- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Amin inşallah hepimiz duası kabul olur canımAllah kabul etsin niyetini canim
Allah kabul etsin374 okudum allah kabul etsin amin.
Cnm benim 370 i ekle istersen bi onceknde vardi1-)Hebehubele 370 okudu
2-)bezginblog
3-)annesinineseri
4-)Hercai91
5-)Gullbahcemm 370 okudu
6-) Z Zehra_gns . 374 okudu
7-) @Mirac46
8.) @HemDeliHemAsik 370 okudu
9-) P pembehayaller06
10-)agustos72 .
11-)Masalperisi0038
12-)Kader_91
Her gün 1 kisiye okuyoruz arkadaslar suan@Zehra_gns arkadaşımıza okuyoruz Allah kabul etsin bi onceki arkadsstan 45 fazla var isteyen eksik okusun ama mutlaka kac tane okuduğunuzu bildirin.
Sagol canim allah razi olsun. Ekleyebilirsin tabi ama arkadas ramamlamis ben yeni.gördüm senin mesajınıKizlar sedanin uyarisi var dikkatli okuyun isterseniz..
-)Hebehubele 370 okudu
2-)bezginblog
3-)annesinineseri
4-)Hercai91
5-)Gullbahcemm 370 okudu
6-) Z Zehra_gns 374 okudu
7-) @Mirac46
8.) @HemDeliHemAsik 370 okudu
9-) P pembehayaller06 370 okudu
10-)agustos72 .
11-)Masalperisi0038
12-)Kader_91
Allah razi olsun canim tammlandi sükur ben sormadan hellallik almadan eklettirmedim. Saaol cok saol.Sagol canim allah razi olsun. Ekleyebilirsin tabi ama arkadas ramamlamis ben yeni.gördüm senin mesajını
Canimm benim yapacağım elimden geldigi muddetce cok yardimci oldun senin gibi iiyi insanlarin olsugunu bilmek ne güzel. Esine rabbimden sifa diliyorumAllah razi olsun canim tammlandi sükur ben sormadan hellallik almadan eklettirmedim. Saaol cok saol.
Sedacim bisey isticem senden. Sabah ezanindan sonra ve aksam ezanindan sonra 7 defa hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym deyip kibleye donup dua eder misin.ne hacetin varsa rabbimden iste ama hayirli kelimesini kullan muhakkak.
Tevbe suresinin son ayetinde bulabilirsin cok tesirli bi duadir. Ailen icin bunu yapmani isteyecegim elimden bu kadari geliyo kusura bakma canim
Canım ben okudum ama 45 eksik okudum alan olmadıysa üzerine eklermisin o zaman tam 370 oluyo şimdi yatıcam eğer eksik olursa yarın yine okurum RABBIM kabul etsin INŞAALLAHCanimm benim yapacağım elimden geldigi muddetce cok yardimci oldun senin gibi iiyi insanlarin olsugunu bilmek ne güzel. Esine rabbimden sifa diliyorum
Allah razi olsun canim benimCanimm benim yapacağım elimden geldigi muddetce cok yardimci oldun senin gibi iiyi insanlarin olsugunu bilmek ne güzel. Esine rabbimden sifa diliyorum
Tamamdir sehercim alan olmadi sayi ayni sana ekleme yapalim Allah kabul etsinCanım ben okudum ama 45 eksik okudum alan olmadıysa üzerine eklermisin o zaman tam 370 oluyo şimdi yatıcam eğer eksik olursa yarın yine okurum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH
ALLAH razı olsun kuzum RABBIM kabul ve makbul olsun INŞAALLAH eğer eksik olursa sayı okumaya devam ederimTamamdir sehercim alan olmadi sayi ayni sana ekleme yapalim Allah kabul etsin