- 11 Ocak 2015
- 725
- 864
-
- Konu Sahibi seymanur00
ben buna katılmıyorum kendi görüşünüzde haklı olabilirsiniz ancak karşı tarafın duygularının olduğunu unutmayalım madem yanlış ilişkiydi bir diğer ilişkiye bunu bitirip öyle başlamak gerekirdi etik olanı budursizinde dediğiniz gibi adı üstünde genç kız, çok etkilenmiş birinden sabaha kadar dansetmiş, sonra da ayrılmış sevgilisinden, kocasını boynuzlamamış yani, yolluk yordamlık bi olay görmüyorum ben, eğer sevgilisine dönüp ayrılmasaydı ona yazık etmemek için bu hem kendini hem onu kandırmak olurdu, gayet doğru davranmış. başkasından hoşlanabiliyosa zaten ilişkisi yanlıştı, bunu görmesi için sBaha kadar dans etmesi lazımsa etsin varsın
yakında yumurta mı tavuktan çıktı, tavuk mu yumurtadan bunu tartıştık o an aşık oldum derlerse şaşırmıcam
başınıza gelirse siz eminim doğrusunu yaparsınız, ama burda sanki 15 yıllık kocasını 3 çocuğunun babasını samanlıkta amca oğluyla boynuzlamış havasında vurum abalıya mantalitesine girmeyide benim ahlak anlayışım kabul etmiyoben buna katılmıyorum kendi görüşünüzde haklı olabilirsiniz ancak karşı tarafın duygularının olduğunu unutmayalım madem yanlış ilişkiydi bir diğer ilişkiye bunu bitirip öyle başlamak gerekirdi etik olanı budur
başınıza gelirse siz eminim doğrusunu yaparsınız, ama burda sanki 15 yıllık kocasını 3 çocuğunun babasını samanlıkta amca oğluyla boynuzlamış havasında vurum abalıya mantalitesine girmeyide benim ahlak anlayışım kabul etmiyo
şekerim anladım demek istediğini de konu sahibesi başlığı yuva yıkanın yuvası olazmış diye açınca insanlar da ister istemez bu algıyı zaten oluşturuyor ki hem evli ya da bekar olunması fark etmez ki sonucta ortada bir ilişki yok mu ?başınıza gelirse siz eminim doğrusunu yaparsınız, ama burda sanki 15 yıllık kocasını 3 çocuğunun babasını samanlıkta amca oğluyla boynuzlamış havasında vurum abalıya mantalitesine girmeyide benim ahlak anlayışım kabul etmiyo
Herşeyi geçtim de,1 gece de iki sohbet edip dans edip,felsefe tarih tartışıp,düşünceleriniz birbirine benziyor diye,1,5 yıllık sevgilini bırakıp buna yelken açman çok şaşırtıcı.Se ne kadar güvenilmezsen,bi gecede gördüğü bir kız için sevgilisini bırakan erkekte o kadar güvenilmez.Siz aşkın,güvenin sevginin ne olduğunun farkında değilsiniz.Bugün bunu sana yapan,yarın başka bir felsefe tartışmasında gördüğü kıza tutulup seni bırakır.bilmiyorum durumlar biraz karisik ama kimseye anlatamiyorum
sevgilim vardi 1 yil 5 ayi birlikte gecirdik
sonra o yabanciyi gordum. ilk goruse inanir misiniz bilmem :) arkadas grubu icinde sohbet ettik
tarih insanlik felsefe...saatllerce kalabaligin icinden ayrilip bunlari konustuk herseyi herkesi unuttum
en kucuk dusuncede bile ne kadar birbirimize benzedigimizi farkettik
ama gercekten sevdigim deger verdigim sevgilim vardi
sonra ben kendimi cektim zaten
fakat yine toplu gidilecek davete evet dedim
onunla butun gece dansettik.
ask miydi bu bilmiyorum ama daha once hissetmedigim belki unuttugum duygulari hissettim.
o gunun sabahi secim yapmam gerekiyordu canim kadar sevdigim deger verdigim sevgilimden ayrildim cunku haketmiyordu.
sonra o geldi
o geceyi unuttun mu dedi
hayir dedim
hoslaniyorum dedi
tamam dedim
ellerimi kalbimi isitti beynimi aydinlatti...
sonra ben sana bunu yapamam arkadas kalalim falan filan diyip gitti. ustelemedim bi daha da konusmadim.
