- 6 Temmuz 2013
- 125
- 16
-
- Konu Sahibi seymanur00
O kısmını bende algılayamadım ama ah almak diye bişey olduğunu duymuştum.Senin yikilacak yuvanmi vardi anlamadim?
Birbirinize asla güvenemeyecekseniz birlikte olmanızın anlamı nedir peki ?
Güven hani bir ilişki de en önemli etkendi ? O olmazsa olmazdı..
Derlerdi ya hep.. Çevrende de duymuşsundur mutlaka..
Güven olmazsa olmaz maddelerimizden biri..
Mutsuzluğun bundandır seninde söylediğin gibi..
Hayırlısı..
canınız kadar sevdiğiniz, iyi insanlar dediğiniz sevgilileriniz de sizi çok kolay bırakmış, enteresan..
ozetledigim icin yazmadim aslinda.
onun sevgilisini bilmiyorum ama benimki zor olsa da alisti suan bilmiyor baskasiyla oldugumu
bilmiyorum durumlar biraz karisik ama kimseye anlatamiyorum
sevgilim vardi 1 yil 5 ayi birlikte gecirdik
sonra o yabanciyi gordum. ilk goruse inanir misiniz bilmem :) arkadas grubu icinde sohbet ettik
tarih insanlik felsefe...saatllerce kalabaligin icinden ayrilip bunlari konustuk herseyi herkesi unuttum
en kucuk dusuncede bile ne kadar birbirimize benzedigimizi farkettik
ama gercekten sevdigim deger verdigim sevgilim vardi
sonra ben kendimi cektim zaten
fakat yine toplu gidilecek davete evet dedim
onunla butun gece dansettik.
ask miydi bu bilmiyorum ama daha once hissetmedigim belki unuttugum duygulari hissettim.
o gunun sabahi secim yapmam gerekiyordu canim kadar sevdigim deger verdigim sevgilimden ayrildim cunku haketmiyordu.
sonra o geldi
o geceyi unuttun mu dedi
hayir dedim
hoslaniyorum dedi
tamam dedim
ellerimi kalbimi isitti beynimi aydinlatti...
sonra ben sana bunu yapamam arkadas kalalim falan filan diyip gitti. ustelemedim bi daha da konusmadim.
20 gun sonra geri geldi sensiz yapamiyorum birak yine ellerini isitayim dedi yine tamam dedim
beni optu sevdi
2 gun sonra memleketine gitti 15 gun sonra geldi
o gun bu gundur birlikteyiz
ama dun itiraf etti
1 yil 2 ay suren sevgilisi varmis memlekete gittiginde ayrilmis. o da benim gibi eski sevgilisine cok deger veriyor ama bana karsi hissettigi duygulari daha once hissetmedigini soyledi kizarsan kiz bagir cagir gercegi soylemem lazim dedi.
sonra ben itiraf ettim onunlayken sevgilim oldugunu ayrildigimi
cok sasirdi
agladik ikimizde
kizamadik kusemedik suclayamadik
birbirimizin yuzune bakamadik
belki iyi insanlari haketmedigimiz icin birbirimizi bulduk Allahin adaleti kimseye benzemiyor dedim
belki ama biz birbirimizi sectik aldatmadik dedi.
suan hala cok mutsuzum birbirimize asla guvenemeyecegiz
hayırlısı olsun, özellikle arayıp bulmamışsınız, isteğiniz dışında gelişmiş bir olay, sevgiliniz varken yakınlaşmanız tabi ki hiç doğru olmamış ama belli ki duygulara söz geçirilememiş..
güven duygusu konusunda haklısınız, umarım bu ikinizin de yaşadığı ilk ve son yön değiştirme hareketi olur..
sevgiler..
Neyine, tarih, insanlık, felsefe falan konuşuyorsunuz ki sonunda yine melodrama bağlayacaksanız?
Karşılıklı güvensizliğinizi alın ilişkinizin temeline koyun, her başlangıç temiz olmak zorunda değil, birbirinizi bir arada tutan şey ikinizin de yalancı olmasıysa olsun, ne var? Bundan sonra olmazsınız, asla güvenemeyeceğiz birbirimize diye olayı olduğundan daha abes dramatik hale getirmeyin, insan şu boş cümleleri yazmaya üşenir.
Neyine, tarih, insanlık, felsefe falan konuşuyorsunuz ki sonunda yine melodrama bağlayacaksanız?
Karşılıklı güvensizliğinizi alın ilişkinizin temeline koyun, her başlangıç temiz olmak zorunda değil, birbirinizi bir arada tutan şey ikinizin de yalancı olmasıysa olsun, ne var? Bundan sonra olmazsınız, asla güvenemeyeceğiz birbirimize diye olayı olduğundan daha abes dramatik hale getirmeyin, insan şu boş cümleleri yazmaya üşenir.