- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
İnşallah bı dahaki ay adet görmesin tülayim bebek haberi verirsin bize :) ben de basliyimAa bana mi okunuyo ben bilmiyodum ben bugun basladim okudum dedim hangi kardeşimize ise onun haceti kabul olsun dedim ve basladim okudum bitirdim sonrada saat 2 falandi evi temizlemeye basladim. Kizlar şimdiden tesekkur ederim bana bağışlarken tülay adim.
Tülay ve eşi ismaile salih evlat ver habibin hürmetine derseniz sevinirim
Rabbim sizinde dualarinizi kabul etsin insallah. Ben biraz sonra abdest almaya gidecegim yarin nasipse kuran okumaya baslayacağim.
Seni cok seviyorum hanifem diger kizlarida. Ama Allahta biliyo senin yerin başka nedense. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Agzı bal olan canımin içi duana seni veren Rabbime kurban olayim.İnşallah bı dahaki ay adet görmesin tülayim bebek haberi verirsin bize :) ben de basliyim
Allah razı olsun kardeşim ben de senin o tertemiz yüreğini cok seviyorum bizi tanıştıran Rabbime sonsuz şükürler olsun ❤Seni cok seviyorum hanifem diger kizlarida. Ama Allahta biliyo senin yerin başka nedense. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Agzı bal olan canımin içi duana seni veren Rabbime kurban olayim.
Aa bana mi okunuyo ben bilmiyodum ben bugun basladim okudum dedim hangi kardeşimize ise onun haceti kabul olsun dedim ve basladim okudum bitirdim sonrada saat 2 falandi evi temizlemeye basladim. Kizlar şimdiden tesekkur ederim bana bağışlarken tülay adim.
Tülay ve eşi ismaile salih evlat ver habibin hürmetine derseniz sevinirim
Rabbim sizinde dualarinizi kabul etsin insallah. Ben biraz sonra abdest almaya gidecegim yarin nasipse kuran okumaya baslayacağim.
Tmm ben okudum tulaya smdiden Allah bagislasin arkdsmdanda rica ettim oda bitirince yazdim buraua saolsnbezginblog dan da haber gelsin yarin sana baslayavagiz canim insaallh
Yarin ezgicim baslanacakmis bende bugun okudum siradaki kardesimize dedim baslayip bitirdim meger benim sirammis. Yarin kuran okuyacagim insallah. Cok mutluyum. Hepinizi cok seviyorum. Rabbim yüzumuzu güldürsün inşallahTulay a baslamadikmi daha bugun?
Rabbim razi olsun ezgicim arkadasina soylersen hakkini helal etsin. Üzerimde hakki var Rabbim razi olsun senden de ondan da butun ümmedi muhammeddenTmm ben okudum tulaya smdiden Allah bagislasin arkdsmdanda rica ettim oda bitirince yazdim buraua saolsn
Ismini soylettim bağışlattim tatlim biraz fazla oldu ama ona dikkat edin biri 20 eksik okusun nekadr oluyorsa rabbim biran once saglikli salih rvlatlardan nasip etsin cnm Allh sendende razi olsunRabbim razi olsun ezgicim arkadasina soylersen hakkini helal etsin. Üzerimde hakki var Rabbim razi olsun senden de ondan da butun ümmedi muhammedden
Ezgicim cok saolIsmini soylettim bağışlattim tatlim biraz fazla oldu ama ona dikkat edin biri 20 eksik okusun nekadr oluyorsa rabbim biran once saglikli salih rvlatlardan nasip etsin cnm Allh sendende razi olsun
Rabbim razi olsun o guzel duana seni verene kurban olayimArkadasim ve ben okuduk onun katkısı daha cok 457 olduGullbahcemm toplamda ona gore biri biraz daha eksik okusun hesaplayinda tam toplam 4444 u gecmesin Allah saglikli evlatlar nasip etsin
Amin cnm cok guzel bir arkdslik olustrdk kalbim ferahliyor gercktn rabbim yardm etsinnnnRabbim razi olsun o guzel duana seni verene kurban olayim
Yakinda insallah daha guzel haberler alacaksin Rabbimden umudunu kesme ezgimAmin cnm cok guzel bir arkdslik olustrdk kalbim ferahliyor gercktn rabbim yardm etsinnnn
Ins tatlim ins canim benimmmm agzina yuregine saglikkkkkYakinda insallah daha guzel haberler alacaksin Rabbimden umudunu kesme ezgim
@Ssy8491 okuycaz canim tek 1 kisi kaldi oda haber yok iki gündür . 1 kişinin kini okuyalim hep birlikte . @Ssy8491 niyetini edebilsin sanada baslayalim artik gec kalmasin diye dedim bende bi 100 aldim canim bu gece okuyalim yarin sana baslayalim artikEsraya mi okuyacagiz eger onun yerine okuyacaksak ben yarin sabah okurum ne kadar alayim bilgi gecin ben simdilik bi 100 alayim