- 16 Kasım 2016
- 455
- 532
- Konu Sahibi Hebehubele
Ben önceden ezbere bilmiyorum ama 100 tane okumadan daha ezberlemiş oldum devamlı okuyunca farkında bile olmadan ezberlemiş oluyorsunuz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ezberleyemedim ve çok yavaş gidiyorum çünkü günlük çok da okumalarim var zor yetişiyorum keşke kimse cikmasaydiBen önceden ezbere bilmiyorum ama 100 tane okumadan daha ezberlemiş oldum devamlı okuyunca farkında bile olmadan ezberlemiş oluyorsunuz zaten
Canım 200 daha yaz RABBIM kabul eylesin INŞAALLAH@Mucizeolsakeske kuzum okurum demiştin sonra liste yaptim ama hiç yazmadin okuyabilecek misin ona göre listeyi düzenleyecegim
445 sayısı hala güncel mi ?? son listeden sonra ayrılan oldumu bilmiyorum. eğer güncelse sayı okudum, duamı ettim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinİlk duamiz tefriciye hanimlar.
2 gunde 1 kişiye 4444 tefriciye okunacak sayimiz azaldi arkadaslar .Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.
Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) bezginblog (eminekizi esra)
4-) annesinineseri
5-) @glmserser (seçil)
6-) @cibilicibilisaksak06
7-)@Mucizeolsakeske
Hercai91
9-) @Hayalimdi gercek oldu
10-)@Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
2 günde 1 kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 445 tane olacak sayımız azaldı hanimlar. Lütfen listede olmak istemeyenler baştan haber versinler.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . @hebehubele adına okunuyor. (Gulay kizi seda) carsamba saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.
Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
Beni de ekleyebilirsiniz@aselatilgan @yelsem @darrbee M Mirac440 Z Zehra_gns @Gokkusagi80 kizlar hepimizin niyeti bir grubumuza katilmak istermisiniz?
Canim sen tamamlyamayacakmisin? Hayir giriyorum aslinda ama kimin ne yaptigini pek anlayamadigim için herkesten dönüş bekliyorum sen kaç tane okudun 2 gunde 445 tane okumamiz gerekecek . Okuyamayacakmsn?Ben hala ne olduğunu anlayamadım konu sahibimiz de çok girmiyor galiba bence okuyan arkadaşların sayısından geriye kalanı bolustursun çok fazla kalıyor ben 445 taneyi yetistiremem bu akşam yoksa çıkmak zorunda kalacağım çünkü yetişemiyorum kimsenin hakkına da girmek istemem
Bugün son gibi değil mi canım ben ilk kez okuduğum ve yanlış okumak istemediğim için tamamlayamayacagim galiba ancak 200 okuyabilirim 445 çok zor canimCanim sen tamamlyamayacakmisin? Hayir giriyorum aslinda ama kimin ne yaptigini pek anlayamadigim için herkesten dönüş bekliyorum sen kaç tane okudun 2 gunde 445 tane okumamiz gerekecek . Okuyamayacakmsn?
Suan evde degilim eve gidince listeyi düzenleyecegim sanirim kimse kalmayacak listede 5 6 kisiyiz devam etmek istiyomusunuz? Yoksa bana kim okuduysa ben onlara okurum ?
Eğer devam edilirse bende elimden geldiğince okumaya çalışırım devam edilmezsede benden tarafta helâli hoş olsun INŞAALLAH RABBIM gönlünün muradını versin INŞAALLAHSuan evde degilim eve gidince listeyi düzenleyecegim sanirim kimse kalmayacak listede 5 6 kisiyiz devam etmek istiyomusunuz? Yoksa bana kim okuduysa ben onlara okurum ?
devam edilecek olursa iki günde değilde üç- dört günde bir döner, sayı artar ama okumaya devam etmek isteyenlerle devam etmiş oluruz . devam etmezse de yapacak bişey yok..
ben istediğim için okudum.. benden tarafı helali hoş olsun, rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize..
Olmaz öyle sey kizlar ben okurum bana okuyanlara ama devam etmek istenirse 4 5 kiside olsa devam edelim hepimizin umudu duasi bir sonuçta. O kadar karistiki listeEğer devam edilirse bende elimden geldiğince okumaya çalışırım devam edilmezsede benden tarafta helâli hoş olsun INŞAALLAH RABBIM gönlünün muradını versin INŞAALLAH
Liste yerine otursun o zaman gelende olur merak etme bu ara baya dua topiği açıldı bir sürü tesbihat süre falan olduOlmaz öyle sey kizlar ben okurum bana okuyanlara ama devam etmek istenirse 4 5 kiside olsa devam edelim hepimizin umudu duasi bir sonuçta. O kadar karistiki liste