiz kisi basi 445 oldu o yüzden 2 gunde 1 yapalim olurmu . 318 okuyan kisiler carsamba gunu 24.00e kadar 445 tamamlayabilirlermi?
bezginblog @glmserser Hercai91 Gullbahcemm
Tamam canimmTamam canım üstünü tamamlarım ben ama akşama doğru okuyabilirim
Aa hayirdir canim?Arkadaşlar üyeliğimi geçici olarak bı sure kapattırıyorum beni listeden çıkartabilirsiniz
Katılırım ben canımA aselatilganyelsem D darrbee @Mirac46 Z Zehra_gns @Gokkusagi80 kizlar hepimizin niyeti bir grubumuza katilmak istermisiniz?
Kaç tane okuyacağım bugün okurumKatılırım ben canım
Aynen canim giren cikmak istemezsen guzeldi liste ama cikmak istiyor sayi artmaz Allahin izniyle ona göre cikaricam kesin . Ve biz net rakamlarla devam edelim bu gece belli olur insallahIyice kafam karıştı kızlar benin kaç okuyacağız benim başka dualarım da var giren çıkıyor böyle olmaz ki ama umarım yetistirebilirim son olarak sayı kac
Allah kabul etsin 445 tane okudum Rabbim yerine ulaştırsin insallah
Iyice kafam karıştı kızlar benin kaç okuyacağız benim başka dualarım da var giren çıkıyor böyle olmaz ki ama umarım yetistirebilirim son olarak sayı kac
Şuan sayi 445 , 1 kisiden haber bekliyorum hic bildirim yapmadı, oda bildirim yaparsa kesin 445 ama eger oda okuyamicam derse sayiyi cogaltmamiz gerekecekKatılırım ben canım
Evet bence de duamız da uzun ve ezberi de zor biz de zor durumda kalıyoruzŞuan sayi 445 , 1 kisiden haber bekliyorum hic bildirim yapmadı, oda bildirim yaparsa kesin 445 ama eger oda okuyamicam derse sayiyi cogaltmamiz gerekeceklutfen arkadaşlar cikacaksanizda liste bitsin öyle ayrilin diger arkadaslarin hakkina girmeyelim