- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Canim sizin fazla olanlarla tamamladm ben Allah duani kabul etsin inşBaska duam var bitirince yardim ederim eksigi olan varsa
Allah razi olsun sedacim cumlemizin duasi kabul olsun inşallah eksik olursa yardim ederim yine.çok az kaldi baska dualarim var bitsin insallah yardim ederim yine canimCanim sizin fazla olanlarla tamamladm ben Allah duani kabul etsin inş
Canimmm ne oldu yeni kişiye geçmedik mi daha
Yok canım hesap dogruda bezginblog ortada yok eger devam ederse o düşüruruz . Ama gelmezse eksik kalmasn kimsenin diye 11 kisiymis gbi hesapladimKizlar bi saniye bisey demem gerek sedacim benim yanlisim varsa beni duzelt canim biz 12 kisi olduysak sayet adam basi 370 okumamiz gerek
Kalan 4 taneyi okuyan kisi ceker hacetine
Hayır canim bezginblog dönerse 370 olcak dönmezse eğer 405 . Donerse bezginblogun okuduğunu bi sonrakime dedr3der sayiyi düşüruruzGüncel liste
Tefriciye Listemiz;
1-)Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri
Hercai91
@Gullbahcemm(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72
masalperisi666
Kader_91
NOT
Listemizde arkadaslar 12 kisiyiz şuandan itibaren dolayisiyla adam basi 370 okumaniz gerek. Son 4 tane hacet sahibi okur.
Fazla okuyan arkadaslardan 75 sayi bi sonrakine devredilir
Tmm hacet sahibi hic okumuyckmi sadece 4 tanemi okucak?Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
annesinineseri
Hercai91
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72
masalperisi666
Kader_91
NOT
Listemizde arkadaslar 12 kisiyiz şuandan itibaren dolayisiyla adam basi 370 okumaniz gerek. Son 4 tane hacet sahibi okur.
Olur mu canim okudu diyelim 12 kisiyiz adam basi 370 okuduk 4 tane daha kalacak onu hacet sahibi okuyacakTmm hacet sahibi hic okumuyckmi sadece 4 tanemi okucak?
Cnm siradaki arkds icin ne yapalm biliyormsn mesela tulay da ya sira onu digerlerinden farjli belirgin renkle yazalim mesela mor vb.gibi bide kisilerin basina sayi koyalim 1 2 diye bide okuyan kisilerin listesini yayinlayalm karsisinda kac tane okuduu olsunGüncel liste
Tefriciye Listemiz;
annesinineseri
Hercai91
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72
masalperisi666
Kader_91
NOT
Tmm cnm bezginblog gelrse 404 dmiOlur mu canim okudu diyelim 12 kisiyiz adam basi 370 okuduk 4 tane daha kalacak onu hacet sahibi okuyacak
11 kisi 370
Hacet sahibi 374