• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Ben dün gece erken yatmissin eksik tamamlandı mi kizlar? Nasıl olsa tülaya başlayacagiz diye de başlamıştım bitmek üzere 445

100 tanede ben alıyım o zmn. Bu arada Gullbahcemm Gullbahcemm senin niyetine okuduğumda bitti Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Esercim cok saol Rabbimin sana verdigi o guzel yürege kurban olurum kizlar hepinize tesekkur ederim Rabbim gonlunuzde ne muradlariniz varsa dilinize duanıza ve cifter cifter rahminize düsursun.

Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri annesinineseri
:cool:
:cool: Hercai91 Hercai91

Gullbahcemm Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
masalperisi666 masalperisi666
Kader_91 Kader_91
Iki günde 1 okunacak kişi başı okunacak rakam 404 tane.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Gullbahcemm Gullbahcemm icin okunuyor arkadaslar yarın akşama kadar bitirelim insallah

Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri annesinineseri
:cool:
:cool: Hercai91 Hercai91

Gullbahcemm Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
masalperisi666 masalperisi666
Kader_91 Kader_91
Iki günde 1 okunacak kişi başı okunacak rakam 404 tane.
Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Gullbahcemm Gullbahcemm icin okunuyor arkadaslar yarın akşama kadar bitirelim insallah
Hatice kızı Hanife ben okudum dün başlamıştım bitti :) ama 445 okumuştum öyleydi sayı diye fazlasını al sen seda kendi sayindan düş :)

Back