Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

sen nasıl bir ailenin içine düştün ...
ayrıca eşinin senin kafanı neçterle çizeyim demeside çok ürkütücü..
bunların hiç biri normal değil...
kabul etmezsin diye düşünüyorum ...:26:

ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur

Her durumda olan cocuklara oluyor değil mi? Eltinizi kınıyorsunuz ama siz de doğum kontrol yöntemlerinden bihabersiniz. Şiddet gördüğünüz adamdan 3 ocuk yaparken aklınız nerdeydi?

Bence çocuklarınıza yazık nihayetinde aynı kandan bu adamlar seninkide verecek birini arar bana göre, bence eşini terketmekten öte yola getirmeye çalış söylediklerinden anladığım bu olayda sana hakverdiğine göre o kadar anlayışsız biri değil, şiddet olayında ise hiç birşey haklı göstermez ama erkeklerin içinde ki canavar çıkmasın diye bazı şeylere dikkat etmeliyiz, erkek milletine çemkirmeden anlatcan derdini,eşine de güzel dille konuş ve ailesi yüzünden hiç tartışmaya girme, sadece istediklerini belirt ve neden öyle olmasını istediğini söyle, ailesinin veya başka birinni yaptıklarına geçme derim...

ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur

Her durumda olan cocuklara oluyor değil mi? Eltinizi kınıyorsunuz ama siz de doğum kontrol yöntemlerinden bihabersiniz. Şiddet gördüğünüz adamdan 3 ocuk yaparken aklınız nerdeydi?

Elmayra bu konuda ben susuyorum bacım sen istediğim herşeyi söylüyorsunAma çocuklara çok üzüldüm yaaa

Eşiniz çok cahilce bir fikir bulmuş..
Kötü konuştunuz, gücünüz yetmedi diye istemediğiniz bir durumu anlatmanın yolu o değil.
Israrla bakamayacağınızı söyleyeceksiniz hepsi bu.
Kötü olsanız ne olur ki ?
Fakat eğer 3 günse bu durum o çocukların hatırı için bakılır.
Eltim o eziyetleri anlattı diye bakmıyorum diyorsunuz ama gücünüz yetmediğinden bakmadığınız aşikar.
Bu yüzden onları katıp durmanız doğru değil.
Eşinize anlatmanızda doğru değil. Bu konu yayılırsa eğer eltinizle kaynınız arasına uçurumlar girer.
İşte eğer ne olursa olsun yuvayı devam ettirmeye karar verirlerse bu engel olur.
Asla olmaz birleşmeleri demeyin, neler oluyor.

Ayrıcada eltinizin, bir annenin değerini anlarlar inşaallah. Öyle kolay değil çocukları birilerine yollamak.
Bir baba işte anne gibi olabilir mi ? Çocukları birbirinden ayırmayı düşünüyor.
Sanki eşya ayırıyor.
Oysa siz bir tanede olsa yine bakamam diyeceğinize keşke buna tepki verseydiniz. Ne hadsizmiş.

Eltiniz eşinden cinsel istismar gördüyse çocukların suçu ne peki?
Tövbe Estafirullah sanki babalarını çocuklar kötü şeyler yapmasına zorlamış gibi 3 çocuğu bırakıp gitmek nedir.
Acıdım,gerçekten acıdım o yavrulara..
Saçlarında sorun var demişsiniz,sabahın köründe kalkmışlar her yeri talan etmişler..Belkide karınlarını doyurmadan oyun sandıkları yaramazlığa daldılar çocuk işte hepsi.
Merak ettiğim anneleri yastığa rahat kafayı koyup uyuyabiliyor mu?Eltide olsa,isterse en yakını olsun kimse anne gibi bakamaz.
Anneden anneyede fark var tabi,siz zaten mecbur değilsiniz o çocuklara bakmaya.
Ona lafım olamaz..Fakat burdan anlaşılıyor ki,üç çocuğu yapmak marifet değil.
Çok acıdım yavrucaklara..Anne baba sıkıntısını onlar çekiyor.
Bir anne nasıl bırakır gider yavrularını ya..Hala aklım almıyor.

biz eşimle mutluyduk çocuk yaptık ilk kızım 12 yaşında 5 yıl çocuk yapmadım sonra da tedaviden oldu kızımı doğum yaptıkdan sonra tedaviden de oluyor sütte koruyor bir kereden bişey olmaz sandımdı 3 oldu oda erkek oldu sonra da ikisi birlikte büyüdü şimdi benimkiler busene 3 de okula gidicek .eşimi tehdit etmeme gelince bıraıp gitmem ama korkutmak istedim ki bana şiddet uygulamasın bi daha diye ...

