Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Gelmiş gecmis olsun ne kadar eksigin var sehercim
İşte buradayım daha başlayamadım ki iki haftadır uğraşıyoruz işte gidip geliyorum birazdan okumaya başlarım ALLAH'IN izniyle eksiğimi haber ederim yada tamamlar teslim ederim bitanem ALLAH razı olsun RABBIM ümmet-i muhammede şifa versin INŞAALLAH

Canim herkes gorusunu belirtsin ona gore aliriz ekleme yaoariz ozaman ben okuyamam vebal altında kalirim diye korktum
Tamam sedacim sorun degil ben fikrimi belirtmistim nasil istersen nasil rahat edersen.seher arkadasimizin eksigi varmıs kizlara bi sorsana hem hastasi varmis aramizda halledelim yarin yeni kisiye gecsek olur mu

Bende yeni Kişiler eklemesi taraftarıyım hem sayı azalır çabuk biter daha az okuruz daha hızlı ilerler

Hakkınızı helal edin kızlar ya valla aklımdan çıkmış yoksa her türlü okurdum

Tamam canım yarın dualarım o zaman. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin..
Yeni arkadaşları ekleme konusunda da ne kadar çok olursak o kadar iyi olur sanki..

Tamm canim Allah kabul etsin sikişirsaniz haber verin boluşup okuyalim ben herzaman hazirim okurum yeterki yerini bulsun yeterki butun kardeşlerim mutlu olsun evlat hasretimiz son bulsun insallah

Sedacim bisey yazdin mi yarin kardesimiz icin geciyoz dimi ona gore ben yarin baslarim kizlar bugun yorgunum sabah okur teslim ederim yeterki bilgi gecin olur mu

Yarin cuma biliyosunuz kizlar. Yarini iyi degerlendirin yarin belki bircok kardeşimiz hamile kalacak.Kul dunya işine kendini veriyo ticaretle ugraşiyorlar fakat peygamberimiz fatıma annemize ey fatima cuma gunu iyi degerlendir demiş yarin affimizi isteyin cunku gunahlarimizda hacetlerimize engel hayirda kalalim insallah.hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…