- Konu Sahibi kardelen200808
-
ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur
ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur
Her durumda olan cocuklara oluyor değil mi? Eltinizi kınıyorsunuz ama siz de doğum kontrol yöntemlerinden bihabersiniz. Şiddet gördüğünüz adamdan 3 ocuk yaparken aklınız nerdeydi?
Her durumda olan cocuklara oluyor değil mi? Eltinizi kınıyorsunuz ama siz de doğum kontrol yöntemlerinden bihabersiniz. Şiddet gördüğünüz adamdan 3 ocuk yaparken aklınız nerdeydi?
Elmayra bu konuda ben susuyorum bacım sen istediğim herşeyi söylüyorsunAma çocuklara çok üzüldüm yaaa
biz eşimle mutluyduk çocuk yaptık ilk kızım 12 yaşında 5 yıl çocuk yapmadım sonra da tedaviden oldu kızımı doğum yaptıkdan sonra tedaviden de oluyor sütte koruyor bir kereden bişey olmaz sandımdı 3 oldu oda erkek oldu sonra da ikisi birlikte büyüdü şimdi benimkiler busene 3 de okula gidicek .eşimi tehdit etmeme gelince bıraıp gitmem ama korkutmak istedim ki bana şiddet uygulamasın bi daha diye ...
aynen bende dedim öyle ortada yuva bozulsun senin kardeşinin pislikleri yüzünden ben kendi canımımı tehlikeye atıcam dedim bakmıyorum zorlamı ya bakmakla mecbur değilim yinede baktım dedim ...
yalandan saim kafamı dedim anam açar bakar dedi bende olmaz dedim sen yinede düşün dedi uyudu eşim . ben asla böyle bişeye izin veremem bakmadım bakmadım Allah allah dedim onların hkarşısına kendimi haklı duruma getirmemem gerek yok zaten haklıyım dedim
biz eşimle mutluyduk çocuk yaptık ilk kızım 12 yaşında 5 yıl çocuk yapmadım sonra da tedaviden oldu kızımı doğum yaptıkdan sonra tedaviden de oluyor sütte koruyor bir kereden bişey olmaz sandımdı 3 oldu oda erkek oldu sonra da ikisi birlikte büyüdü şimdi benimkiler busene 3 de okula gidicek .eşimi tehdit etmeme gelince bıraıp gitmem ama korkutmak istedim ki bana şiddet uygulamasın bi daha diye ...
bunlar ailece kendi dediklerini yapmamızı istediler kayınvalidem damatlarına kızlarının emrinden çıkmasın oğlanlarıda gelinlerin emrine girmesin diyeerek büyüde yaptırıyor bunu ıspatta ettirdim ama eşim inanmadı bana
Burda geçenlerde bi konu okumuştuk eşine blöf yapan bir kadın kendini baba evinde bulmuştu sonunda
sizin çocuklarınız eltinizin çocuklarıyla aynı yaştaydı öyle yazmıştınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?