Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

masalperisi666 imiş arkadaşımız okudnuz mu Tülay kardeşimiz için? Okumadiysanız da biz tamamladık lütfen bildirim yapar mısınız kardeşim diğer arkadaşımıza geciyoruz

Kizlar seda biliyor eksik yada fazla.gecen gun alacakti fazlaliklari demisti benim sayi eksik olursa seda haber verir ben tammlarim olmazsa. Biz yeni kardesimize gecelim ben listeyi yayinlayayim herkes 370 okusun bağışlasin olur mu benim yüzumden herkes kaldi afedersiniz

Kizlar 5 martta girmis
Bugün 10:28 son etkinliği bize döner inşallah masalperisi666 canım Zeliha kızı Zehra için kişi başı 370 adet salâtı Tefriciye okuyoruz katılıyor musunuz? Okuyunca haber verin lütfen

Masalperisi de dahilse 12 kişiyiz herkes 370 okusun arkadaşlar Zehra arkadaşımız için eğer ses çıkmazsa masal perisinin okuyacağıni pay ederiz
Z Zehra_gns sen 374 okuyorsun canim

Listeyi yayınlarken ezgi okumuştu Zehra için 370 tane okudu diye yazarsın kuzum

TEFRICIYE LISTEMIZ

1-) Hebehubele ( GÜLAY KIZI SEDA)

2-) bezginblog (EMINE KIZI ESRA)

3-) annesinineseri (ESER

4-) Hercai91 (SEHER)

5-) @Gullbahcemm(TÜLAY VE İSMAİL)

6-) @Zehra_gns( ZELIHA KIZI ZEHRA )

7-) @Mirac46 (DUYGU)

8.) @HemDeliHemAsik(HANIFE)

9-) @pembehayaller06(EZGI)

10-) @agustos72. ( )

11-) @masalperisi666( )

12-) @Kader_91( )

Okunan arkadaşimiz Zehra_gns ZELIHA KIZI ZEHRA icin buyrun 370 tane okumaya başlayalim insallah yarin biterse yarin diger kardesimize geceriz

Hebehubele

2-) bezginblog

3-) annesinineseri

4-) Hercai91

5-) Gullbahcemm

6-) Z Zehra_gns

7-) M Mirac440

8.) Rakika

9-) P pembehayaller06 370 okudu

10-) agustos72 .

11-) Masalperisi0038

12-) Kader_91

ZEHRA ARKADASİMIZA NIYET EDIP OKUYALIM YARIN ÖĞLEDEN SONRA OLMAZSA BITERSE BOYLE DEVAM EDERIZ HEM CUMA GUNUDE ÖĞLEN SAATINE SIRASI GELENE BAĞISLANMIŞ OLUR BELKI O SAATLERDE DUALARDA KABUL OLUNUR. TABII YINEDE SON KARAR SIZIN. AKSAM BITSIN DERSENIZ ONA GÖRE SAAT BELIRLER YENI KISIYE GECERIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Sedacim nasil oldun bugun sana mumin kardeşlerin dua ettiler aile hayatin yuvan icin mutlu olman icin yaziyorum insallah mutlu olursun canim
Canimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .

Listeyi yayınlarken ezgi okumuştu Zehra için 370 tane okudu diye yazarsın kuzum

Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlar Kader_91 değil miymis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…