Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

İnşallah bı dahaki ay adet görmesin tülayim bebek haberi verirsin bize :) ben de basliyim

İnşallah bı dahaki ay adet görmesin tülayim bebek haberi verirsin bize :) ben de basliyim
Seni cok seviyorum hanifem diger kizlarida. Ama Allahta biliyo senin yerin başka nedense. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Agzı bal olan canımin içi duana seni veren Rabbime kurban olayim.

Seni cok seviyorum hanifem diger kizlarida. Ama Allahta biliyo senin yerin başka nedense. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Agzı bal olan canımin içi duana seni veren Rabbime kurban olayim.
Allah razı olsun kardeşim ben de senin o tertemiz yüreğini cok seviyorum bizi tanıştıran Rabbime sonsuz şükürler olsun ❤

bezginblog dan da haber gelsin yarin sana baslayavagiz canim insaallh

Allah razi olsun sorun yok canim sen iyi olda gerisi onemli değil senden istedigim lutfen kendini rahat hisset ve Rabbime her daim şükür ve hamd et

Rabbim razi olsun ezgicim arkadasina soylersen hakkini helal etsin. Üzerimde hakki var Rabbim razi olsun senden de ondan da butun ümmedi muhammedden
Ismini soylettim bağışlattim tatlim biraz fazla oldu ama ona dikkat edin biri 20 eksik okusun nekadr oluyorsa rabbim biran once saglikli salih rvlatlardan nasip etsin cnm Allh sendende razi olsun

Esraya mi okuyacagiz eger onun yerine okuyacaksak ben yarin sabah okurum ne kadar alayim bilgi gecin ben simdilik bi 100 alayim

Esraya mi okuyacagiz eger onun yerine okuyacaksak ben yarin sabah okurum ne kadar alayim bilgi gecin ben simdilik bi 100 alayim
@Ssy8491 okuycaz canim tek 1 kisi kaldi oda haber yok iki gündür . 1 kişinin kini okuyalim hep birlikte . @Ssy8491 niyetini edebilsin sanada baslayalim artik gec kalmasin diye dedim bende bi 100 aldim canim bu gece okuyalim yarin sana baslayalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…