- 15 Şubat 2018
- 143
- 451
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Canım 370 370 pay edelim sabaha biter benimki deDert etme canim biz okuyacagiz sen okuma sakin istersen diger arkadasa gececegiz ona oku okuyabildigin kadar biz hanifemle bolustuk sayilarimizi
Allah rağzı olsun Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin 4 sene sonra aşılamayla olmuştu kızım ama nasip o kadar yaşadı Allah tan gelene rağzıyız ama evlat acısı çok ağır Rabbim kimseye göstermesin inşallah
Canim başin sağ olsun Rabbim sana daha guzelini salih olani versin kizin sana şefaatcilik yapacak insallah Rabbim onu cok sevmiş o yuzden hamd et sayin bizimdir aldik kabul ettikAllah rağzı olsun Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin 4 sene sonra aşılamayla olmuştu kızım ama nasip o kadar yaşadı Allah tan gelene rağzıyız ama evlat acısı çok ağır Rabbim kimseye göstermesin inşallah
Çok üzüldüm Rabbim yardimciniz olsun ama lütfen bburayi haberduz bırakmayın olurmuŞimdi okuyayım okuyabildiğim kadar özür dilerim
Olsun olsun ben mazeretliyim başka okumam yok 370 olsun ben de başladimBasladim kuzum 500 ben aldim dert etme gerisi senin sende yarin dinlen zaten yoruluyon
Ya sizin yüreğiniz den öperim ben güzel dua kardeslerm benim . Allah razı olsun sizdenBasladim kuzum 500 ben aldim dert etme gerisi senin sende yarin dinlen zaten yoruluyon
Allah senden de razi olsun cumlemizden razi olsun insallahYa sizin yüreğiniz den öperim ben güzel dua kardeslerm benim . Allah razı olsun sizden
Cümlemizden inşallah canım benim ❤Ya sizin yüreğiniz den öperim ben güzel dua kardeslerm benim . Allah razı olsun sizden
Amin canımAllah senden de razi olsun cumlemizden razi olsun insallah
Rabbime sigin canim gonlun rahat olsun hasbinallahu ve nimel vekil de hamd et Rabbime bu bi sinav evladin sana sefaatci şükur etAllah rağzı olsun hepinizden kusura bakmayın gerçekten piskolojik olarak iyi değilim
Şükür ediyorum canım Rabbim hiç vermeyedebilirdi 4 sene bekledim ben onu Rabbim onu bana mucize olarak verdi sadece gün geçtikçe özlemi daha çok kötü büyüyo günden güneRabbime sigin canim gonlun rahat olsun hasbinallahu ve nimel vekil de hamd et Rabbime bu bi sinav evladin sana sefaatci şükur et
370 370 okuyoruz Tülay itiraz istemiyorumLdim kbul ettim dedim kizlr okur bilgi gecerim şimdilik islerim var ama yetistircem dilerseniz duyguya gecin yarin sabah da ona okurum