Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetişmem imkansız
Çocukların okulda sınıf annesiyim bu ara kermes vs işleri var.Bir o okul bir diğer okul ancak 5:20 den sonra yapabildim.6:30 ev ahalisi gelince hazırdı
Anakızlıyı düşündüm ama o bizim yörede çorba kategorisine girmiyor..Şimdi kendim kabul etmediğim birşeyi başlkalarına kabul ettirmem doğru olmaz O yüzden yöresinde çorba olarak yapanlar yapabilir
Canım o paketlerdeki analı kızlının bizim analı kızlı ile alakası yokMaşallah sana.Marketler bile çorba sayıyor ,hazır çorba halinde satıyorlar sizin memleket niye saymıyor ki Ben de diyorum bu Nevoş yemek topiğinde niye analı kızlı çorba yazmamış ta,köfte yazmış.
Zaten orada görmüştüm de yapar demiştimCanım o paketlerdeki analı kızlının bizim analı kızlı ile alakası yokBenim konuda ilk sayfada var belki görmüşsündür biz öyle yapıyoruz ve köfte diyoruz Yani kültür meselesi Her yörede farklı şekilde yapılır veya farklı şekilde yenilir..
Örneğin bu çorbayı biz çorba olarak yemek öncesi yiyoruz..Ama Antep'te yemek olarak yiyorlar yanına pilav yapıyorlar
Çok teşekkür ederim canımHarikasıniz nefis görünüyor bayıldım valla elinize sağlık
İşte bize göre çorba olmadığı için hiç düşünmedim bileZaten orada görmüştüm de yapar demiştimYemek öncesi yenilen zaten çorba olmaz mı ki Yoksa siz atıştırmalık mı yiyorsunuz önden .Bu arada yuvalama arada kaynadı gitti,sessiz olalım,yuvalamadan bahsedelim,yuvalama da çok güzel olmuş canııım.
Ben var yapmamak,ben yok yarışmak,İşte bize göre çorba olmadığı için hiç düşünmedim bileSen yapsana
Yok canım tabi ki öyle ben net belirtmek için yazdımSağol canım tavsiye ederim.. Çok vakit almıyor sadece aşamaları olduğu için biraz daha uğraştırıyor..
Sen yine dayanamazsınBen var yapmamak,ben yok yarışmak,-Kristal- var bizi okuyup yazmamak
Kız Zelifme sabaha kadar yine rüyanda bizi görmeyesin
Dayanamıyorum da beceremeyince kendime kızıyorum.Gerçi baklava da da kendime kızdım ,beceremedin işte ,niye katıldın diye,proluk nasip oldu.Sen yine dayanamazsın
Zelifme alttan bakıp bakıp kaçıyor
Canım gayet güzel yapmıştınDayanamıyorum da beceremeyince kendime kızıyorum.Gerçi baklava da da kendime kızdım ,beceremedin işte ,niye katıldın diye,proluk nasip oldu..Acaba bu seferde yanlışlıkla madalya verir de geri almamazlık yapar mı Kazen ,ne dersin ha ,Zelifmeyi de kaçırdım tüh,daha takılacaktım
Senin çorbanın mı şansı yok
Canım gayet güzel yapmıştın
Oylama hep farklı oluyor.
Mesela benim çorbamın hiç şansı yok...Herkes sevdiği çorbaya oy verecek
Hiç belli olmaz
Ben birşey yapmadım sen kaçırdın
Ben çok ciddiyimSenin çorbanın mı şansı yok
Seni gidi şakacı seniii
Sendeki tecrübeyse bende ki de göz,çok başarılı buldum ben ,bakalım ,bekleyip göreceğiz artık,ben kaçıyorum canımBen çok ciddiyim
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Hayırlı geceler canımSendeki tecrübeyse bende ki de göz,çok başarılı buldum ben ,bakalım ,bekleyip göreceğiz artık,ben kaçıyorum canım,iyi geceler sana
Okuyup okuyup kaçmıyorum kızz şarjım bitiyor kapanıyorBen var yapmamak,ben yok yarışmak,-Kristal- var bizi okuyup yazmamak
Kız Zelifme sabaha kadar yine rüyanda bizi görmeyesin
Çok teşekkür ederimOooo nevoşum harikalar yaratmışsın yine .. Ellerine sağlık emek isteyen bir çorba olmuş ....
Ben çorbaya çok düşkün değilim diye bilirdim ama öyle değilmiş çorcaları gördükçe alıp içesim geliyor.
Başarılar canım