Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Ben önceden ezbere bilmiyorum ama 100 tane okumadan daha ezberlemiş oldum devamlı okuyunca farkında bile olmadan ezberlemiş oluyorsunuz zaten

InsaAllah yarin hastane donusu okurum canim benim. Felaket bas agrisiyla ugrastim. Cok sukur anca atlatabildim. Kac gundur hic birsey okuyamiyordum. Yarin insaAllah baslicam:KK66:

Tefriciye hatimi yapiyoruz dimi simdi anladigim kadariyla. Bana simdilik 100 yaz canim biraz dilim alissin. Rabbim kabul etsin simdiden

İlk duamiz tefriciye hanimlar.
2 gunde 1 kişiye 4444 tefriciye okunacak sayimiz azaldi arkadaslar .Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.

Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
4-) annesinineseri annesinineseri
5-) @glmserser (seçil)
6-) @cibilicibilisaksak06
:cool: 7-)@Mucizeolsakeske
:cool: Hercai91 Hercai91
9-) @Hayalimdi gercek oldu
10-)@Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)

2 günde 1 kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 445 tane olacak sayımız azaldı hanimlar. Lütfen listede olmak istemeyenler baştan haber versinler.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . @hebehubele adına okunuyor. (Gulay kizi seda) carsamba saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
445 sayısı hala güncel mi ?? son listeden sonra ayrılan oldumu bilmiyorum. eğer güncelse sayı okudum, duamı ettim :dua: Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :emir_bebek:

Ben hala ne olduğunu anlayamadım konu sahibimiz de çok girmiyor galiba bence okuyan arkadaşların sayısından geriye kalanı bolustursun çok fazla kalıyor ben 445 taneyi yetistiremem bu akşam yoksa çıkmak zorunda kalacağım çünkü yetişemiyorum kimsenin hakkına da girmek istemem

Ben hala ne olduğunu anlayamadım konu sahibimiz de çok girmiyor galiba bence okuyan arkadaşların sayısından geriye kalanı bolustursun çok fazla kalıyor ben 445 taneyi yetistiremem bu akşam yoksa çıkmak zorunda kalacağım çünkü yetişemiyorum kimsenin hakkına da girmek istemem
Canim sen tamamlyamayacakmisin? Hayir giriyorum aslinda ama kimin ne yaptigini pek anlayamadigim için herkesten dönüş bekliyorum sen kaç tane okudun 2 gunde 445 tane okumamiz gerekecek . Okuyamayacakmsn?

Canim sen tamamlyamayacakmisin? Hayir giriyorum aslinda ama kimin ne yaptigini pek anlayamadigim için herkesten dönüş bekliyorum sen kaç tane okudun 2 gunde 445 tane okumamiz gerekecek . Okuyamayacakmsn?
Bugün son gibi değil mi canım ben ilk kez okuduğum ve yanlış okumak istemediğim için tamamlayamayacagim galiba ancak 200 okuyabilirim 445 çok zor canim

Ben de diğerleri gibi yapmış olacağım belki ama ben en iyisi çıkayım çünkü yetismeyecek benim 32 tane okudum sayıdan düşersiniz helali hoş olsun benin yerime yeni gelen arkadaşlar devam eder en baştan böyle olmadığı için girmiştim ama benim harcim değilmiş anladım kusura bakmayın lutfen

Canim kusura bakma ben listeden cikmak istiyorum 100 tane aldim onu insaAllah bugun okucam. Biraz agir geldi bana baya dualarim var. Hakkinizi helal edin. Kusuruma bakmayin

Suan evde degilim eve gidince listeyi düzenleyecegim sanirim kimse kalmayacak listede 5 6 kisiyiz devam etmek istiyomusunuz? Yoksa bana kim okuduysa ben onlara okurum ?

Suan evde degilim eve gidince listeyi düzenleyecegim sanirim kimse kalmayacak listede 5 6 kisiyiz devam etmek istiyomusunuz? Yoksa bana kim okuduysa ben onlara okurum ?

devam edilecek olursa iki günde değilde üç- dört günde bir döner, sayı artar ama okumaya devam etmek isteyenlerle devam etmiş oluruz . devam etmezse de yapacak bişey yok..
ben istediğim için okudum.. benden tarafı helali hoş olsun, rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

Eğer devam edilirse bende elimden geldiğince okumaya çalışırım devam edilmezsede benden tarafta helâli hoş olsun INŞAALLAH RABBIM gönlünün muradını versin INŞAALLAH

devam edilecek olursa iki günde değilde üç- dört günde bir döner, sayı artar ama okumaya devam etmek isteyenlerle devam etmiş oluruz . devam etmezse de yapacak bişey yok..
ben istediğim için okudum.. benden tarafı helali hoş olsun, rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

Eğer devam edilirse bende elimden geldiğince okumaya çalışırım devam edilmezsede benden tarafta helâli hoş olsun INŞAALLAH RABBIM gönlünün muradını versin INŞAALLAH
Olmaz öyle sey kizlar ben okurum bana okuyanlara ama devam etmek istenirse 4 5 kiside olsa devam edelim hepimizin umudu duasi bir sonuçta. O kadar karistiki liste

Hebehubele Hebehubele bende liste kaldıkça devam ederim ama bir düzenleme yapsan ne kaldı okuyalım mı? Ayrıca 2 gün değilde 3 4 gün olsun şart olmasın 2 gün kişi çoğalınca tamam ama şuan yetişmeyecek gibi tüm okunanları bir liste yapıp kalanı alta yazsan okumam isteyenler devam eder

X