Çorbalar Yuvalama Çorbası-Bizim Pirinç Sponsorluğunda

bi kere yapmıştım ekşili yuvalama diye iyte bi kerecik oldu ben biraz pratikçiyim ( bak tembelim demiyorum )

bayılmam mı ya süper süper gelip yemek istedim
Uygun bir zamanda denersin o zaman tembel değilsin ya ondan diyorum
Benimde pratik çorbalarım var..Mesela mercimek çorbasının tüm malzemelerini düdüklüye koyup pişiririm..Ohhh mis gibi hazır çorba Kim uğraşacak

Ohhhh oohhhhh mis missss...
Olsada içsek bir tas yuvalama çorbası
Ellerine emeklerine sağlık.. Verilen bilgilerde harika olmuş valla.. Yarışmada bol şans

Ohhhh oohhhhh mis missss...
Olsada içsek bir tas yuvalama çorbası
Ellerine emeklerine sağlık.. Verilen bilgilerde harika olmuş valla.. Yarışmada bol şans
Arzum'cum çok teşekkür ederim
Sen çorbayı ne zaman yapacaksın

Çok güzel görünüyor, çok severim.Ellerinize sağlık .
Aydın taraflarında bunun köfteleri uzun ve salçalısını yaparlar üzerinede süzme yoğurt o da muhteşem olur.Resmen ağzım sulandı

Ben elcaaazlarımla mantı açıp mantı çorbası yapacaktım emmeee gördümki benden önce yapılmış bile
Diğer çorba tariflerime tekrar göz atmam gerekecek .
Yarışmalarda biraz acele etmek gerekiyor yoksa tarifler tek tek geliyor Yapmak istediğiniz tarif elden kaçıyor..
Umarım kendine uygun bir tarif bulursun

Çok güzel görünüyor, çok severim.Ellerinize sağlık .
Aydın taraflarında bunun köfteleri uzun ve salçalısını yaparlar üzerinede süzme yoğurt o da muhteşem olur.Resmen ağzım sulandı
Çok teşekkür ederimO tarifi bilmiyorum ama benim damak tadıma uygun onuda deneyebilirim..
Tarifler her yörede farklı şekillerde yapılıyor

Bahsettiğim Aydın yuvarlaması

Son düzenleyen: Moderatör:

süzme mercimek gibisi yok kim ne derse desin bilmiyorum mercimegin yeri bende ayrıdır. kimse süzme yapmadı galiba ben mi yapsam bilemedim

süzme mercimek gibisi yok kim ne derse desin bilmiyorum mercimegin yeri bende ayrıdır. kimse süzme yapmadı galiba ben mi yapsam bilemedim
Tabi canım eskiden mikser,blendır mı vardıEskiden hep süzgeçte süzülürdüÇok nefis olurdu
Yap canım ne güzel olur

O zaman sen rahatsın tarifler sana yeter
Benim çocuklar öğleden sonra yiyorlar o yüzden bitiyordu..Bu yıl bakalım nasıl olacak..
Biz 2 kişi olunca biraz da bol yapınca yetiyordu :)
Zaten ramazanın ortasında da eşimin memleketine gidiyorduk gerisi kayınvalideme kalıyordu.
O da sağolsun hazır ezogelinden başka bir şey yapmaz içimiz dışımız ezogelin oluyor ramazan bitene kadar
Neyse ki bu yaz gitmeyeceğiz gibi görünüyor.

O zaman siz yıllık ezogelin stoğunu orda yapıyorsunuz
Hayırlısı olsun bende evime geçireceğim inşaallah

O zaman siz yıllık ezogelin stoğunu orda yapıyorsunuz
Hayırlısı olsun bende evime geçireceğim inşaallah

Ay sorma.
Bir de hiç sevmem ezogelini. Hazır çorbaları da sevmem.
Kadın başka çorba yapmıyor.

Eşim bazen markete gidince ezogelin alalım der.
Bırak nasılsa gidince bol bol yiceksin derim

Ay sorma.
Bir de hiç sevmem ezogelini. Hazır çorbaları da sevmem.
Kadın başka çorba yapmıyor.

Eşim bazen markete gidince ezogelin alalım der.
Bırak nasılsa gidince bol bol yiceksin derim
Hazır çorba bende kullanmıyorumSen o çorbadan bıktığın için sevmiyorsunAdı bile rahatsız eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…