Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

Elti bi tuhaf kocayı elde tutmak için çocuk yapması, düzelmeyince bide oğlan yapalım demesi, yine olmayınca hadi üçleyelim gibi bir fikre kapılması, aklı başına 3 çocuktan sonra gelip o küçücük çocukları öylece bırakması...

G(K)ayın ayrı bir tuhaf, hem şiddet eğilimli, hem sapık, hem gamsız...

Kocan zaten çok komik ailesine ben bakmam demek zor geliyor ama dövdüğü eşi üzerinden tiyatro yapmak gibi komplike bir eylemi gerçekleştirmek için hiç üşenmiyor.

Kayınvalide, görümce yani kendi bakamadığı çocukları sizin üstünüze atması...

Bu tür şeyleri duyunca bir tek şunu düşünüyorum: Çocuk yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Ayrıca eşinin cidden garip bir ailesi var.

işte o 6 çocukta ne yazık ki ileride aynı bu şekilde düşünen insanlara dönüşecekler....şiddet ilgisizlik cahilllik şefkat eksikliği ile büyecekler ve aynı aileleri gibi olacaklar ...

Toplum olarak saglikli bilincli bireyler yetistiremiyoruz.. Cogunda aile ici siddet vs vs.. Kadinlarimizin elinde imkanlari olmadigi icin sabrediyor , kendince cözümü cocuk yapmakta buluyor. Cocuk yapmak hic zaman esler arasindaki problemi cözmez tam tersi tetikler... Olan yine cocuklara oluyor..

Durmak yok en az 3 çocuğa devam
bakımsız eğitimsiz cahil 3 çocuğa devam

kardelen200808 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur.

Yemin ederim anneliği bu kadar basitleştirdiğiniz için ben utandım.
Laf olsun diye değil,gerçekten bu mesajınızı dünden beri gördükçe yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Anneliği bu kadar basitleştiren siz ve sizin gibi hatunlara Allah malesef bir değil tam üç tane birden verir.
Buda insanlığa ibret verici gerçekten..
Kaç senedir 1 tane çocuğumuz olsun diye gitmediğimiz dr kalmadı,üstelik hiç birşey için geç değilken..
Verdeğimiz bu mücadeleyi düşünüyorum,birde sizin gibi 1 değil tam 3 çocuğa doymuş kişileri düşünüyorum ki çok yazık.
Eltinizden ibret alacağınıza hala bende bırakır giderim diyorsunuz.
En iyi ders çıkarması gereken siz olmalıydınız o tablodan.
O çocuklar annesiz sabahın köründe kalkmış,karınları aç,sizin dünyadan haberiniz yokken evi ve mutfağı talan etmişler.
Yazık günah ya,onların sevgiyle karınlarının doyurulması gereken bir zamanda, nelerle uğraşıyor o çocuklar.
Belkide anne babasının sıkıntısı onlara yansıdı (ki kesin öyle) ve ne yapacaklarını şaşırdı yavrular.
Kısacası içiniz acıması gerekirken üstüne o çocukların durumuna kendi çocuklarınızı yakıştırmanız gerçekten çok acı.

Son düzenleme:
işte o 6 çocukta ne yazık ki ileride aynı bu şekilde düşünen insanlara dönüşecekler....şiddet ilgisizlik cahilllik şefkat eksikliği ile büyecekler ve aynı aileleri gibi olacaklar ...

o da dilimin ucuna gelmişti ama yazmamıştım.çocuk ailenin aynasıdır.ben buna çok şahit oldum.

o yüzden üzüldüm o çocuklara...

o da dilimin ucuna gelmişti ama yazmamıştım.çocuk ailenin aynasıdır.ben buna çok şahit oldum.

o yüzden üzüldüm o çocuklara...

ben hergün okulumda böyle ailelerin elinde büyüyen çocuklarla biraradayım... ne kadar doğruları, genel toplum kurallarını anlatmaya çalışsak da , çocuklar okulda bana hak veriyor ama evde yada mahallede gördüklerini sosyal öğrenme yoluyla alıp, onlar gibi davranmaya devam ediyorlar...

kızlar yanlış anlamayın ama ben bu arkadaşın anlattıklarına pek inanmıyorum...
canı sıkılmış konu açmış bi oyun yazmış kendi oynuyor bence... yoksa 6 çocukla uğraşan bir kadının full time burda mesaj yazması pek mümkün olmasa gerek... artı konuşmaları yazma tarzı da hiçte öyle kendini ezdirip dayak yiyecek birine benzemiyo ve kocası (ki hala olduğuna inanmıyorum) okadar kötü cahil bir adamsa eve internet vs. biraz saçma... bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem ama ben inanmıyorum yorum yazan ii niyetli arkadaşlara duygu sömürüsü yapıp pc karşısında gülmüyordur umarım...

