Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

ALLAH razı olsun kuzum RABBIM kabul ve makbul olsun INŞAALLAH eğer eksik olursa sayı okumaya devam ederim
Allah razi olsun sehercim eksik yok şuan icin rahat olsun icin. diger kizlar bi donsun yetistiren var yetistirmeyen var olmazsa bunu herkes bi karar versin ya liste iki gunde bir donsun yada hergun. Ben not düştüm hastanedeyiz eve gidince bakarim nete öpüyorum hepinizi Rabbime emanet ol sizi seviyorum dikkat edin kendinize

Canım dediğim gibi öğle arasında okudum ve hala devam ediyorum 200 oldu yarım saate kalmaz biter inşallah..
Tamam canim sen okuyosun . Diğer arkadaşlar girmiş çıkmış kimse bildirim yapmamış. Her gün yazıyorum bildirim yapılsın mutlaka diye . Giremezsin meşgul olursun anlarim ama giriyosun siteye bildirim yapmak zor mu? Bi hayir için dualar için burdayiz kimse kimseyi zorlamiyor ki isteyen katılıyor listeye kimsenin kalbini kırmak istemem ama sorumluluk alıyorsak dönüş mutlaka yapılmalı. Yada mazareti varsa bildirilmeli ki burda el birliğiyle tamamlayalim diger bekleyen arkadaşların hakkina girilmesin. Sen bildirdigin icin Allah razi olsun .

Tamam canim sen okuyosun . Diğer arkadaşlar girmiş çıkmış kimse bildirim yapmamış. Her gün yazıyorum bildirim yapılsın mutlaka diye . Giremezsin meşgul olursun anlarim ama giriyosun siteye bildirim yapmak zor mu? Bi hayir için dualar için burdayiz kimse kimseyi zorlamiyor ki isteyen katılıyor listeye kimsenin kalbini kırmak istemem ama sorumluluk alıyorsak dönüş mutlaka yapılmalı. Yada mazareti varsa bildirilmeli ki burda el birliğiyle tamamlayalim diger bekleyen arkadaşların hakkina girilmesin. Sen bildirdigin icin Allah razi olsun .
ben daha okuyorum bi günde bitiremiyorum. bildirimide bitirince yapıyorum. siteye girdim bildirim yapmadım sorumsuzluk olarak falan anlaşılmasın yanlış anlaşılma olmasın

X