- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Kader doğru kuzum masal perisini yanlış etiketlemisiz duzelttik :))Canimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .
Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlarKader_91 değil miymis ?
Cumlemizden sedacim hanifemin emegi fazla burda onunda ellerine saglik kizlarinda yuregine saglik sen burayi merak etme Allahin izniyle yardim ederiz sanaCanimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .
Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlarKader_91 değil miymis ?
Hebehubele
2-)bezginblog
3-)annesinineseri
4-) @Ssy8491
5-)Gullbahcemm
6-) Z Zehra_gns
7-) @Mirac46
8.)Rakika
9-) P pembehayaller06 370 okudu
10-)agustos72 .
11-)Masalperisi0038
12-)Kader_91 370
Kaderin karsisinda 370 sayi var ya sedacim ben silerken bi onu silememişim sonradan duzeltip bilgi gectim hanifem sana onu anlattiHebehubele
2-)bezginblog
3-)annesinineseri
4-) @Ssy8491
5-)Gullbahcemm
6-) Z Zehra_gns
7-) @Mirac46
8.)Rakika
9-) P pembehayaller06 370 okudu
10-)agustos72 .
11-)Masalperisi0038
12-)Kader_91 370
Seviyom ben bu hatunu haberiniz olsun canlar.Kader doğru kuzum masal perisini yanlış etiketlemisiz duzelttik :))
Ben de seni canım benim hepinizi Allah için çok seviyorum❤❤❤Seviyom ben bu hatunu haberiniz olsun canlar.
Tmm cnöCanim bagislama yapmadiysan uzerine oku istersen zehra arkadasimiza hediye et sirandan cikmis olursun
Tamam canim okurum Allah in izniyleSedacim rabbim gonlune ferahlik versin icinde yasadigin durumu senden iyi bilen olmaz dua et bol bol rabbine sığın affedileck syler ise konusun anlasin bi yuva kolay kurulmuyor ama sakin konusun birnirnzi suclayark degl vakia suresi oku ayetel kursi oku nazar degmis olablir rabbim yardmcin olsn
Llah kabul etsin canimKızlar ben tamamladım Allah kabul etsin :)
Allah kabul etsin sedacimBende okudum Allah kabul etsin insallah
Allah kabul etsin sedacim
Allah kabul etsin niyetini canim374 okudum allah kabul etsin amin.