Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Kızlar misafirlerim var o yüzden ben açamadim simdi cvp verip çıkacağim.adetliyken de okunabilir mi

2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen
Aynen öbur tarafta meryem suresi okunsun buradan diger dualar yapilır kızlar bir de benim kafam karışıyor bi buraya bi öbür tarafa bi baska yere doğru gidip duruyom en iyisi şu başliklar bi belli olsa ona göre hareket etsem ben nasıl kullanacağım siteyi bazen bilmiyorum yardımcı olur musunuz

2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen

Meryem suresini cikardim gruptan canim suan tefriciye listesine baslagik bu bitince diger dualari yapariz .siz oteki gruptan meryem süresine devam edin canim geriye kalanalri sirayla burda yapariz allahin izniyle. Ve tefriciye hayizliyken yani adetliyken okunabilir.

Canım ben okudum 318 tane Rabbim İnşaAllah tez vakitte hayırlı evlatlar verir sana..

Sedacım ben 318 taneyi okudum az önce bitti bağışladım. Bu arada benim adim tülay ama eşimle anılmak isterim. tülay ve eşi ismail olarak yazilip bu şekilde dua edilirse daha çok sevinirim. Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin hepimize inşallah

Canım ben katılırim dedim ama günlük okumalarim var yetisemicem galiba bı arkadaşım için de başka dua aldım burayı unutmuşum kusura bakmayın beni listeden çıkartın lütfen hakka girdim nolur hakkınızı helal edin

Katılan kişi sayısı çok azaldı kişi başına düşen okuma çok oluyor canın gün sayısını artiralaim bence ne dersin

İlk duamiz tefriciye hanimlar.
2 gunde 1 kişiye 4444 tefriciye okunacak sayimiz azaldi arkadaslar .Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.

Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) bezginblog (eminekizi esra)
4-) annesinineseri
5-) @glmserser (seçil)
6-) C cibilicibilisaksak06
7-)@Mucizeolsakeske
Hercai91
9-) @Hayalimdi gercek oldu
10-) Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)

2 günde 1 kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 445 tane olacak sayımız azaldı hanimlar. Lütfen listede olmak istemeyenler baştan haber versinler.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . @hebehubele adına okunuyor. (Gulay kizi seda) carsamba saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…