-
- Konu Sahibi Hebehubele
Hayizli iken okunabilen duaların olması çok iyi olur gerçekten hiç bölünme olmaz ben varımSelamin aleyküm arkadaşlar ben diyorum ki fetih suresini ve meryem suresini baska topikle birlesip okuyalim ki cabuk bitsin yada herkes kendisi icin okusun .
Uzun süreler olduğu için çoğumuz okuyacak durumda degiliz anladığım kadarıyla. Salati tefriciyeyle başlayalım duamıza o liste bitsin . Ihlas yapalim kevser yapalim kadir hatmi yapalım daha cabuk bitecek olan sureleri okuyalim .
Tefriciye hayizken okunabilir bu arada aksama da olmaz.
Ne dersiniz?
Bugun başlayalım canım dyoeum yarin gece 24.00 e kadar bana hatim yapalim sonra hemdelihem asik arkadasmzaHebehubele ne zaman başlıyoruz canım
Tamam canım herkes kabul ederse olur beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın :)
- İlk duamiz tefriciye hanimlar.
Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.
Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.
Tefriciye Listemiz;
1-)Hebehubele ( seda)
2-) @HemDeliHemAsik
3-) @Tazegelin33
4-) @bezginblog
5-) @annesinineseri
6-) @glmserser
7-) C cibilicibilisaksak06
@Mucizeolsakeske
9-) @Umutvar123
10-) @Ssy8491
11-) @hayalimdi gercek oldu
12-)Gullbahcemm
13-) @cansu_tr
14-) @hediye-i rahmet
Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
Sali gecesi saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.
Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
Uygundur bitanem kişi başı sadece 318 mi okunacak adetli oluyosa ben bu akşam okurum bilgisini de veririmRakika
bezginblog
annesinineseri @glmserser @Tazegelin33 C cibilicibilisaksak06 @Mucizeolsakeske Hercai91 Umutvar123 C cansu_tr kizlar günlük rakam uygun mu yoksa iki günde 1 mi yapalım? Huuuuuhuu burdamisiniz
Canım benim için sorun yok ben bu akşam başlayacağım okumaya inşallah ezberimde yok ondan biraz yavaş olur yarına ancak tamamlarim
Tamam canım herkes kabul ederse olur beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın :)
Uygundur bitanem kişi başı sadece 318 mi okunacak adetli oluyosa ben bu akşam okurum bilgisini de veririm
Bana uyar canım ama ne kadar farklı ağızdan dua alırsak o kadar iyi herkes okuyabilir insallahTamam hanımlar her gün 318 tane kisi basi okuyalim tabiki okumak istemeyen olurs sayiyi çoğaltıriz uygun mu ?
Insallah canimm bi ses versinler insallahBana uyar canım ama ne kadar farklı ağızdan dua alırsak o kadar iyi herkes okuyabilir insallah
Ben özür dileyerek çıkıyorum . Bu ay çok fazla almışım yetiştiremeyeceğim.Rakika
bezginblog
annesinineseri @glmserser @Tazegelin33 C cibilicibilisaksak06 @Mucizeolsakeske Hercai91 Umutvar123 C cansu_tr kizlar günlük rakam uygun mu yoksa iki günde 1 mi yapalım? Huuuuuhuu burdamisiniz
Ben başlıyorum okumaya bence sayı iyi hayırlı olsun İnşaAllah benim adım Emine kızı EsraInsallah canimm bi ses versinler insallah
Mazreteliyken de okuyabilirsin canim:)Şimdi mazeretliyim ama bittiğinde elimden geldiği kadarıyla okurum