Sağol canımancak bu kadar olur
ellerine sağlık süperrrr
annemler minik yapar. ben böyle nohutgibi severim
Teşekkür ederim canımMutlaka denemem lazımellerine sağlık
Hemşom çok teşekkür ederimVaaay yine döktürmüşsün hemşom..Harika görünüyor ve çok severim bu tarz çorbaları..Ellerine sağlık canım.Bol şansların olsun
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyor nevresteciğim en sevdiğim çorbalardan biridirBaşarılar dilerim
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım nevrestem
Teşekkür ederim canımNevOŞ Döktürmüşsün yine ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim canım
Senin çorbanıda bekliyorum
Merakla bekliyorumBirazdan beğenilerinize sunacağım canım
Tadını bilince yorum bir başka oluyorBen bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem
Deynep'cim çok teşekkür ederimOfff ne yaptın sen Nevoşum.Süper gözüküyor çorban .Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek .Yarışmada başarılar dilerim.
Antep'te et ucuz o zaman desene.Deynep'cim çok teşekkür ederimCanım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyor Hem doyurucu hemde besleyici
Ben yaptım sıra sendeBu sefer senden önce yaptım
Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyorAntep'te et ucuz o zaman desene.Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedin
Açıkçası yine seni son günlerde bekliyordum,sürpriz oldu
Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyor
Acaba ne yapacağımı düşünüyordunAslında banada sürpriz oldu Ben başka bir çorba yapmayı düşünüyordum ve son günler yapacaktım Ama bugün menüde bu çorba vardı bende yaparken kendimi resimleri çekerken buldum Hatta çok aniden oldu 1 saat içinde tamamlamak zorunda kaldım
Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetiştirmem imkansız1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadım tecrübe böyle şey demek ki Ben analı kızlı yaparsın diyordum