-
- Konu Sahibi seymanur00
neyi kasıyosun çözemedim, gidip ayrılmış sevgilisinden başka nspıcaktı ?
bu aralar da felsefe sevdalisi hatunlar yayildi siteye..
he ya hic sormaHepsininde karşısına felsefe seven adamlar çıkıyor. Bir ben bulamadım öyle kitap, sanat sever herif.
he ya hic sormahepsinin karsisinda bi salon erkegi bize karaambar kamyoncular dernegi
he ya hic sormahepsinin karsisinda bi salon erkegi bize karaambar kamyoncular dernegi
Hepsininde karşısına felsefe seven adamlar çıkıyor. Bir ben bulamadım öyle kitap, sanat sever herif.
...
Konu sahibini tenzih ediyorum ama böyle hatunlar daha değerli oluyorlar...
sizinde dediğiniz gibi adı üstünde genç kız, çok etkilenmiş birinden sabaha kadar dansetmiş, sonra da ayrılmış sevgilisinden, kocasını boynuzlamamış yani, yolluk yordamlık bi olay görmüyorum ben, eğer sevgilisine dönüp ayrılmasaydı ona yazık etmemek için bu hem kendini hem onu kandırmak olurdu, gayet doğru davranmış. başkasından hoşlanabiliyosa zaten ilişkisi yanlıştı, bunu görmesi için sBaha kadar dans etmesi lazımsa etsin varsın
6 ay sonra da ikiniz de tarih felsefe konuscak yeni birilerini bulursunuz onlara asık olursunuz bu düzen böyle gider iste karakterler belli:):)cok güldüm yaaa ne tarih ne felsefeymis neden aldatmaya yeltenen herkes hafifletici sebep olarak tarih felsefeyi kullanmaya basladı dün de vardı böyle bi konu:):)ne alakaaa neyin özentisisin sevgilin varken baskalarına asık ol sonra gel tarih felsefe vs vs vs
Bu ara herkes bi felsefeye, bi bilime adadı kendini çağ atladık benim mi haberim yok
Bende inan artık felsefi oldu bu iş madem ama ne konuşuyorlar
Şöyle bişey mi ?
- Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?
- Ben soyundum
Bu aralar herkescikler felsefe Konuşuyor hayırdır inşallah.
Bunları felsefisi ne olabilir ki başka bizim bildiğimiz felsefe değil "felsefesutra"
felsefeye haksızlık etme
felsefe konusu kötü bir tesadüf o zaman .tek soracağım soru sen elalemin adamıyla dans ederken sevgilin ne yapıyordu ?biraz yanlis anlasildim sanirim yani tarih felsefe konustuk yazdm flortlesmedik anlaminda .
kendisi baska dinden dilden irktan oldugu icin konusacak tartisacak konusacak cok sey var meraklarimiz ayni hic yalniz bulusmadim sevgilim vardi zaten bazen ayni sinifa amfiye denk geldigimiz oluyordu ders dinlemiyorduk turk kulturunu merak ediyor islami merak ediyor mesela bilmiyorsam arastiriyorum anlatiyorum ben onlarin kulturunde birseyi merak ediyorum soruyorum anlatiyor bu sekilde felsefem iyi degil onunki iyi anlatir dinlerim
biraz yanlis anlasildim sanirim yani tarih felsefe konustuk yazdm flortlesmedik anlaminda .
kendisi baska dinden dilden irktan oldugu icin konusacak tartisacak konusacak cok sey var meraklarimiz ayni hic yalniz bulusmadim sevgilim vardi zaten bazen ayni sinifa amfiye denk geldigimiz oluyordu ders dinlemiyorduk turk kulturunu merak ediyor islami merak ediyor mesela bilmiyorsam arastiriyorum anlatiyorum ben onlarin kulturunde birseyi merak ediyorum soruyorum anlatiyor bu sekilde felsefem iyi degil onunki iyi anlatir dinlerim
OLAYIN Ozu zaten bu ama sen sorun haline gtirdigin için burdakilerde yazmislar biseylerBeni anlayacak birinin cikacagini dusunmemistim acikcasi. yazmadiklarimi da anlamissiniz.
Ben eski sevgilimi seviyordum ama eger gonlum baska bi yabanciya bu kadar cabuk kayabiliyosa demek ki asik olmamisim. iliskinin devam etmesi icin neden goremedim o gecenin sabahi biraktim kac yillik sevgilimi dunyanin en kotu zamanlarini da yasadim o kadar aliskanligi bi anda bitirince.
devam etmek herkesten once kendimi kandirmak olurdu
evet biliyorum cok uzdum ama kimseyi aldatmadim