- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
olur tabiCanim eklemeyi liste bittikten sonra yapalımtefriciyeyi herkes birbirine okumus olur. Bide tefriciye uzasin istemiyorum bitsin diyorum bu liste sonra ihlas yada diger dualarda ekleme yapalim listeye.
Ben cok yogunum yetistirmekte zorlanıyorum
Hosgeldin canimm. Katil tabi ama bizim bu liste bitsin oyle ekleyelim seni olurmu?
olur mu öyle şey ne demek..Hakkini helal et bitanem benim yüzümden yarına sarktı duan
tamamdır. kim için okuyoruz şimdi??Tesbihler bittiğine göre yeni kisiye geçelim.
bezginblog annesinineseri @Ssy8491 Z Zehra_gns M Mirac440 Gullbahcemm
Beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın tamam başlıyorum hemen :) Allah kabul etsin insallahListeye çoğunluk yeni kisilek eklensin dedi o yuzden ekleme yapiyorum
Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri
@Ssy8491 ne okuyoruz
Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Guncel liste kizlar 2 gunde 1 kisiye gecelim sayımız arttığına göre . 445 kisi basi yarin aksama kadar bitirelim insallah @Ssy8491 niyetine okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah
ne okuyoruz onu bilmiyorumListeye çoğunluk yeni kisilek eklensin dedi o yuzden ekleme yapiyorum
Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri
@Ssy8491 ne okuyoruz
Gullbahcemm
(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Guncel liste kizlar 2 gunde 1 kisiye gecelim sayımız arttığına göre . 445 kisi basi yarin aksama kadar bitirelim insallah @Ssy8491 niyetine okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah
4444 salat-ı tefriciye okuyoruz.. kişi başı 445 tane olacak şekilde..ne okuyoruz onu bilmiyorum
Arkadasin ismi ne ona gore okusak4444 salat-ı tefriciye okuyoruz.. kişi başı 445 tane olacak şekilde..
İsmi seher :)Arkadasin ismi ne ona gore okusak