- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
Ben 100 tefriciye okumuştum ekle CAnım bağışlarım onu ismi neydi okuduğumuz arkadaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim cnimm :)Ay gruplar çoğaldı kafam karıştı yeni okudum hepsini
41 Meryem süresi okuduğumuz grup var buradaki arkadaşlar da o grupta onu buna transfer edelim mi Benin kafam karıştı iyice bi tane yine gördüm başka grup
Canim yarin gece 24.00 e kadar tamamlayabilirsen cok guzel olur:)Hebehubele Canım ben bu duayı daha yeni ezberleyebildim onun için ben bugün ancak 100 tane okuyabilirim
Gülay kizi seda canim Allah razi olsunBen 100 tefriciye okumuştum ekle CAnım bağışlarım onu ismi neydi okuduğumuz arkadaşın
Aynen öbur tarafta meryem suresi okunsun buradan diger dualar yapilır kızlar bir de benim kafam karışıyor bi buraya bi öbür tarafa bi baska yere doğru gidip duruyom en iyisi şu başliklar bi belli olsa ona göre hareket etsem ben nasıl kullanacağım siteyi bazen bilmiyorum yardımcı olur musunuz2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen
2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen
Meryem suresini cikardim gruptan canim suan tefriciye listesine baslagik bu bitince diger dualari yapariz .siz oteki gruptan meryem süresine devam edin canim geriye kalanalri sirayla burda yapariz allahin izniyle. Ve tefriciye hayizliyken yani adetliyken okunabilir.Aynen öbur tarafta meryem suresi okunsun buradan diger dualar yapilır kızlar bir de benim kafam karışıyor bi buraya bi öbür tarafa bi baska yere doğru gidip duruyom en iyisi şu başliklar bi belli olsa ona göre hareket etsem ben nasıl kullanacağım siteyi bazen bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Aminnn insallah ALLAH razi olsun canimm bize evlat hasreti cektirmesinBende başlıyorum şimdi inşallah yarı a kadar biter 318 tane.Rabbim dualarımızı kabul etsin
Aminn...isteyen herkese hayırlı evlatlar nnasi etsin rabbimAminnn insallah ALLAH razi olsun canimm bize evlat hasreti cektirmesin
Canım adımı yazmıştım ama listeye ekler misin yanıma:)Aminnn insallah ALLAH razi olsun canimm bize evlat hasreti cektirmesin
- İlk duamiz tefriciye hanimlar.
Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.
Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele ( seda)
2-) @HemDeliHemAsik
3-) @Tazegelin33
4-) @bezginblog
5-) @annesinineseri
6-) @glmserser
7-) C cibilicibilisaksak06
@Mucizeolsakeske
9-) @Umutvar123
10-) @Ssy8491
11-) @hayalimdi gercek oldu
12-) Gullbahcemm
13-) @cansu_tr
14-) @hediye-i rahmet
Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
Sali gecesi saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.
Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
Canım ben okudum 318 tane Rabbim İnşaAllah tez vakitte hayırlı evlatlar verir sana..
- İlk duamiz tefriciye hanimlar.
Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele ( seda)
2-) @HemDeliHemAsik
3-) @Tazegelin33
4-) @bezginblog
5-) @annesinineseri
6-) @glmserser
@Mucizeolsakeske
9-) @Umutvar123
10-) @Ssy8491
11-) @hayalimdi gercek oldu
12-) Gullbahcemm
13-) @cansu_tr
14-) @hediye-i rahmet
Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
Gülay kızı sedanın niyetine 318 tane salat-ı tefriciye okudum RABBIM kabul eylesin gönlünün muradını nasip etsin INŞAALLAH ümmet-i muhammedle beraberAminnn insallah ALLAH razi olsun canimm bize evlat hasreti cektirmesin
Sedacım ben 318 taneyi okudum az önce bitti bağışladım. Bu arada benim adim tülay ama eşimle anılmak isterim. tülay ve eşi ismail olarak yazilip bu şekilde dua edilirse daha çok sevinirim. Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin hepimize inşallahSelamın aleyküm arkadaşlar.
Her evli insan yuvasınsa sevgi, pıtır pıtır yürüyen minik insanlar olsun ister. Bu topiği de buna vesila olacak dualarımızı hep birlikte yapıp birbirimize yardımcı olmak için açtım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın mevlam isteyen herkese bir can bir nefes nasip etsin inşallah diyelim.
Ben kendim için hayırlı bir zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar istiyorum .
Biliyoruz ki dualardir vesile çoğu şeye o yüzden gelin elele verip Gönül gönüle verip birbirimize yardım edelim.
Listeye katılmak isteyen olursa listeye alalim .
* ben dilek dualarını yazacağim , sırayla tamamlayıp duasını yapalım inşallah ...
-Fetih suresi Her kim murat ettiği bir is icin 41 defa okursa muradi Allahin izniyle yerine gelir.
-Kadir süresi dileği olan kimse icin 41 defa okursa dileği verilir
-Kevser süresi 1000 defa okuyan muradi bi iznillah nail olur .
-Her muradin hali icin 1000 defa nasr suresi okunur.
- 4444 tefriciye cok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavati şerif okunur.
İlk duamiz tefriciye hanimlar.
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) Mammamia2
4-) bezginblog (eminekizi esra)
5-) annesinineseri
6-) @glmserser (seçil)
@Mucizeolsakeske
9-) @Umutvar123
10-) Hercai91
11-) @Hayalimdi gercek oldu
12-) Gullbahcemm
13-) C cansu_tr
14-) @hediye-i rahmet
canım ben yoğunum bu aralar katılamam@HemDeliHemAsik
bezginblog
annesinineseri @glmserser Mammamia2 C cibilicibilisaksak06 @Mucizeolsakeske Hercai91 @Umutvar123 C cansu_tr kizlar günlük rakam uygun mu yoksa iki günde 1 mi yapalım? Huuuuuhuu burdamisiniz