- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Evet öyle yapalim oyleyse kalan rakami da yazayimHebehubele bende liste kaldıkça devam ederim ama bir düzenleme yapsan ne kaldı okuyalım mı? Ayrıca 2 gün değilde 3 4 gün olsun şart olmasın 2 gün kişi çoğalınca tamam ama şuan yetişmeyecek gibi tüm okunanları bir liste yapıp kalanı alta yazsan okumam isteyenler devam eder
Selamin aleykum okuyo musunuz tefriciyeyi?Beni de ekleyebilirsiniz
Evet çok iyi olurEvet öyle yapalim oyleyse kalan rakami da yazayim
Ya haklısınız tabiki boyle olacagini hic tahmin etmiyodum . Ben girdigim hic bi topikten çıkmadım ne kadar zorlamsamda okudum soz verdiğim için şaşırdım açıkçası ne yapacağımı şaşırdımAslinda var ya gercekten çok uzun ve miktarda fazla baska okumalarimızda oluyo yetisemiyoz ya insan davet edelim.çünkü yeri gelecek mazeretliler olacak yorgun olan hasta olan misafiri olan olacak kalacak bu da hak ortak bi fikirde bulusalim oyle. Benim esim günduzde olunca ben okuyamiyom açikcası
Canım ben 318 bi okudum 200 de bi okudum toplamda 518 olucakGüncel liste
bezginblog 500
annesinineseri 445
Z Zehra_gns 445
Gullbahcemm 445
Hercai91 445
Mucize olsa keske 100 bagisladi listeden ayrildi
Gulumser 32 bağışladı
Ben 445 okudum
Kizlar 4444 e tamamlanmasi için 1587 tane kaldi bunu yarin geceye kadar bitirebilirmiyiz? Sonra bi sonraki kisiye geceriz? 4 günde 1 kisiye okuyalim .
Bundan sonraki kisi basina dusen tefriciye sayisi 741 olacak uygun mu sizlerede?
Benim için tamamdır elimden geldikçe okurum yarın devam ederim ALLAH'IN izniyle INŞAALLAHGüncel liste
bezginblog 500
annesinineseri 445
Z Zehra_gns 445
Gullbahcemm 445
Hercai91 445
Mucize olsa keske 100 bagisladi listeden ayrildi
Gulumser 32 bağışladı
Ben 445 okudum
Kizlar 4444 e tamamlanmasi için 1587 tane kaldi bunu yarin geceye kadar bitirebilirmiyiz? Sonra bi sonraki kisiye geceriz? 4 günde 1 kisiye okuyalim .
Bundan sonraki kisi basina dusen tefriciye sayisi 741 olacak uygun mu sizlerede?
Benim için tamamdır elimden geldikçe okurum yarın devam ederim ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH
Bende okudukça yazarım
Isteyen istedigi kadar mi aliyor ona gore okuyup bağışlayalim madem.benim okumalarim var yarinda hastanede olucam gec gelirsem yetişmez o yüzden soruyorum.
4 güne yaydik zaten katılmak isterseniz bugün sadece kalani bitirup diger arkadasa geçelim tamamlanmadan gecmek istemiyorumBende katılmak istiyorum lakin zaman yok yani bence sıkıştırmayın çünkü o kadar çok topik olduki herkes sürekli bişeyler okuyor topik dışında kendi içinde tabi yetişmiyor haliyle zaten az kişi var burda gün sayısını çoğaltın kişi sayısı arttıkça düşürürsünüz şahsi fikrim tabi siz daha iyisini bilirsinizHebehubele
100 tane okudum Allah kabul etsin sabah ki duruma göre okursam yine yazarım. Allaha emanet olun hayirli geceler sabah erken kalkmam gerek. Elimden geldigince yardim edeceğim inşallah
50 tane okudum eklersin canım.
Allah razi olsun hanımlar hepiniz den bugün insallah okuyabildigimiz kadar okuyup şu benim sirayi bitirip bi sonraki arkadasa gecelim uzamasin daha fazla200 aldim bn de