Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Canimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .

Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlar Kader_91 Kader_91 değil miymis ?
Kader doğru kuzum masal perisini yanlış etiketlemisiz duzelttik :))

Canimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .

Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlar Kader_91 Kader_91 değil miymis ?
Cumlemizden sedacim hanifemin emegi fazla burda onunda ellerine saglik kizlarinda yuregine saglik sen burayi merak etme Allahin izniyle yardim ederiz sana

Kaderin karsisinda 370 sayi var ya sedacim ben silerken bi onu silememişim sonradan duzeltip bilgi gectim hanifem sana onu anlatti

Kizlar benim biraz duam var onlari okuyayim dönerim size.eksigi olanlara soyluyorum işi gücu olur zorda kalir bi derdi olur akliniza ne gelirse sayi bitmezse okunamazsa haber verin tamamlamak icin yardim ederiz sorun olmaz.
Zehracim sende sadakani ver istersen niyetinide yap canim Rabbim duani kabul etsin tez ve hayirli zamanda

Sedacim rabbim gonlune ferahlik versin icinde yasadigin durumu senden iyi bilen olmaz dua et bol bol rabbine sığın affedileck syler ise konusun anlasin bi yuva kolay kurulmuyor ama sakin konusun birnirnzi suclayark degl vakia suresi oku ayetel kursi oku nazar degmis olablir rabbim yardmcin olsn

Sedacim rabbim gonlune ferahlik versin icinde yasadigin durumu senden iyi bilen olmaz dua et bol bol rabbine sığın affedileck syler ise konusun anlasin bi yuva kolay kurulmuyor ama sakin konusun birnirnzi suclayark degl vakia suresi oku ayetel kursi oku nazar degmis olablir rabbim yardmcin olsn
Tamam canim okurum Allah in izniyle

X