20 gun sonra geri geldi sensiz yapamiyorum birak yine ellerini isitayim dedi yine tamam dedim
beni optu sevdi
2 gun sonra memleketine gitti 15 gun sonra geldi
o gun bu gundur birlikteyiz
ama dun itiraf etti
1 yil 2 ay suren sevgilisi varmis memlekete gittiginde ayrilmis. o da benim gibi eski sevgilisine cok deger veriyor ama bana karsi hissettigi duygulari daha once hissetmedigini soyledi kizarsan kiz bagir cagir gercegi soylemem lazim dedi.
sonra ben itiraf ettim onunlayken sevgilim oldugunu ayrildigimi
cok sasirdi
agladik ikimizde
kizamadik kusemedik suclayamadik
birbirimizin yuzune bakamadik
belki iyi insanlari haketmedigimiz icin birbirimizi bulduk Allahin adaleti kimseye benzemiyor dedim
belki ama biz birbirimizi sectik aldatmadik dedi.
suan hala cok mutsuzum birbirimize asla guvenemeyecegiz
evet akabinde gelip benden ayrılacak kadar dürüstse... zaten böyle bişeye ihtiyaç duyuyorsa benle yaşadığı gereksiz zaman kaybı bi ilişkidir, ayrıca başkasından hoşlanmak yasak diye senet noter imzalamıyo kimse, öyle olsa hefrkes ilk çıktığıyla gider evlenirdi, hayat böyle bişey değilYani sevgiliniz size bunu yapabilir başka kadınla el ele göz göze dans vs ve sizin haberiniz dahi olmadan ?
evet akabinde gelip benden ayrılacak kadar dürüstse... zaten böyle bişeye ihtiyaç duyuyorsa benle yaşadığı gereksiz zaman kaybı bi ilişkidir, ayrıca başkasından hoşlanmak yasak diye senet noter imzalamıyo kimse, öyle olsa hefrkes ilk çıktığıyla gider evlenirdi, hayat böyle bişey değil
gelip benden ayrılırsa dürüstçe dedim, sabaha kadar değmeyecek biri için beni unutup sonr koluma koşamaz elbette, bitirmesi gerekir, karakterimde bi sorun olduğunu düşünmüyorum, 41 yaşında herşeyi gördüm, tam da bu kızcağızın eski sevgilsinin yerinde oldğumda oldu, hayat karşıma daha iyisini çıkardı sonra evlendim barklandım, eğer birinin kalbi başkasına kayabiliyosa kimseye yapışmamak lazım hayat bana bunu öğretti, sizin yüce karakteriniz çok daha iyilerini yaşatır size umarımSize yalan söylemesi gece için ve hayatında siz varken daha ayrılmamışken gidip başkası ile takılabilir diyorsun ilginç gerçekten ne ise herkesin bi karakter yapısı var sizin de bu
Peki takıldı etti sonra sizi tercih etti sabaha kadar keyfine baktı ama sizi aldatması da sorun olmaz değil mi ? Sonuçta olur sandığı için yapmış baktı yok ya sevgilim daha iyi senle devam ediyor ?
gelip benden ayrılırsa dürüstçe dedim, sabaha kadar değmeyecek biri için beni unutup sonr koluma koşamaz elbette, bitirmesi gerekir, karakterimde bi sorun olduğunu düşünmüyorum, 41 yaşında herşeyi gördüm, tam da bu kızcağızın eski sevgilsinin yerinde oldğumda oldu, hayat karşıma daha iyisini çıkardı sonra evlendim barklandım, eğer birinin kalbi başkasına kayabiliyosa kimseye yapışmamak lazım hayat bana bunu öğretti, sizin yüce karakteriniz çok daha iyilerini yaşatır size umarım
neyi kasıyosun çözemedim, gidip ayrılmış sevgilisinden başka nspıcaktı ?Dürüstçe dememiş konu sahibi ve dediğim gibi tam tersi de olabilir seni tercih eder sabaha kasar dans etse de senin mantığınla bu da normal olmalıydı.
Yüce değilim est.sadece hayatımda biri varken başkalarına yeşik ışık yakmam arkadaşlarla dışardayım diye yalan söyleyip başka erkekle el ele takılmam çünki hayatım da biri var.
Ne yaparım olmuyor mu ? Konuşur bitiririm sonra istediğimi yaparım