Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Kizlar affiniza sığınacağım bi kardesimiz var adi özlem 2 ay hamile kaldı bugun kalp atimlari icin gitmiş ne yazik ki olumlu haber alamamişlar. Sizden ricam nolur kardeşimize ve bebegine ailesi icin dua eder misiniz.lutfen

Sedacim nolursun sende üzülme nolur Rabbim hakkinda hayirli olani versin. Ben hepinizi Allah icin çok seviyorum. Yarin aksama dogru insallah temizlenecegim kuran okumaya baslayacağım. Sizi Rabbime emanet ediyom hayirda kalin hayirli geceler

Yok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorum:KK43: bu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim
Rabbim tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah..

Yok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorum:KK43: bu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim
Allahu Teala aranıza muhabbet versin anladmazliklarinizi sıkıntılarınızı nihyate erdirsin sedacim

Smdi

Smdi arkdsm vaka suresi okusun dedi evinde mutluluk bolluk bereketlik verirmms

Sedacim nolursun sende üzülme nolur Rabbim hakkinda hayirli olani versin. Ben hepinizi Allah icin çok seviyorum. Yarin aksama dogru insallah temizlenecegim kuran okumaya baslayacağım. Sizi Rabbime emanet ediyom hayirda kalin hayirli geceler

Rabbim tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah..

Allahu Teala aranıza muhabbet versin anladmazliklarinizi sıkıntılarınızı nihyate erdirsin
sedacim
Hepinizden allah razı olsun inşallah soylediklerinizi okuycam Allah izin verirse.

Slm aleyküm bende katılabilir miyim aranıza
Aleykum selam tabiki katılabilirsiniz sizi de ekleyecegim yarın listeye .
Kizlar affiniza sığınacağım bi kardesimiz var adi özlem 2 ay hamile kaldı bugun kalp atimlari icin gitmiş ne yazik ki olumlu haber alamamişlar. Sizden ricam nolur kardeşimize ve bebegine ailesi icin dua eder misiniz.lutfen
Allah yardimcisi olsun inşallah

Yok cnm ben Antepdeyim burada başladım tedaviye Rabbim hepizin yardımcısı olsun hem madden hem manen o kadar zor ki

Aa bana mi okunuyo ben bilmiyodum ben bugun basladim okudum dedim hangi kardeşimize ise onun haceti kabul olsun dedim ve basladim okudum bitirdim sonrada saat 2 falandi evi temizlemeye basladim. Kizlar şimdiden tesekkur ederim bana bağışlarken tülay adim.
Tülay ve eşi ismaile salih evlat ver habibin hürmetine derseniz sevinirim
Rabbim sizinde dualarinizi kabul etsin insallah. Ben biraz sonra abdest almaya gidecegim yarin nasipse kuran okumaya baslayacağim.

X