- Konu Sahibi kardelen200808
-
zaten ben eltimi kınamıyorum onu haklı bulduğum için bu kadar öfkelendim bakmam dedim çocuklara şu an eşime öyle diyorsam çocukları bırakırım bende diye sağlıklı düşünemediğimden bunu eşime asla söylemedim sadece demin öyle düşündüm biran
Kimse kimsenin anneliğini sorgulama hakkına sahip değil. Herkes önüne bakmalı.
Hiç bir ANNE çocuklarını bırakıp gitmez.
Demekki gücü yoktur, psikolojisi bozuktur, saha sonra aldıracaktır, o an maddi gücü yoktur v.s v.s onlarca neden sayılabilir ve hepsi haklı nedenler.
Üstelik hep çocuklar annelerin yanında götürüldüğü için erkekler babalıklarını unutuyor, hadlerini aşıyorlar.
Bazen kadınlar çok acımasız oluyor.
Bir konuyu değerlendirirken kültürel şartları, maddi olanakları, o kişinin yaşam KABULUNU v.s göz önünde bulundurmalı. Herkesin evi aynı ev değil.
.................
AYRICA her sıkıntılı evlilik bittiğinde doğum kontrol yöntemini sunmak çok saçma..
Demekki gücü yoktur, psikolojisi bozuktur, saha sonra aldıracaktır, o an maddi gücü yoktur v.s v.s onlarca neden sayılabilir ve hepsi haklı nedenler.
Üstelik hep çocuklar annelerin yanında götürüldüğü için erkekler babalıklarını unutuyor, hadlerini aşıyorlar.
Bir konuyu değerlendirirken kültürel şartları, maddi olanakları, o kişinin yaşam KABULUNU v.s göz önünde bulundurmalı. Herkesin evi aynı ev değil.
.................
AYRICA her sıkıntılı evlilik bittiğinde doğum kontrol yöntemini sunmak çok saçma..
Bu saydıklarınızın hiçbiri o yavruların hayatından önemli değil!!!
Bu konuda da cocuklar babaya bırakılmış ama baba yine babalık yapmıyor.
Çok uzaktan bakıyorsunuz. O yavruların hayatını onları büyüten annelerinden daha çok bilemezsiniz.
Yavruların hayatı gibi annelerinin hayatıda var. O yaşamış herşeyi anlayabiliyor musunuz ?
Bakın konuyu açan eltinin yaşadıklarına, kocasının fikirlerine !! O eltinin yaşadıklarını düşünün birde.
Uzaktan konuşmayın Allah aşkına. O an gitmesi gerekiyorsa gitmiştir.
Bir kadın gitmek zorundadır. Maddi olanağı yoktur. Gideceği yer çocuğu istemiyordur. O kadın illada çocuklarım deyip kalmalı mı mesela ? Yazı diliyle anlatmak çok zor ama çocukların üzerindende siyaset yapılamasın.
Bir anne o an yapılması gerekeni yapmıştır hepsi bu !!
Bu konuda da cocuklar babaya bırakılmış ama baba yine babalık yapmıyor.
kocası akıllansın diye cocuk yapılmaz ki..:26:
Sizin sülale terapisi almanız şart. Kocayı eve bağlamak icin yapılan 3 cocuk, cocuğu ortada bırakıp giden anne, baksınlar diye geline bırakan baba, gelin bakmasın diye neşterle kafa cizme önerisi getiren kayınvalide
Çok uzaktan bakıyorsunuz. O yavruların hayatını onları büyüten annelerinden daha çok bilemezsiniz.
Yavruların hayatı gibi annelerinin hayatıda var. O yaşamış herşeyi anlayabiliyor musunuz ?
Bakın konuyu açan eltinin yaşadıklarına, kocasının fikirlerine !! O eltinin yaşadıklarını düşünün birde.
Bir kadın gitmek zorundadır. Maddi olanağı yoktur. Gideceği yer çocuğu istemiyordur. O kadın illada çocuklarım deyip kalmalı mı mesela ? Yazı diliyle anlatmak çok zor ama çocukların üzerindende siyaset yapılamasın.
terapi yetmez bence, topluca kapatılmalılar bence.. kafayı kocası çizecek..Karısına kafanı neşterle çizeyim adam nasıl bir psikoloji içerisinde olabilir.. Allahım uzak tutsun böyle insanlardan..
eşimin bana uyguladığı şiddetin altında da kayınvalidemin bize büyü yaptığı için olduğu kanıtındayım çünkü eşim yatak odasında girdiğimde sinirli değildim ama bir anda sinirlendim kendime hayret ettim biranda ben naptım dedi ayaklarıma kapandı afdileedi o an kendimi kaybettim bende silmiyorum ne oldu bana dedi üstelikde şidddet sebebi ben uyuyodum oruçluyken telefon etmiş duymamışım diye telefonuma niye bakmadın diyerek patakladı beni bende ben oruçluyum dokunma bana dedim bağırdım ben bağırdıkça sus sus dedi beni dövdü sonrada pişman oldusada içimde hala onu affetmedim yani ALLAH bıraktım bu dünyada değil diğer dünyada onu aynı azabı ver dedim ... çünkü canım yanmıştı böyle dedim
eltimde telefon açtı bana bakma kendisi rezil olsun diye bıraktım sanamı getirdi istemezdim sana getirmesini dedi eltimde o kadar çok çile çektiki artık vazgeçmek istedi çocuklara katlandım bu zamana kadar ama bu son yptıkları çocuklar için bile katlanılmaz dedi gittii tabiki bağrına taş basıcak ağlıyor günlerce yıllarca ağlayacak çocuklarının özlemiyle...
Babaya bırakılmamış elmayra'm, kendi canını kurtarmış. Geçici bir çözüm olarak görmüş. Maddi gücü, olanakları yetmemiş.
Psikolojisi artık altüst olmuş. O anneyse o da baba.
Elbet bir çözüm bulacaktır, mahkeme belli olanakları sunana kadar.
.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?