Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Canim eklemeyi liste bittikten sonra yapalımtefriciyeyi herkes birbirine okumus olur. Bide tefriciye uzasin istemiyorum bitsin diyorum bu liste sonra ihlas yada diger dualarda ekleme yapalim listeye.
Ben cok yogunum yetistirmekte zorlanıyorum

Hosgeldin canimm. Katil tabi ama bizim bu liste bitsin oyle ekleyelim seni olurmu?
olur tabi

Listeye çoğunluk yeni kisilek eklensin dedi o yuzden ekleme yapiyorum
Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri annesinineseri
:cool:
:cool:@Ssy8491 ne okuyoruz

Gullbahcemm Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Guncel liste kizlar 2 gunde 1 kisiye gecelim sayımız arttığına göre . 445 kisi basi yarin aksama kadar bitirelim insallah @Ssy8491 niyetine okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah
Beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın tamam başlıyorum hemen :) Allah kabul etsin insallah

Listeye çoğunluk yeni kisilek eklensin dedi o yuzden ekleme yapiyorum
Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri annesinineseri
:cool:
:cool:@Ssy8491 ne okuyoruz

Gullbahcemm Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Guncel liste kizlar 2 gunde 1 kisiye gecelim sayımız arttığına göre . 445 kisi basi yarin aksama kadar bitirelim insallah @Ssy8491 niyetine okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah
ne okuyoruz onu bilmiyorum

Aldim kabul ettim birazdan baslarim Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah hepimize salih evlatlar nasip etsin zrabbim

Kizlar kisi basi 435 kere mi okumamiz gerekiyor? Bide budua 4444 kere okuncak deglmi toplamı okadr yapiyormu biri 650 fln dedi ama orayi anlamadm birazdn okur bagislarm

Kızlar ben ruhsal olarak hic iyi değilim okuyamadim daha bugün de son dedik bana yardimci olabilirmisiniz tamamlayalim.

X