- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Allah razi olsun sehercim eksik yok şuan icin rahat olsun icin. diger kizlar bi donsun yetistiren var yetistirmeyen var olmazsa bunu herkes bi karar versin ya liste iki gunde bir donsun yada hergun. Ben not düştüm hastanedeyiz eve gidince bakarim nete öpüyorum hepinizi Rabbime emanet ol sizi seviyorum dikkat edin kendinizeALLAH razı olsun kuzum RABBIM kabul ve makbul olsun INŞAALLAH eğer eksik olursa sayı okumaya devam ederim
Canım dediğim gibi öğle arasında okudum ve hala devam ediyorum 200 oldu yarım saate kalmaz biter inşallah..bezginblog agustos72 annesinineseri Kader_91 kizlar bildirim bekliyorum? Sizden yeni arkadasa gecilecek
Tamam canim sen okuyosun . Diğer arkadaşlar girmiş çıkmış kimse bildirim yapmamış. Her gün yazıyorum bildirim yapılsın mutlaka diye . Giremezsin meşgul olursun anlarim ama giriyosun siteye bildirim yapmak zor mu? Bi hayir için dualar için burdayiz kimse kimseyi zorlamiyor ki isteyen katılıyor listeye kimsenin kalbini kırmak istemem ama sorumluluk alıyorsak dönüş mutlaka yapılmalı. Yada mazareti varsa bildirilmeli ki burda el birliğiyle tamamlayalim diger bekleyen arkadaşların hakkina girilmesin. Sen bildirdigin icin Allah razi olsun .Canım dediğim gibi öğle arasında okudum ve hala devam ediyorum 200 oldu yarım saate kalmaz biter inşallah..
Yardım edeyim mi esercim?Canım dediğim gibi öğle arasında okudum ve hala devam ediyorum 200 oldu yarım saate kalmaz biter inşallah..
canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma.. çok teşekkür ederiimYardım edeyim mi esercim?
Tamam kuzum ❤ Allah kabul etsincanım yeni gördüm yazdığını kusura bakma.. çok teşekkür ederiim
370 taneyi bitirdim şükür..
ben daha okuyorum bi günde bitiremiyorum. bildirimide bitirince yapıyorum. siteye girdim bildirim yapmadım sorumsuzluk olarak falan anlaşılmasın yanlış anlaşılma olmasınTamam canim sen okuyosun . Diğer arkadaşlar girmiş çıkmış kimse bildirim yapmamış. Her gün yazıyorum bildirim yapılsın mutlaka diye . Giremezsin meşgul olursun anlarim ama giriyosun siteye bildirim yapmak zor mu? Bi hayir için dualar için burdayiz kimse kimseyi zorlamiyor ki isteyen katılıyor listeye kimsenin kalbini kırmak istemem ama sorumluluk alıyorsak dönüş mutlaka yapılmalı. Yada mazareti varsa bildirilmeli ki burda el birliğiyle tamamlayalim diger bekleyen arkadaşların hakkina girilmesin. Sen bildirdigin icin Allah razi olsun .
Kuzum adini bilmiyom ismini bağışlar misin yardima ihtiyacin varsa yardim edeyimben daha okuyorum bi günde bitiremiyorum. bildirimide bitirince yapıyorum. siteye girdim bildirim yapmadım sorumsuzluk olarak falan anlaşılmasın yanlış anlaşılma olmasın
adım ayşenur. sağol okuyorum az kaldı okundu sayabilirsinizKuzum adini bilmiyom ismini bağışlar misin yardima ihtiyacin varsa yardim edeyim
Tamm ayşenurcum eksigin olursa bilgi gec yardim ederiz sana. Benim şarjim bitmek üzere elektrik gitti bilginiz olsun kizlaradım ayşenur. sağol okuyorum az kaldı okundu sayabilirsiniz
Aynen yeterki bildirim yapin yardim ederiz burda hacet için bulunuyoruz yardimci oluruzadım ayşenur. sağol okuyorum az kaldı okundu sayabilirsiniz