- 6 Temmuz 2013
- 125
- 16
-
- Konu Sahibi seymanur00
Sanki bir paragraftan yazı okudum duygusal akışı hüzünlü hele sabaha kadar dans ettik ne romantik ellerini ısıyayım bir daha lafları ya kitaptan ya bi filmden gibiydi...
Burada yuva nerde bilemedim çıkardığım sonuç iki kişi aşkı bulmuş ama iki kişiye ihanet ederek
En hüsran yeri burasıydı...
O gece arkadaşlarlayım diyenyalnız buluşmadınız mı ?
felsefe konusu kötü bir tesadüf o zaman .tek soracağım soru sen elalemin adamıyla dans ederken sevgilin ne yapıyordu ?
hayir arkadas grubuyla birlikteydikO gece arkadaşlarlayım diyenyalnız buluşmadınız mı ?
Dünyada en kötü şey insanın kendi vicdanı ile baş başa kalması sanırımbilmem evindeydi sanirim belki de guvenilmez bi insanim sevilmeye layik degilim ama karsimdaki de ayni. birbirimize nasil guveniriz benim asil problemim bu
hayir arkadas grubuyla birlikteydik
önce kendin güven vermeyi öğren bence insanların arkasından iş çevirme daima dürüst ol başkasını bile seçmiş olsan önce diger sevgilinden ayrılman gerekirdibilmem evindeydi sanirim belki de guvenilmez bi insanim sevilmeye layik degilim ama karsimdaki de ayni. birbirimize nasil guveniriz benim asil problemim bu
Bana çok lay lay lom geldi Türk filmi gibi evli degilsiniz ki 2 bekar insansınız tercih sizin ağlamanız da bi garip karşılıklı eski sevgililer de Allahın şanslı kuluymuş yarın bi gun siz baskasına adam baskasına bi dansla asık olur :)bilmiyorum durumlar biraz karisik ama kimseye anlatamiyorum
sevgilim vardi 1 yil 5 ayi birlikte gecirdik
sonra o yabanciyi gordum. ilk goruse inanir misiniz bilmem :) arkadas grubu icinde sohbet ettik
tarih insanlik felsefe...saatllerce kalabaligin icinden ayrilip bunlari konustuk herseyi herkesi unuttum
en kucuk dusuncede bile ne kadar birbirimize benzedigimizi farkettik
ama gercekten sevdigim deger verdigim sevgilim vardi
sonra ben kendimi cektim zaten
fakat yine toplu gidilecek davete evet dedim
onunla butun gece dansettik.
ask miydi bu bilmiyorum ama daha once hissetmedigim belki unuttugum duygulari hissettim.
o gunun sabahi secim yapmam gerekiyordu canim kadar sevdigim deger verdigim sevgilimden ayrildim cunku haketmiyordu.
sonra o geldi
o geceyi unuttun mu dedi
hayir dedim
hoslaniyorum dedi
tamam dedim
ellerimi kalbimi isitti beynimi aydinlatti...
sonra ben sana bunu yapamam arkadas kalalim falan filan diyip gitti. ustelemedim bi daha da konusmadim.
20 gun sonra geri geldi sensiz yapamiyorum birak yine ellerini isitayim dedi yine tamam dedim
beni optu sevdi
2 gun sonra memleketine gitti 15 gun sonra geldi
o gun bu gundur birlikteyiz
ama dun itiraf etti
1 yil 2 ay suren sevgilisi varmis memlekete gittiginde ayrilmis. o da benim gibi eski sevgilisine cok deger veriyor ama bana karsi hissettigi duygulari daha once hissetmedigini soyledi kizarsan kiz bagir cagir gercegi soylemem lazim dedi.
sonra ben itiraf ettim onunlayken sevgilim oldugunu ayrildigimi
cok sasirdi
agladik ikimizde
kizamadik kusemedik suclayamadik
birbirimizin yuzune bakamadik
belki iyi insanlari haketmedigimiz icin birbirimizi bulduk Allahin adaleti kimseye benzemiyor dedim
belki ama biz birbirimizi sectik aldatmadik dedi.
suan hala cok mutsuzum birbirimize asla guvenemeyecegiz
hoslaniyorum dedi
tamam dedim
ellerimi kalbimi isitti beynimi aydinlatti...
sonra ben sana bunu yapamam arkadas kalalim falan filan diyip gitti. ustelemedim bi daha da konusmadim.
20 gun sonra geri geldi sensiz yapamiyorum birak yine ellerini isitayim dedi yine tamam dedim
beni optu sevdi
siz aldatmamış olsanız bile o bu gidiş gelişlerde düpedüz aldatmış
bilmem evindeydi sanirim belki de guvenilmez bi insanim sevilmeye layik degilim ama karsimdaki de ayni. birbirimize nasil guveniriz benim asil problemim bu
Sevgilin tabi kimler yok var bilmiyor sende danslar el tutuşmalar sevgi pıtırcıkları takılmışsınız.
Aldatma aldatmadır nasıl süslersen süsle değişmez.
Karşında ki adam da sen gibi sizin aşk başka dansa kadar.
Kişi kendinden bilir işi ya ondan güvenmiyon fırsat bu fırsat aldatırım kafasındasınız ikiniz de...
niye biz deli miyiz surekli aldatmak isteyelim hanimefendi
Dünyada en kötü şey insanın kendi vicdanı ile baş başa kalması sanırım
adam eski sevgilisine döner eninde sonunda erkekler böyledir iste heycan aradı imkansız gördü seni heveslendi ama seni de kazandı simdi seninleyken yakında aklına düsmeye baslar eski kız arkadası hatta seni de terkederken de haklı cıkmak icin sen sevgilin varken benle oldun beni de aldatırsın der ceker gider sevgilisine yalvar yakar geri döner sende kalırsın öyle eski sevgiline dönmeye calısırsın adam da salaksa kabul eder hic bisey olmamıs gibi hayat devam eder:)seni üzmek istemezdim ama böyle seyler yasayabilirsin cünkü mutsuzluklar üzerine kurmussunnız mutluluğunuzu oyüzden hazırlıklı olmalısın.hepsi birer ihtimal