Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Evet öyle yapalim oyleyse kalan rakami da yazayim

Güncel liste
bezginblog 500
annesinineseri 445
Z Zehra_gns 445
Gullbahcemm 445
Hercai91 445
Mucize olsa keske 100 bagisladi listeden ayrildi
Gulumser 32 bağışladı
Ben 445 okudum

Kizlar 4444 e tamamlanmasi için 1587 tane kaldi bunu yarin geceye kadar bitirebilirmiyiz? Sonra bi sonraki kisiye geceriz? 4 günde 1 kisiye okuyalim .
Bundan sonraki kisi basina dusen tefriciye sayisi 741 olacak uygun mu sizlerede?

Aslinda var ya gercekten çok uzun ve miktarda fazla baska okumalarimızda oluyo yetisemiyoz ya insan davet edelim.çünkü yeri gelecek mazeretliler olacak yorgun olan hasta olan misafiri olan olacak kalacak bu da hak ortak bi fikirde bulusalim oyle. Benim esim günduzde olunca ben okuyamiyom açikcası

Ya haklısınız tabiki boyle olacagini hic tahmin etmiyodum . Ben girdigim hic bi topikten çıkmadım ne kadar zorlamsamda okudum soz verdiğim için şaşırdım açıkçası ne yapacağımı şaşırdım

Canım ben 318 bi okudum 200 de bi okudum toplamda 518 olucak

Benim için tamamdır elimden geldikçe okurum yarın devam ederim ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH

Isteyen istedigi kadar mi aliyor ona gore okuyup bağışlayalim madem.benim okumalarim var yarinda hastanede olucam gec gelirsem yetişmez o yüzden soruyorum.

Benim için tamamdır elimden geldikçe okurum yarın devam ederim ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH

Bende okudukça yazarım

Isteyen istedigi kadar mi aliyor ona gore okuyup bağışlayalim madem.benim okumalarim var yarinda hastanede olucam gec gelirsem yetişmez o yüzden soruyorum.

Şuan bnm sayim 1578 kaldığı için kim ne kadar okuyabiliŕse ,yarın Allah izin verirse bitirelim bni artik. Sonra sıradaki kisiye sabit rakam 700 küsür okunacak.

Bugün okudugum kadar okurum canim yalan konusamam sabah hastaneye gidecegiz sonuclar çikacak ne olcak ne olmayacak bilmiyom ne zaman gelirim bilmiyom ben okudugumu yazarim hakkıni helal et olur mu elimde olsa sabaha kadar okuyayim ama inan ki yetiştirmem gereken cok var.az once sana başladim digerleri biraktim yarida insallah biter.birfe nolur başka arkadaşlara da etiket mi deniliyor onlarıda çağırsan belki gelen olur biter hem kisilerde çogalir.inan üzerimde yük varkende cekip itmek istemem o yüzden yükum ağır elimden geleni yapacağim canim

Bende katılmak istiyorum lakin zaman yok yani bence sıkıştırmayın çünkü o kadar çok topik olduki herkes sürekli bişeyler okuyor topik dışında kendi içinde tabi yetişmiyor haliyle zaten az kişi var burda gün sayısını çoğaltın kişi sayısı arttıkça düşürürsünüz şahsi fikrim tabi siz daha iyisini bilirsiniz Hebehubele

100 tane okudum Allah kabul etsin sabah ki duruma göre okursam yine yazarım. Allaha emanet olun hayirli geceler sabah erken kalkmam gerek. Elimden geldigince yardim edeceğim inşallah

4 güne yaydik zaten katılmak isterseniz bugün sadece kalani bitirup diger arkadasa geçelim tamamlanmadan gecmek istemiyorum

100 tane okudum Allah kabul etsin sabah ki duruma göre okursam yine yazarım. Allaha emanet olun hayirli geceler sabah erken kalkmam gerek. Elimden geldigince yardim edeceğim inşallah

50 tane okudum eklersin canım.

Allah razi olsun hanımlar hepiniz den bugün insallah okuyabildigimiz kadar okuyup şu benim sirayi bitirip bi sonraki arkadasa gecelim uzamasin daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…