yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

evet beni de bu uzuyor kizin facebookuna bakiyorum eskiden kalma yazilar resimler ve hala uzuluyor anladigim kadariyla
benim telefonumda bir suru fotograf var eski sevgilimle cogunu sildim ama bazilarini silemedim gordu bisey demedi
sonucta insan bir bucuk yilini oyle cabuk silip atamiyor
cunku onlar bize hata yapmadi biz onlara hata yaptik
allah var bi gun uzmedi beni eski sevglim annem de uzuldu ben ayrilinca
ama ask degildi

O gece arkadaşlarlayım diyenyalnız buluşmadınız mı ?
felsefe konusu kötü bir tesadüf o zaman .tek soracağım soru sen elalemin adamıyla dans ederken sevgilin ne yapıyordu ?

bilmem evindeydi sanirim belki de guvenilmez bi insanim sevilmeye layik degilim ama karsimdaki de ayni. birbirimize nasil guveniriz benim asil problemim bu

O gece arkadaşlarlayım diyenyalnız buluşmadınız mı ?
hayir arkadas grubuyla birlikteydik

bilmem evindeydi sanirim belki de guvenilmez bi insanim sevilmeye layik degilim ama karsimdaki de ayni. birbirimize nasil guveniriz benim asil problemim bu

Dünyada en kötü şey insanın kendi vicdanı ile baş başa kalması sanırım

hoslaniyorum dedi
tamam dedim
ellerimi kalbimi isitti beynimi aydinlatti...
sonra ben sana bunu yapamam arkadas kalalim falan filan diyip gitti. ustelemedim bi daha da konusmadim.
20 gun sonra geri geldi sensiz yapamiyorum birak yine ellerini isitayim dedi yine tamam dedim
beni optu sevdi

siz aldatmamış olsanız bile o bu gidiş gelişlerde düpedüz aldatmış

önce kendin güven vermeyi öğren bence insanların arkasından iş çevirme daima dürüst ol başkasını bile seçmiş olsan önce diger sevgilinden ayrılman gerekirdi

Bana çok lay lay lom geldi Türk filmi gibi evli degilsiniz ki 2 bekar insansınız tercih sizin ağlamanız da bi garip karşılıklı eski sevgililer de Allahın şanslı kuluymuş yarın bi gun siz baskasına adam baskasına bi dansla asık olur :)

evet kendisi dedi ki benim ayrilmam kolay olmadi cok gidis gelis yasadim seni birakmayi denedim sonra farkettim senden sonra onunla yapamadigimi yinde de yuzyuze bi ayrilik istedim memlekete gittim konustuk bitirdik dedi memleketle ilgili daha fazla soru sorma kirilmayalim dedi. yani ayrilmadan once gorusmusler.

Sevgilin tabi kimler yok var bilmiyor sende danslar el tutuşmalar sevgi pıtırcıkları takılmışsınız.

Aldatma aldatmadır nasıl süslersen süsle değişmez.

Karşında ki adam da sen gibi sizin aşk başka dansa kadar.

Kişi kendinden bilir işi ya ondan güvenmiyon fırsat bu fırsat aldatırım kafasındasınız ikiniz de...

güven olmadıktan sonra ilişkinizin durumu profil resmindeki o adamların uyguladığı eylem gibi olacaktır sayın konu sahibi..

niye biz deli miyiz surekli aldatmak isteyelim hanimefendi

adam eski sevgilisine döner eninde sonunda erkekler böyledir iste heycan aradı imkansız gördü seni heveslendi ama seni de kazandı simdi seninleyken yakında aklına düsmeye baslar eski kız arkadası hatta seni de terkederken de haklı cıkmak icin sen sevgilin varken benle oldun beni de aldatırsın der ceker gider sevgilisine yalvar yakar geri döner sende kalırsın öyle eski sevgiline dönmeye calısırsın adam da salaksa kabul eder hic bisey olmamıs gibi hayat devam eder:)seni üzmek istemezdim ama böyle seyler yasayabilirsin cünkü mutsuzluklar üzerine kurmussunnız mutluluğunuzu oyüzden hazırlıklı olmalısın.hepsi birer ihtimal

ben bunlar yasansa bile eski sevgilime geri donmeyi dusunmuyorum onu haketmiyorum da evet boyle bi ihtimal var tabiki hemde cok buyuk belk benimleyken bile yapabilir suan onumuzu goremiyorum. o boyle seyler benzerlikler iliskiyi guclendirir o kizdan korkmana gerek yok cunku ben seni sectim dedi ama ne dusunecegimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…