Nasıl çarpık bir ilişki bu ya,dayak,cinsel istismar,neşterle kafa çizen sadist koca, 6 yaramaz çocuk,çemkiren görümce,sapık kayın,bit pire,çıkamadım işin içinden.

Gerçek mi yalan mı bilemem ama KK'da derin izler bırakacak hit senaryolardan kabul edelim..

>Kocayı elde tutmak için 3 çocuk yapan konu sahibinin eltisi..
>Karısına türlü hakaret-işkenceyi yapan, baktı kaçmıyor, cinsel işkenceye başvuran konu sahibinin gayın..
>Oyun olsun diye karısının kafasını neşterle yarmayı düşünen konu sahibinin eşi..
>Her şeyden habersiz, annesi dahil kimsenin istemediği konu sahibinin eşinin 3 yeğeni..
>Derdinin ne olduğu anlaşılamayan, düşmüş olana beter olsun diyen, ortada kalmış çocuklara evini açmaya tenezzül etmeyen, üstelik övünür gibi kendi yeğenime bile bakmadım diyerek annelik duygusundan yoksunluğunu gösteren, her çocuk doğuranın anne olamayacağını bir kez daha kanıtlayan, ayrıca evinde 6 küçük çocuk varken internete vakit ayırabilen (ki bu takdir edilesi) konu sahibi..

Son düzenleme:
gerçekten GAYIN ne ki? :)
kusura bakmayında sevgisizlik diz boyu senaryonuzda.
okurken daraldım en çokta içime oturan ailemden destek aldım çocukları atarım başına giderim demeniz.
çocukları bir bela gibi görüyorsunuz oysa ben daha şimdiden karnımdaki çocuğa hayat kurmaya çalışıyorum.
böyle bir ortamda o destek aldığınız ailenizde boşanırsanız eğer sizden kurtulmak için sizi birilerine kakalamaya çalışacaklardır eminim bundan, yetişme tarzınızdan.
bana kalırsa eşinizle aranızı sıcak tutmaya çalışın, en azından çocuklarınız sürünmesin.

Kesinlikle BUDUR....

çocuklar için ilk 6 yaş karakter oturması için çok önemli.sonradan çevre veya kendileri bunu değiştirmeye çalışsalarda değiştiremiyorlar malesef.

işin en kötüsü yıllarca bu şekilde yetişen insanlar kendilerini NORMAL zannediyorlar.işte burda ipler kopuyor konu sahibinin konusunda olduğu gibi.

arkadaslar annelik çok kutsal bir duygudur elbette ama kimse kimsenin çocuguna bakmaya mecbur degilki!!
nihayetinde bu çocuklarin annesi hayatta ve saglikli....
hadi birkaç gün bakilir, ama ne zamana kadar bakacagini bilmeden alip sorumluluk üstlenemez kimse...çocugu olanlar bilir çocuk bakmak, büyütmek çok mesaketli bir is ...çocuga yemek vermek , yikamak,uyutmak yetmiyor ayni derecede sevgi, sefkat ve ilgi göstermek lazim bir o kadar da sabir......arkadasin kendi çocuklarida varmis ayni anda o kadar çocuga hiç sinirlenmeden , sabirla bakmak imkansiz...biraz empati kurun lütfen!!!
kinle ,nefretle ne alakasi var bunun???çok sevse bile insan belli bir zamana kadar bakar baskasinin çocugunu 1 tane çocuktan bahsetmiyoruz burda...birde çok yaramazlarmis bunu da hesaba katin...arkadas bu konuda hakli geldi bana....

çok haklısın canım anne var anne var işte...
ben çocuklarımın yanında sesimi bile yükseltemeye dikkat ederim ..eşimde aynı benim gibi ..
ama konu sahibi çocukları zerre kadar düşünmüyor .. yok eltisi yok görümcesi kaynı vs. vs..
ben yolda mendil satan bir çocuk görsem oturup ağlıyorum dua ediyorum ..
ama burda söz konusu olan kendi çocukları yakınının çocukları ama kimse onların psikolojisini düşünmüyor..
sonra bu çocuklar öz güvensiz, yalancı , ve bir çok karekterli birey olarak yetişiyorlar...,
ailelerin payı çok bu durumda çocuklarına sahip çıkmıyorlar...

bu arada eşinizin ddiğini yaparsanız yalancı , kendi karararını kendi veremeyen biri olursunuz..

dürüst olun lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…