Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen
Aynen öbur tarafta meryem suresi okunsun buradan diger dualar yapilır kızlar bir de benim kafam karışıyor bi buraya bi öbür tarafa bi baska yere doğru gidip duruyom en iyisi şu başliklar bi belli olsa ona göre hareket etsem ben nasıl kullanacağım siteyi bazen bilmiyorum yardımcı olur musunuz

2 ayrı grupta mı Meryem süresi okunacak diyorum o gruptakiler buradaymış Meryem süresi o grupta kalsın istersen

Aynen öbur tarafta meryem suresi okunsun buradan diger dualar yapilır kızlar bir de benim kafam karışıyor bi buraya bi öbür tarafa bi baska yere doğru gidip duruyom en iyisi şu başliklar bi belli olsa ona göre hareket etsem ben nasıl kullanacağım siteyi bazen bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Meryem suresini cikardim gruptan canim suan tefriciye listesine baslagik bu bitince diger dualari yapariz .siz oteki gruptan meryem süresine devam edin canim geriye kalanalri sirayla burda yapariz allahin izniyle. Ve tefriciye hayizliyken yani adetliyken okunabilir.

1. İlk duamiz tefriciye hanimlar.
    Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.

Tefriciye Listemiz;
    1-) Hebehubele Hebehubele ( seda)
    2-) @HemDeliHemAsik
    3-) @Tazegelin33
    4-) @bezginblog
    5-) @annesinineseri
    6-) @glmserser
    7-) C cibilicibilisaksak06
    :cool: @Mucizeolsakeske
    9-) @Umutvar123
    10-) @Ssy8491
    11-) @hayalimdi gercek oldu
    12-) Gullbahcemm Gullbahcemm
    13-) @cansu_tr
    14-) @hediye-i rahmet

Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
    Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
    Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
    Sali gecesi saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
  1. İlk duamiz tefriciye hanimlar.
    Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Tefriciye Listemiz;
    1-) Hebehubele Hebehubele ( seda)
    2-) @HemDeliHemAsik
    3-) @Tazegelin33
    4-) @bezginblog
    5-) @annesinineseri
    6-) @glmserser
    9-) @Umutvar123
    10-) @Ssy8491
    11-) @hayalimdi gercek oldu
    13-) @cansu_tr
    14-) @hediye-i rahmet

Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
    Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.

Canım ben okudum 318 tane Rabbim İnşaAllah tez vakitte hayırlı evlatlar verir sana..

Selamın aleyküm arkadaşlar.
Her evli insan yuvasınsa sevgi, pıtır pıtır yürüyen minik insanlar olsun ister. Bu topiği de buna vesila olacak dualarımızı hep birlikte yapıp birbirimize yardımcı olmak için açtım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın mevlam isteyen herkese bir can bir nefes nasip etsin inşallah diyelim.

Ben kendim için hayırlı bir zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar istiyorum .

Biliyoruz ki dualardir vesile çoğu şeye o yüzden gelin elele verip Gönül gönüle verip birbirimize yardım edelim.

Listeye katılmak isteyen olursa listeye alalim .
* ben dilek dualarını yazacağim , sırayla tamamlayıp duasını yapalım inşallah ...

-Fetih suresi Her kim murat ettiği bir is icin 41 defa okursa muradi Allahin izniyle yerine gelir.

-Kadir süresi dileği olan kimse icin 41 defa okursa dileği verilir

-Kevser süresi 1000 defa okuyan muradi bi iznillah nail olur .

-Her muradin hali icin 1000 defa nasr suresi okunur.

- 4444 tefriciye cok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavati şerif okunur.

İlk duamiz tefriciye hanimlar.

Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) Mammamia2 Mammamia2
4-) bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
5-) annesinineseri annesinineseri
6-) @glmserser (seçil)
9-) @Umutvar123
10-) Hercai91 Hercai91
11-) @Hayalimdi gercek oldu
13-) C cansu_tr
14-) @hediye-i rahmet

Sedacım ben 318 taneyi okudum az önce bitti bağışladım. Bu arada benim adim tülay ama eşimle anılmak isterim. tülay ve eşi ismail olarak yazilip bu şekilde dua edilirse daha çok sevinirim. Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin hepimize inşallah

Canım ben katılırim dedim ama günlük okumalarim var yetisemicem galiba bı arkadaşım için de başka dua aldım burayı unutmuşum kusura bakmayın beni listeden çıkartın lütfen hakka girdim nolur hakkınızı helal edin

Katılan kişi sayısı çok azaldı :KK43: kişi başına düşen okuma çok oluyor canın gün sayısını artiralaim bence ne dersin

İlk duamiz tefriciye hanimlar.
2 gunde 1 kişiye 4444 tefriciye okunacak sayimiz azaldi arkadaslar .Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) @HemDeliHemAsik hatice kizi hanife
3-) bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
4-) annesinineseri annesinineseri
5-) @glmserser (seçil)
6-) C cibilicibilisaksak06
:cool: 7-)@Mucizeolsakeske
:cool: Hercai91 Hercai91
9-) @Hayalimdi gercek oldu
10-) Gullbahcemm Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)

2 günde 1 kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 445 tane olacak sayımız azaldı hanimlar. Lütfen listede olmak istemeyenler baştan haber versinler.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . @hebehubele adına okunuyor. (Gulay kizi seda) carsamba saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

X