Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Eger iznin varsa bi kardesimizin salati tefriciyeye ihtiyaci varmis yetistiremiyormus elindeki 45i hediye etsek kizlar helal ederseniz hakkinizi olur mu. Ben o kardesimize yardim etmek istiyorum ne dersiniz

1-) Hebehubele Hebehubele 370 okudu

2-) bezginblog bezginblog

3-) annesinineseri annesinineseri

4-) Hercai91 Hercai91

5-) Gullbahcemm Gullbahcemm 370 okudu

6-) Z Zehra_gns . 374 okudu

7-) @Mirac46

8.) @HemDeliHemAsik 370 okudu

9-) P pembehayaller06

10-) agustos72 agustos72 .

11-) Masalperisi0038 Masalperisi0038

12-) Kader_91 Kader_91

Her gün 1 kisiye okuyoruz arkadaslar suan@Zehra_gns arkadaşımıza okuyoruz Allah kabul etsin bi onceki arkadsstan 45 fazla var isteyen eksik okusun ama mutlaka kac tane okuduğunuzu bildirin.
Cnm benim 370 i ekle istersen bi onceknde vardi

Sagol canim allah razi olsun. Ekleyebilirsin tabi ama arkadas ramamlamis ben yeni.gördüm senin mesajını
Allah razi olsun canim tammlandi sükur ben sormadan hellallik almadan eklettirmedim. Saaol cok saol.

Sedacim bisey isticem senden. Sabah ezanindan sonra ve aksam ezanindan sonra 7 defa hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym deyip kibleye donup dua eder misin.ne hacetin varsa rabbimden iste ama hayirli kelimesini kullan muhakkak.
Tevbe suresinin son ayetinde bulabilirsin cok tesirli bi duadir. Ailen icin bunu yapmani isteyecegim elimden bu kadari geliyo kusura bakma canim

Allah razi olsun canim tammlandi sükur ben sormadan hellallik almadan eklettirmedim. Saaol cok saol.

Sedacim bisey isticem senden. Sabah ezanindan sonra ve aksam ezanindan sonra 7 defa hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym deyip kibleye donup dua eder misin.ne hacetin varsa rabbimden iste ama hayirli kelimesini kullan muhakkak.
Tevbe suresinin son ayetinde bulabilirsin cok tesirli bi duadir. Ailen icin bunu yapmani isteyecegim elimden bu kadari geliyo kusura bakma canim
Canimm benim yapacağım elimden geldigi muddetce cok yardimci oldun senin gibi iiyi insanlarin olsugunu bilmek ne güzel. Esine rabbimden sifa diliyorum

Canimm benim yapacağım elimden geldigi muddetce cok yardimci oldun senin gibi iiyi insanlarin olsugunu bilmek ne güzel. Esine rabbimden sifa diliyorum
Canım ben okudum ama 45 eksik okudum alan olmadıysa üzerine eklermisin o zaman tam 370 oluyo şimdi yatıcam eğer eksik olursa yarın yine okurum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH

X