yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

Tek sorununuz yanlış zamanda yanlış yerde birbirinizi tanımanız.Hayatınızda zaten birisi varken tanışmanız ama bununda önüne geçemezsiniz ve geçmişi silip o aslında olan sevgililerinizle tekrardan tanışmama gibi bir fırsatınız yok bu yüzden ikinizinde geçmişi unutup birlikte devam etmenizi öneriyorum ben.Çünkü zaten sevgilileriniz varken birbirinizi tanımanız sizin suçunuz değil.Anladığım kadarıyla sevgilinizi aldatmamışsınız.Bu durumu iyileştiriyor.Şuandaki sevgiliniz aldattı mı aldatmadı mı elinde değil miydi elinde miydi orayı tam anlamadım.Ama birbirinize güvenmemeniz için ortada bir durum yok bence çünkü sadece yanlış zamanlarda birbirinizin hayatına girmişsiniz.Bende bir sevgilim vardı ve benim için yanlış kişi olduğunu biliyorum ama sevdiğimi düşünüyordum.Sonra karşıma şuanki sevgilim çıktı öbür çocuk için baya uzun süre birlikte olamadık ama sadece zaman kaybetmişiz.Olayda yanlış anladığım kısım varsa uyarın kızlar

ikinizde sevgilileriniz varken bir kez gördüğünüz insanlara çekim hissedip gemileri yakan cinstensiniz.aynısı olursa şaşırmazsınız artık

Sevgilinizden ayrılmış olsaydınız da bir şeyler başlasaydı tamam diyecektim ama siz sevgilinizi aldatmışsınız. Bu durumda size nasıl güvenilir bilemiyorum...

Neyse, sonuçta sevgiliniz, eşiniz değil. Ama adamın ahını almışsınız...

Yinede mutsuz olmanızı istemem, her şey gönlünüzce olsun.

ah be canım ne yuva yıkması..problem yokki...siz birbirinizi sevmişsiniz berabersiniz evlenip boşanmadınız ki....mutluluklarrrrrrrr

Ne felsefeymiş arkadaş. Evlileri, sevgilileri ayırıyor, yuvaları yıkıyor. Allahtan felsefeye pek ilgi duymuyorum... Mazallah duysaydım da karşıma filızof bir adam çıksaydı halim nice olurdu.

Ikiniz de sevgilileriniz varken tanismissiniz sonra asik olup sevgililerinizden ayrilmissiniz. Sorun bunun neresinde ben anlamadim desem...

Beni anlayacak birinin cikacagini dusunmemistim acikcasi. yazmadiklarimi da anlamissiniz.
Ben eski sevgilimi seviyordum ama eger gonlum baska bi yabanciya bu kadar cabuk kayabiliyosa demek ki asik olmamisim. iliskinin devam etmesi icin neden goremedim o gecenin sabahi biraktim kac yillik sevgilimi dunyanin en kotu zamanlarini da yasadim o kadar aliskanligi bi anda bitirince.
devam etmek herkesten once kendimi kandirmak olurdu
evet biliyorum cok uzdum ama kimseyi aldatmadim

Bu ara herkes bi felsefeye, bi bilime adadı kendini çağ atladık benim mi haberim yok

Bende inan artık felsefi oldu bu iş madem ama ne konuşuyorlar

Şöyle bişey mi ?

- Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?

- Ben soyundum

Bu aralar herkescikler felsefe Konuşuyor hayırdır inşallah.

Bunları felsefisi ne olabilir ki başka bizim bildiğimiz felsefe değil "felsefesutra"

felsefeye haksızlık etme

biraz yanlis anlasildim sanirim yani tarih felsefe konustuk yazdm flortlesmedik anlaminda .
kendisi baska dinden dilden irktan oldugu icin konusacak tartisacak konusacak cok sey var meraklarimiz ayni hic yalniz bulusmadim sevgilim vardi zaten bazen ayni sinifa amfiye denk geldigimiz oluyordu ders dinlemiyorduk turk kulturunu merak ediyor islami merak ediyor mesela bilmiyorsam arastiriyorum anlatiyorum ben onlarin kulturunde birseyi merak ediyorum soruyorum anlatiyor bu sekilde felsefem iyi degil onunki iyi anlatir dinlerim

felsefe konusu kötü bir tesadüf o zaman .tek soracağım soru sen elalemin adamıyla dans ederken sevgilin ne yapıyordu ?

O gece arkadaşlarlayım diyenyalnız buluşmadınız mı ?

OLAYIN Ozu zaten bu ama sen sorun haline gtirdigin için burdakilerde yazmislar biseyler
bi kere ba$ligin yanlis sevgililik evlilik asla deildir

yorumlara sebep sensin aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…