Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

400 u ben alayim 45 tamamlayabilirseniz almayan olursa ben alacagim onuda.yemek yaparken okurum.duruma gore haber vercem

Hepsini ben aldim okumaya basliyom sen sabir cek seda Rabbim sana sifa versin hemen duaya gecmeyin beni bekleyin olur mu

Sedanin eksigi vardi bende tammladim Rabbim kabul etsin. Kizlar eksik olan varsa haber versin. Benim biraz işlerim var sonra yazarim size

Nasil oldun seda
Daha iyiyim hamdolsun sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ciddi bi karar aşamasına geldim o yüzden cok kötüydüm dünde bugünde . Bide birderdimvar da bi konu açılmış onu okuyunca daha kötü oldum rabbim ferahlik versin

Sen nie kendini sikiyon ben hakikaten kendimde dahil hepimize kiziyom o yuzden bu sikintilardan dolayi evlat sahibi olamiyoz ya.yardim edecegim bisey varsa soyle canim

Sen nie kendini sikiyon ben hakikaten kendimde dahil hepimize kiziyom o yuzden bu sikintilardan dolayi evlat sahibi olamiyoz ya.yardim edecegim bisey varsa soyle canim
Yok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorum bu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim

Şimdi bi rahatla ve hasbinallahu ve nimel vekil de

Talak suresi cok kisa lutfen onu oku 7 defa ve Rabbim evime huzur ver de. Sakin acele etme once bi düşün bi anda olsun bitsin deme sana soz veriyorum dua tabii ederim ama nolur kendini birakma ve nolur Rabbime sığın acele etme eşini seviyosan 7defa talak suresini oku ve Rahmana birak halini O hayirlisi neyse onu sana yazar emin ol

Aminn simdi okurum Allah razi olsun canim . Sabrım kalmadi artik dün herşeyi döktü ortaya düşüncelerini falan. Onun içinde bana ait gram bisey kalmamis cok üzüldüm

Cok sevdigim bi arkadasima dedim simdi oda işte yaninda arkadasi varmis senin icin dua istedim insallah onun tefricesi bitsin sana insallah dua ederler. Bende burda dua ediyorum emin ol.ve lutfen kendini birakma talak suresini sen oku hergun okumak icin zaman ayir gercekten talak suresini Rabbim eşler arasina indirmistir. esler arasi mutluluk icin birebir oku. Gerekirse buraya zaman ayirma ama talak suresini oku. Eksigin olursa tamamlariz emin ol

Insallah faydasi olur . Yüreğine sağlık. Bu güzel yüreğinin istekleirnu verir insallah mevlam bi an önce

Insallah faydasi olur . Yüreğine sağlık. Bu güzel yüreğinin istekleirnu verir insallah mevlam bi an önce
Amin cumlemizin insallah eger iznin olursa diger kizlarada diyelim senin için dua başlasınlar
Dedigim gibi sen talak suresini 7 defa oku önemli olan araniz iyi olsun zaten Rabbim herseyi iyi biliyo boze ser olan hayirda olabilir bunu unutma Rabbim sana sığınıyorum de
Sabah ezanindan sonrada aksam ezanindan sonrada 7 defa hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arşil aziym de hacetini soyle Rabbim kabul ediyo ama hayirlisi neyse onu istemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…