• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

geçmiş olsun namcığım, hasta hasta 120 dk yürümüşsün dikkat et canım dilerim bir anönce sağılığına kavuşursunŞeniz
İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMa.s.
geçmiş olsun şeker...
hayırdır neyin var..yorma kendini...

BENİM RAHATSIZLIĞIM BİRAZ UZUN HİKAYE TATLIM.

SON ZAMANLAR DA YAŞADIĞIM ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI DR. BELKİ TEKRAR KEMOTERAPİYE BAŞVURACAK.(İNŞ. OLMAZ O GÜNLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM).

ŞİMDİ İLAÇLARIMIN DÜZENİNİ DEĞİŞTİRDİ, BAKALIM NASIL FAYDASINI GÖRECEĞİZyerimseniben(HERŞEYİ KAFAYA TAKARSAK)

ARTIK SADECE KENDİMİ DÜŞÜNEREK BİRAZ BENCİLLİK YAPMAK İSTİYORUM. İŞTE O ZAMAN HERŞEY YOLUNA GİREBİLİRkaydirigubbakcemile5

İYİKİ VARSINIZ.a.s.

AMA YİNE SİZLERİ YALNIZ BIRAKACAĞIM. YAKLAŞIK 1 AY OLMAYACAĞIM SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN YOKUM. HAMDİ BEYE TEŞEKKÜR EDERİM(BU BÖYLE DEĞİLDİ AA:uhm: YALNIŞ OLDU):roflol::roflol:

12 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM:çok üzgünüm:

13 AĞUSTOS 30+30+30=90 DK.

14 AĞUSTOS 35 DK.

15 AĞUSTOS (ŞUANA KADAR YÜRÜMEDİM YÜRÜRSEM YAZARIMa.s.)

BENİM RAHATSIZLIĞIM BİRAZ UZUN HİKAYE TATLIM.

SON ZAMANLAR DA YAŞADIĞIM ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI DR. BELKİ TEKRAR KEMOTERAPİYE BAŞVURACAK.(İNŞ. OLMAZ O GÜNLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM).

ŞİMDİ İLAÇLARIMIN DÜZENİNİ DEĞİŞTİRDİ, BAKALIM NASIL FAYDASINI GÖRECEĞİZyerimseniben(HERŞEYİ KAFAYA TAKARSAK)

ARTIK SADECE KENDİMİ DÜŞÜNEREK BİRAZ BENCİLLİK YAPMAK İSTİYORUM. İŞTE O ZAMAN HERŞEY YOLUNA GİREBİLİRkaydirigubbakcemile5

İYİKİ VARSINIZ.a.s.

AMA YİNE SİZLERİ YALNIZ BIRAKACAĞIM. YAKLAŞIK 1 AY OLMAYACAĞIM SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN YOKUM. HAMDİ BEYE TEŞEKKÜR EDERİM(BU BÖYLE DEĞİLDİ AA:uhm: YALNIŞ OLDU):roflol::roflol:

12 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM:çok üzgünüm:

14 AĞUSTOS 35 DK.

15 AĞUSTOS (ŞUANA KADAR YÜRÜMEDİM YÜRÜRSEM YAZARIMa.s.)

namcığım yeniden geçmiş olsun canım, kendine iyi bak arkadaşım:teselli: evet bu hayatta birazda bencil olmak gerekiyor. stresten ve üzüntüden uzak günler diliyorum :1hug:

ıYı DıLEKLERıN ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıMa.s.

BENıM RAHATSIZLIĞIM BıRAZ UZUN HıKAYE TATLIM.

SON ZAMANLAR DA YAŞADIĞIM ÜZÜNTÜLERDEN DOLAYI DR. BELKı TEKRAR KEMOTERAPıYE BAŞVURACAK.(ıNŞ. OLMAZ O GÜNLERı TEKRAR YAŞAMAK ıSTEMıYORUM).

ŞıMDı ıLAÇLARIMIN DÜZENıNı DEĞıŞTıRDı, BAKALIM NASIL FAYDASINI GÖRECEĞıZyerimseniben(HERŞEYı KAFAYA TAKARSAK)

ARTIK SADECE KENDıMı DÜŞÜNEREK BıRAZ BENCıLLıK YAPMAK ıSTıYORUM. ıŞTE O ZAMAN HERŞEY YOLUNA GıREBıLıRkaydirigubbakcemile5

ıYıKı VARSINIZ.a.s.

AMA YıNE SıZLERı YALNIZ BIRAKACAĞIM. YAKLAŞIK 1 AY OLMAYACAĞIM SALI GÜNÜNDEN ıTıBAREN YOKUM. HAMDı BEYE TEŞEKKÜR EDERıM(BU BÖYLE DEĞıLDı AA:uhm: YALNIŞ OLDU):roflol::roflol:

12 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDıM:çok üzgünüm:

14 AĞUSTOS 35 DK.

15 AĞUSTOS (ŞUANA KADAR YÜRÜMEDıM YÜRÜRSEM YAZARIMa.s.)

şekerim benim...

o bencilliği biran önce yap tatlım..inanki stres 1. düşmanımız..

önemsediğin insanlar sırasında kesinlikle ilk sırada sen ol şeker..

ancak o zaman bişeyler yolunda gidiyor inan bana..

senin yürüme azmine hayranım ben şeker...

iyi haberlerini bekliyoruz burdan..

döndüğünde seninle yarışıcam...söz şeker...

her ne olursa olsun bizler yanındayız sakın unutma

(hamdi beye selam):roflol:

Son düzenleme:
Selam herkese benide aranıza alırsanız sevinirim düzenli yürümeye
hatta koşmaya başladım
19 AĞUSTOS 2009
42 dk yürüyüş

gülgülmezcim kendini aramızda bil şeker...

hoşgeldin şeker....

slm kızlar bende yürüyüşlerimi bildirmek istiyorum yarın başlıyorum inş. 45 dk ile başlıycam yürümeden olmyacak bu iş hrs kolay gelsinn..

tamam banucum sende hoşgeldin..

elifcim ben hiç bakmadım şeker

Çok sevindim ramazanda da yürümeye devam edicem raporları verelim şimdi delikafadulden

20 Ağustos 2009 ---------> 36 dk yürüyüş
21 Ağustos 2009 ---------> 30 dk yürüyüş

16- 17 ağustosta yürüyemedim
18 ağustosta 50 dk yürüdüm.
19-20- 21 ağustosta yürüyemedim

Billur 16-17- 18- 19 ağustosta 120 dk yürüdü
20-21 ağustosta yürüyemedi

Ben ayrıca yürüyüşler arkasına en az 15-20 dk egzersizde
yapıyorum bunları yazıyomuyuz acaba :uhm:​

Ben ayrıca yürüyüşler arkasına en az 15-20 dk egzersizde
yapıyorum bunları yazıyomuyuz acaba :uhm:​

merhaba canım, egzersizlerimiz yürüyüşe dahil dğil sadece yürüyüş dk yazıyoruz(not: eski kaptanopuyorumnanaktan)
selam kızlar bende düzenli yürüyüş yapmaya karar verdimm benide aranıza alırmısınız ??

akrepciğim geldiğinde senide listeye ekleyecektir. ,bol yürüyüşlü günler

Back