Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

1-) Hebehubele Hebehubele 370 okudu

2-) bezginblog bezginblog

3-) annesinineseri annesinineseri 370 okudu

4-) @Ssy8491 370 okudu

5-) Gullbahcemm Gullbahcemm 370 okudu

6-) Z Zehra_gns 374 okudu

7-) @Mirac46 370 okudu

8.) Rakika Rakika 370 okudu

9-) P pembehayaller06 370 okudu

10-) agustos72 agustos72 . 370 okudu

11-) masalperisi666 masalperisi666 370 okudu

12-)@Kader_91

Kizlar bugün sıradaki arkadaşımızin bitmesi gerekiyordu ama hala Zehra_gns deyiz bildirim yapmayan 2 kisi var bildirim yapılmadığı takdirde listeden çıkartacagim üzgünüm. Saat 10 a kadar bezginblog bezginblog okuyorum ama bildirim yapamıyorum giremiyorum demişti. Kader_91 Kader_91 arkadaş in okumadigini aramizda böluşturüp okuyalim ki yarin yeni arkadasa baslayalim artik

Sed
bezginblog bezginblog okuyorum demisti ama Kader_91 Kader_91 yapmadi kader bi kac gun daha bildirim yapmazsa listeden cikarmak zorunda kalacağım boyle oyalaniyoruz
Cim bugun dur yyarin devam edelim eksikleri ben yarin okurum gerekirse 740 in hepsini ama suan esim hasta ve isten geldi birazdan netten çıkarim hanifemde yardim eder ama dersen sayi toplayalim ben simdilik 100 okuyayim hazir ederim. Belki hastalari vardir belki net bitmiştir bilinmez sayidan yana tasa etme dilersen diger arkadaşa geç hanifemin yerine konusacagim onla beraber okuruz yarina kadar iznin olursa

Sed

Cim bugun dur yyarin devam edelim eksikleri ben yarin okurum gerekirse 740 in hepsini ama suan esim hasta ve isten geldi birazdan netten çıkarim hanifemde yardim eder ama dersen sayi toplayalim ben simdilik 100 okuyayim hazir ederim. Belki hastalari vardir belki net bitmiştir bilinmez sayidan yana tasa etme dilersen diger arkadaşa geç hanifemin yerine konusacagim onla beraber okuruz yarina kadar iznin olursa
Ben de okurum :) mazeretleri vardır muhakkak sanmıyorum bildirimsiz bırakacaklarini

Ben bugün hastaneydim hep kızlar kusura bakmayın yarında doktorda olucam trafik kazası geçirmiştim 3 ay önce sıkıntılarım var biraz o kazada 7 aylık kızımıda kaybettim bazen o yüzden aklım karışık oluyo kusuruma bakmayın

Yatana kadar okur teslim ederim ama tekrar nete giremeyebilirim eger girersem bitirmis olurum öpüyorum hepinizi simdilik

Ben bugün hastaneydim hep kızlar kusura bakmayın yarında doktorda olucam trafik kazası geçirmiştim 3 ay önce sıkıntılarım var biraz o kazada 7 aylık kızımıda kaybettim bazen o yüzden aklım karışık oluyo kusuruma bakmayın
Gecmis olsun Rabbim sana şimfa versin kizin icin üzuldum canim dert etme biz hanifemle okuyacagiz sen bilgi gec okuyamazsan destek olacak cok kisi variz Rabbim razi olsun senden

Canım benim :/ başın sağolsun çok geçmiş olsun biz tamamlariz

X