Yuva kurtarmak için çocuk yapan insanlardan nefret ediyorum!!!Elime bi sopa verseler var ya sinirlerim tavan yaptı sabah sabah!!!Ya ben mi oğlumun üstüne çok titriyorum yoksa milletmi çocuklarını insan yerine koymuyorrrr(((

sende eltin gibi olmak istiyorsun yani...
hiçmi acımayacaksın çocuklarına...
bu konuda sadece çocuklara üzüldüm...yazık hiç bir günahları yok anne babanın bilinçsizliği sadece..

Elmayra bu konuda ben susuyorum bacım sen istediğim herşeyi söylüyorsunAma çocuklara çok üzüldüm yaaa

Çocuklar işin içine girince yüreğime birşeyler saplanıyor sanki. Sinirden elim ayağım titriyor.

Hepsini severek yaptınız. Peki simdi? Ya blöfünüzü yemezse eşiniz? Olan o arada cocuklara oluyor işte kendi gözünüzle gördünüz eltinizin cocuklarının baslarına gelenleri.

Acaba şaka mı yapıyor diye düşündüm ama yok gerçekten ciddiymiş. Ben erkek olsam karımın kafasını o halde dolaştırsam ortalıkta dolanmaya utanırdım ama eşiniz bunu çare olarak sunuyor.

Sizde tereddütte kalıyorsunuz. Üstelik eşinize tepki bile vermemişsiniz.
''Canımı tehlikeyemi atacağım'' diye soracağınıza, nasıl size böyle bir fikir sunacağını, size nasıl kıyacağını, hakkımızı savunmanın yolunu bu olarak mı seçtiğini, buna şaşırdığınızı'' anlatsaydınız keşke.

Burda geçenlerde bi konu okumuştuk eşine blöf yapan bir kadın kendini baba evinde bulmuştu sonunda

Canı gönülden 'evladım olsun,onun önüne dünyaları sereyim Ya Rabbim,yeter ki bana bir evlat nasip eyle' diye belki beş,on,on beş belkide daha fazla zamanda bu cümleyi sayıklayan insanları düşündükçe hayattaki dengesizliği çözebiliyorum.

Kimiside 3 çocuğu serpiştirecek yer arar.
Ana,bacı,yengeye bırakacak mış,Allah akıl fikir versin..
Evlada doymuş,evlat sevgisi malesef fazla gelmiş.Allah ın işi işte, sorgu sorulmaz şüphesiz.

bunlar ailece kendi dediklerini yapmamızı istediler kayınvalidem damatlarına kızlarının emrinden çıkmasın oğlanlarıda gelinlerin emrine girmesin diyeerek büyüde yaptırıyor bunu ıspatta ettirdim ama eşim inanmadı bana

sizin çocuklarınız eltinizin çocuklarıyla aynı yaştaydı öyle yazmıştınız...

siz burada kaynınızı eleştiriyorsunuz ama bence sizin eşinizde hiç normal değil üstelik çok normal birşeymiş gibi eşim bana da geçenlerde şiddet uygulamıştı diye yazmışsınız, bu durumda bence sizde pek normal değilsiniz,pisikolojiniz gerçekten bozulmuş. allah yardımcınız olsun.

bu konu da bir garip geldi bana neyse bana öyle gelmiştir.

Son düzenleme:

Kayınvaliden şeytanın emrine girmiş o halde.

Konu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Burda geçenlerde bi konu okumuştuk eşine blöf yapan bir kadın kendini baba evinde bulmuştu sonunda

zaten ben eltimi kınamıyorum onu haklı bulduğum için bu kadar öfkelendim bakmam dedim çocuklara şu an eşime öyle diyorsam çocukları bırakırım bende diye sağlıklı düşünemediğimden bunu eşime asla söylemedim sadece demin öyle düşündüm biran

sizin çocuklarınız eltinizin çocuklarıyla aynı yaştaydı öyle yazmıştınız...

aynı yaşlarda ayani onunda 2 çocuğu peşpeşe doğdu benimkilerde benim çocuklarımdan küçükler ama benim çocuklarımla aynı boydalar nerdeyse çocuklar uzun boylular anne ve baba uzun biz eşimle kısayız o yüzden benimkiler onlarınkinden kısa ama görünüşte aynı yaşlar gibi görünüyolar küçük hariç yabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…