- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
CanimKizlar güncel listemiz
1-)Hebehubele 370 okudu
2-)bezginblog
3-)annesinineseri 370 okudu
4-) @Ssy8491 370 okudu
5-)Gullbahcemm 370 okudu
6-) Z Zehra_gns 374 okudu
7-) @Mirac46 370 okudu
8.)Rakika 370 okudu
9-) P pembehayaller06 370 okudu
10-)agustos72 .
11-) @Masalperisi0038 370 okudu
12-)Kader_91
Estağfurullah kuzum ne demek . Esin nasjl oldu?Dogrudur canim yazarken yapmisimdir kusura bakmayin
740 tane mi okunacak şimdi
Cim bugun dur yyarin devam edelim eksikleri ben yarin okurum gerekirse 740 in hepsini ama suan esim hasta ve isten geldi birazdan netten çıkarim hanifemde yardim eder ama dersen sayi toplayalim ben simdilik 100 okuyayim hazir ederim. Belki hastalari vardir belki net bitmiştir bilinmez sayidan yana tasa etme dilersen diger arkadaşa geç hanifemin yerine konusacagim onla beraber okuruz yarina kadar iznin olursabezginblog okuyorum demisti ama Kader_91 yapmadi kader bi kac gun daha bildirim yapmazsa listeden cikarmak zorunda kalacağım boyle oyalaniyoruz
Ben de okurum :) mazeretleri vardır muhakkak sanmıyorum bildirimsiz bırakacaklariniSed
Cim bugun dur yyarin devam edelim eksikleri ben yarin okurum gerekirse 740 in hepsini ama suan esim hasta ve isten geldi birazdan netten çıkarim hanifemde yardim eder ama dersen sayi toplayalim ben simdilik 100 okuyayim hazir ederim. Belki hastalari vardir belki net bitmiştir bilinmez sayidan yana tasa etme dilersen diger arkadaşa geç hanifemin yerine konusacagim onla beraber okuruz yarina kadar iznin olursa
İnşallah 300 alsam yeter miAllah razi olsun hanifem sabah okuruz dimi
Gecmis olsun Rabbim sana şimfa versin kizin icin üzuldum canim dert etme biz hanifemle okuyacagiz sen bilgi gec okuyamazsan destek olacak cok kisi variz Rabbim razi olsun sendenBen bugün hastaneydim hep kızlar kusura bakmayın yarında doktorda olucam trafik kazası geçirmiştim 3 ay önce sıkıntılarım var biraz o kazada 7 aylık kızımıda kaybettim bazen o yüzden aklım karışık oluyo kusuruma bakmayın
Dert etme canim biz okuyacagiz sen okuma sakin istersen diger arkadasa gececegiz ona oku okuyabildigin kadar biz hanifemle bolustuk sayilarimiziŞimdi okuyayım okuyabildiğim kadar özür dilerim
Canım benim :/ başın sağolsun çok geçmiş olsun biz tamamlarizBen bugün hastaneydim hep kızlar kusura bakmayın yarında doktorda olucam trafik kazası geçirmiştim 3 ay önce sıkıntılarım var biraz o kazada 7 aylık kızımıda kaybettim bazen o yüzden aklım karışık oluyo kusuruma bakmayın