Çorbalar Yuvalama Çorbası-Bizim Pirinç Sponsorluğunda

Vaaay yine döktürmüşsün hemşom..Harika görünüyor ve çok severim bu tarz çorbaları..Ellerine sağlık canım.Bol şansların olsun

Vaaay yine döktürmüşsün hemşom..Harika görünüyor ve çok severim bu tarz çorbaları..Ellerine sağlık canım.Bol şansların olsun
Hemşom çok teşekkür ederim Bizde genelde çok seviyoruz o yüzden hep bu tarz çorbalar yapıyorum..

Harika görünüyor nevresteciğim en sevdiğim çorbalardan biridir Başarılar dilerim

Ben bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem

Ben bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem
Tadını bilince yorum bir başka oluyorGaziantep'te efsane bir çorbaBayramlarda,düğünlerde ,misafir davetlerinde mutlaka yapılıyorBende buralı değilim ama beğendiğim tarifleri yapmaya çalışıyorumÇok teşekkür ederim canım

Offf ne yaptın sen Nevoşum.Süper gözüküyor çorban.Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek.Yarışmada başarılar dilerim.

Offf ne yaptın sen Nevoşum.Süper gözüküyor çorban.Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek.Yarışmada başarılar dilerim.
Deynep'cim çok teşekkür ederimCanım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyorHem doyurucu hemde besleyici
Ben yaptım sıra sendeBu sefer senden önce yaptım

Antep'te et ucuz o zaman desene.Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedin
Açıkçası yine seni son günlerde bekliyordum,sürpriz oldu

Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyor
Acaba ne yapacağımı düşünüyordunAslında banada sürpriz olduBen başka bir çorba yapmayı düşünüyordum ve son günler yapacaktımAma bugün menüde bu çorba vardı bende yaparken kendimi resimleri çekerken buldumHatta çok aniden oldu 1 saat içinde tamamlamak zorunda kaldım

1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadımtecrübe böyle şey demek kiBen analı kızlı yaparsın diyordum

1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadımtecrübe böyle şey demek kiBen analı kızlı yaparsın diyordum
Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetiştirmem imkansız
Çocukların okulda sınıf annesiyim bu ara kermes vs işleri var.Bir o okul bir diğer okul ancak 5:20 den sonra yapabildim.6:30 ev ahalisi gelince hazırdı
Anakızlıyı düşündüm ama o bizim yörede çorba kategorisine girmiyor..Şimdi kendim kabul etmediğim birşeyi başlkalarına kabul ettirmem doğru olmazO yüzden yöresinde çorba olarak yapanlar yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…