- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Smdi arkdsm vaka suresi okusun dedi evinde mutluluk bolluk bereketlik verirmmsInsallah faydasi olur . Yüreğine sağlık. Bu güzel yüreğinin istekleirnu verir insallah mevlam bi an önce
Evet canım okudum. Geç cvp verdim kusura bakma..
Rabbim tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah..Yok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorumbu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim
Allahu Teala aranıza muhabbet versin anladmazliklarinizi sıkıntılarınızı nihyate erdirsin sedacimYok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorumbu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim
Smdi
Smdi arkdsm vaka suresi okusun dedi evinde mutluluk bolluk bereketlik verirmms
Sedacim nolursun sende üzülme nolur Rabbim hakkinda hayirli olani versin. Ben hepinizi Allah icin çok seviyorum. Yarin aksama dogru insallah temizlenecegim kuran okumaya baslayacağım. Sizi Rabbime emanet ediyom hayirda kalin hayirli geceler
Rabbim tez zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah..
Hepinizden allah razı olsun inşallah soylediklerinizi okuycam Allah izin verirse.Allahu Teala aranıza muhabbet versin anladmazliklarinizi sıkıntılarınızı nihyate erdirsin
sedacim
2 kisi dönüş yapmadı okundu diye ulasmaya çalışacağım sonrada size hber veriririmYeni kisiye gectikmi cnm
Aleykum selam tabiki katılabilirsiniz sizi de ekleyecegim yarın listeye .Slm aleyküm bende katılabilir miyim aranıza
Allah yardimcisi olsun inşallahKizlar affiniza sığınacağım bi kardesimiz var adi özlem 2 ay hamile kaldı bugun kalp atimlari icin gitmiş ne yazik ki olumlu haber alamamişlar. Sizden ricam nolur kardeşimize ve bebegine ailesi icin dua eder misiniz.lutfen
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahÇok teşekkür ederim bende tüp bebek iğnelerine başlafım
Ankaradami tedavi goruyorsunuz onceden dogal yoldan gebe kalmayi istiyordum smdi dua ediyorum tup bebek asamasina gecebilmeyiÇok teşekkür ederim bende tüp bebek iğnelerine başlafım
Gullbahcemm icin okuycaz siradaki arkadas o . 445 tane olcak canim kisi basiTmm cnm ben arkdsima 370 ikuttum ustunu tamamlicazda siradaki arkdsnn ismini soyleyip bagislattircam
Sağol cnmHakkinizda hayırlısı olsun inşallah