- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Canim ne kadar eksik kaldi?Bugün sonmuydu kuzum ya anneanne hastaydı geldim hastaneye falan götürdük hala oradayım bigün daha verseniz olmazmi bugüne yetişmeyebilir benim
Canim herkes gorusunu belirtsin ona gore aliriz ekleme yaoariz ozaman ben okuyamam vebal altında kalirim diye korktumSedacim dur bii eksik varmis olmazsa kizlara haber verde eksigi tammlayalim olmaz mi oyle gecelim
İşte buradayım daha başlayamadım ki iki haftadır uğraşıyoruz işte gidip geliyorum birazdan okumaya başlarım ALLAH'IN izniyle eksiğimi haber ederim yada tamamlar teslim ederim bitanem ALLAH razı olsun RABBIM ümmet-i muhammede şifa versin INŞAALLAHGelmiş gecmis olsun ne kadar eksigin var sehercim
Tamam sedacim sorun degil ben fikrimi belirtmistim nasil istersen nasil rahat edersen.seher arkadasimizin eksigi varmıs kizlara bi sorsana hem hastasi varmis aramizda halledelim yarin yeni kisiye gecsek olur muCanim herkes gorusunu belirtsin ona gore aliriz ekleme yaoariz ozaman ben okuyamam vebal altında kalirim diye korktum
133 tane okudum ALLAH'IN izniyle daha devam ederim INŞAALLAH bitanemCanim ne kadar eksik kaldi?
Canım 200 daha okudum devam edicem ALLAH'IN izniyleCanim herkes gorusunu belirtsin ona gore aliriz ekleme yaoariz ozaman ben okuyamam vebal altında kalirim diye korktum
Canim allah yardimcin olsun . Yarın a olsun diasi o zaman olurmu133 tane okudum ALLAH'IN izniyle daha devam ederim INŞAALLAH bitanem
200 tane kaldı dimi o zaman onu ben okurum şimdi bitanem 12 yi geçer ama yarın yeni arkadaşa geçeriz INŞAALLAHCanim allah yardimcin olsun . Yarın a olsun diasi o zaman olurmuannesinineseri ? Ben cok doluyum okuyanilirsem yardim ederim canim sana
Hakkini helal et bitanem benim yüzümden yarına sarktı duanTamam canım yarın dualarım o zaman. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin..
Yeni arkadaşları ekleme konusunda da ne kadar çok olursak o kadar iyi olur sanki..
Canım ben 200 daha okudum toplamda 534 olduCanim herkes gorusunu belirtsin ona gore aliriz ekleme yaoariz ozaman ben okuyamam vebal altında kalirim diye korktum
Bitti kuzum saol ALLAH razı olsun sayı 634 değilmiydiEksik var mi ben coktan bitirdim ama yeni otagardan geldim.eksikse haber verin okuyayim