- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Etti 300. Agzina saglik canim100 tanede ben alıyım o zmn. Bu aradaGullbahcemm senin niyetine okuduğumda bitti Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Canım RABBIM nasip kısmet ederse kalanı da ben okurum yarın ALLAH'IN izniyle bağişlarimHercai91 @Mirac46 P pembehayaller06 Rakika agustos72 Z Zehra_gns masalperisi666 kizlar kaldi 134 yardim bekliyorm sizdende yarin yeni kisiye gecebilmemiz icin
Selaten tefriciye oluyoruz demi kimin niyetiyle başlıyacagımHercai91 @Mirac46 P pembehayaller06 Rakika agustos72 Z Zehra_gns masalperisi666 kizlar kaldi 134 yardim bekliyorm sizdende yarin yeni kisiye gecebilmemiz icin
Esercim cok saol Rabbimin sana verdigi o guzel yürege kurban olurum kizlar hepinize tesekkur ederim Rabbim gonlunuzde ne muradlariniz varsa dilinize duanıza ve cifter cifter rahminize düsursun.100 tanede ben alıyım o zmn. Bu aradaGullbahcemm senin niyetine okuduğumda bitti Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
AminnEsercim cok saol Rabbimin sana verdigi o guzel yürege kurban olurum kizlar hepinize tesekkur ederim Rabbim gonlunuzde ne muradlariniz varsa dilinize duanıza ve cifter cifter rahminize düsursun.
Canim listeye mi katilmak istiyosun? Yoksa yardim amacli mi ?Selamünaleyküm bende okuyabilirim canım
Aminn canım amin hepimize inşallahEsercim cok saol Rabbimin sana verdigi o guzel yürege kurban olurum kizlar hepinize tesekkur ederim Rabbim gonlunuzde ne muradlariniz varsa dilinize duanıza ve cifter cifter rahminize düsursun.
Tabiki aliriz başlıyoruz o haldeListeye katılabilirim alırsanız
Bende listeye katılırım kimin niyetine başlıycam
Hatice kızı Hanife ben okudum dün başlamıştım bitti :) ama 445 okumuştum öyleydi sayı diye fazlasını al sen seda kendi sayindan düş :)Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
1-)Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri
Hercai91
Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
masalperisi666
Kader_91
Iki günde 1 okunacak kişi başı okunacak rakam 404 tane.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim .Gullbahcemm icin okunuyor arkadaslar yarın akşama kadar bitirelim insallah
Hatice kızı Hanife ben okudum dün başlamıştım bitti :) ama 445 okumuştum öyleydi sayı diye fazlasını al sen seda kendi sayindan düş :)
Fazlalarinizi aldim kizlar :)Bende dun okumustum 445
Baska duam var bitirince yardim ederim eksigi olan varsa