Çorbalar Yuvalama Çorbası-Bizim Pirinç Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor .Ramazan ayının ilk gününün çorbası hazır bu tarifi yapacağım .
Bir şey soracağım , bu kıymalı harcı daha önceden hazırlayıp Buzluğa atsam köfteleri bu çorbayı yapacağım Zaman kullansam olur mu acaba ? Elimde malzeme oldukça yapıp Buzluğa atsam bir şey olur mu?

Çok teşekkür ederim
Evet bu çorbanın en büyük özelliği daha önceden yapılıp buzlukta saklanmasıFakat sizde çok iyi bilirsiniz et buzluktan çıktıktan sonra tekrar buzluğa konmuyor...Yeni aldğınız kıyma ile yapabilirsiniz..

Kıymayı alıp harcı hazırlayıp köfteleri yapacağım doğru Buzluğa Ramazan'ın ilk günü yapacağımçok sağol Ramazan ayı için bir konu açıldı mı acaba

Antepli arkadaşlarımdan görüp bayıldığım yemektir yuvalama.Arkadaşlarımın anneleri geldiklerinde mutlaka yapar.hatta buzdolabına da atar sonra da yerdik :)
hiç yapmayı denemedim ama tariften sonra deneyeceğim.gerçi antep'in börek çorbası denen bir yemeği daha var hemen hemen yuvalamaya benziyor onu daha çok seviyorum.elinize sağlık bayıldım.çok da canım çekti:))

Canım merhaba çok teşekkür ediyorum
Tadını bilmeniz ayrı bir güzelTavsiye ederim çok zor değil ve çok lezzetli oluyor..
3.5 yıl önce ilk çorbalar kategorisi yapılmıştı..O zamanda yarışmaya Börek çorbası ile katılmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borek-corbasi.588716/
Sizin bahsettiğiniz çorba bu mu bilmiyorumBenim yaptığımda Antep yöresine ait bir çorbaOda çok lezzetli oluyor
Ben aynı şekil birde mantı çorbası yapıyorum..Oda çok güzel oluyor

Antep'e defalarca geldim ,en yakın arkadaşlarım üniversiteden ev arkadaşım antep'li olduğundan biliyorum bu şahane lezzetleri.
Yapmış olduğunuz yuvalamanı gerek görüntüsü gerekse de tadı muhteşemdir eminim.Verdiğiniz linkteki çorba tam da bahsettiğim çorbaydı.onu ayrıca deneyeceğim.Gerçi bu şahane yemeklere çorba demek biraz hakaret biraz da emeğe saygısızlık oluyor ya:)) Yarışmada başarılar dilerim.diğer yarışmacıların çorbaları da güzel ama hem tadını bildiğim hem de yalın bir dille anlatmış olduğunuz için en en en çok beğendiğim yuvalama oldu.

Çok teşekkür ederimİnşallah denersiniz ve beğenirsiniz
Antepli değilim ama Antep'te yaşıyorum buranın mutfağını çok beğeniyorum elimden geldiği kadar tariflerini deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…