- Konu Sahibi kardelen200808
-
Şaka gibi bir aile.
Ben o çocukların 6 sına birden acıdım.
Bu yavruların bu zihniyette gelecekleri ne olacak acaba?
inan okurken içim daraldı...
hepiniz ayrı sorunlusunuz.şaka mı bu....?
abi kardeş şiddet eğilimli,elti ve siz annelikten yoksun,kayınvalide-görümce çıkarcı...
inan hiç biriniz için üzülmedim.sadece o 6 çocuğa üzüldüm.
hepiniz(sülale boyu) çocuk hariç herşeyi kafanıza takıyorsunuz.kimse bu çocukların geleceğini düşünmüyor.kimin eli kimin cebinde derdindesiniz.
olanda o yavrulara oluyor
işte o 6 çocukta ne yazık ki ileride aynı bu şekilde düşünen insanlara dönüşecekler....şiddet ilgisizlik cahilllik şefkat eksikliği ile büyecekler ve aynı aileleri gibi olacaklar ...
o da dilimin ucuna gelmişti ama yazmamıştım.çocuk ailenin aynasıdır.ben buna çok şahit oldum.
o yüzden üzüldüm o çocuklara...
ay okurkende şu gayın lafına çok takıldım sende değinmişsin ,çok yaşa>Karısına türlü hakaret-işkenceyi yapan, baktı kaçmıyor, cinsel işkenceye başvuran konu sahibinin GAYIN..
ay okurkende şu gayın lafına çok takıldım sende değinmişsin ,çok yaşa
Gerçek mi yalan mı bilemem ama KK'da derin izler bırakacak hit senaryolardan kabul edelim..
>Kocayı elde tutmak için 3 çocuk yapan konu sahibinin eltisi..
>Karısına türlü hakaret-işkenceyi yapan, baktı kaçmıyor, cinsel işkenceye başvuran konu sahibinin gayın..
>Oyun olsun diye karısının kafasını neşterle yarmayı düşünen konu sahibinin eşi..
>Her şeyden habersiz, annesi dahil kimsenin istemediği konu sahibinin eşinin 3 yeğeni..
>Derdinin ne olduğu anlaşılamayan, düşmüş olana beter olsun diyen, ortada kalmış çocuklara evini açmaya tenezzül etmeyen, üstelik övünür gibi kendi yeğenime bile bakmadım diyerek annelik duygusundan yoksunluğunu gösteren, her çocuk doğuranın anne olamayacağını bir kez daha kanıtlayan, ayrıca evinde 6 küçük çocuk varken internete vakit ayırabilen (ki bu takdir edilesi) konu sahibi..
ben hergün okulumda böyle ailelerin elinde büyüyen çocuklarla biraradayım... ne kadar doğruları, genel toplum kurallarını anlatmaya çalışsak da , çocuklar okulda bana hak veriyor ama evde yada mahallede gördüklerini sosyal öğrenme yoluyla alıp, onlar gibi davranmaya devam ediyorlar...
Annelik vasfı yok çünkü bu tip kadınlarda doğur doğur sal sokağa bir şey lounca at babanın babannenin üstüne hangi merhametli bir canlı yavrusunu böyle acımadan bırakıp gidebilir kedi köpek bile terk etmiyor yavrsunu ya. Ben de bu olatda sadece çocuklara üzüldüm onun dışında da kimseye üzülemedim pek kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?