Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

şekerler temmuz 1 de hepinizin kilosunu da alim bakalım bir ay boyunca hangimiz ne kadar vericez

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza..
günler uzun havalar epey ısınmışken fırsat bu fırsat yürüyüşlerimizi ihmal etmeyelim ki gitsin kilolar gelsin sağlıklı bedenler

akerpcim çok haklısın havalar süper

çok ggüsel yürünüyo hem bedenimiz rahatlıyo hem kafamız :lepi:

akrepcim evet yürüyelim güzelleşelimzemuszemus
ben de yarın bildiririm kilomu..bir ayda ne kadar değişicem bakalım?kafamçokkarıştı

güllüşen 49 süper:lepi: kaç kiloya inceksin şekerim sen?ya da daha önce kaçtın?opuyorumnanaktan

canım ben 52 dim 49 oldum 45 e inmek istiyom 2 aydır yürüyorum ve diyet yapıyom ,ama bünyem zor kilo veren bi bünye o yüzden biras zorlanıyom

akerpcim çok haklısın havalar süper

çok ggüsel yürünüyo hem bedenimiz rahatlıyo hem kafamız :lepi:
evet canım her iki açıdan çok rahtlatıyor ve toksinlerde gidince vücuttan cildimiz daha parlıyor..sıkılaşıyor,iştahı da azaltıyor
akrepcim evet yürüyelim güzelleşelimzemuszemus
ben de yarın bildiririm kilomu..bir ayda ne kadar değişicem bakalım?kafamçokkarıştı
tamam canım kilonu yaz sende bakalım kaç olucaz ağustosa kadar
ben dün akşam tartildim en son 49 kilo olmuşum :lepi:

ohh canım senin boyun kaç ki..fazla kilon yok gibi görünüyor ama yinede devam yürüyüşe sonuçta amacımız sağlıklı olmak

yulafcım teşekkür ederim işimi kolaylaştırmışsın şeker

kızlar 1 temmuz benim de başlandgıcımolucak.bugün tempolu değildi am 60 dk yrüdüm yarın tempolu 45 50 dk ile başlıycam hadi destek olalım birbirimize

evet canım her iki açıdan çok rahtlatıyor ve toksinlerde gidince vücuttan cildimiz daha parlıyor..sıkılaşıyor,iştahı da azaltıyor

tamam canım kilonu yaz sende bakalım kaç olucaz ağustosa kadar

ohh canım senin boyun kaç ki..fazla kilon yok gibi görünüyor ama yinede devam yürüyüşe sonuçta amacımız sağlıklı olmak

canım benim boyum 1.55 kısa :KK43: o yüzden fazla görünüyo kilom

tabiki de devammalkisalkisalkis

dün akşam çok yağmur yağıyodu yürüyemedim :KK43:(

1 temmuz 50 dakika yrüdüm ve bu sabahki kilom 74.5..bakalım 1 ağustosa kaç kilo olucam :gitme:

akrepciğim bu sabah malesef tartılmayı unuttuk. yarın sabah tartılıp kilo bilgilerimizi yazacağız.
1 Temmuzda 140 dk yürüdüm
Billur 140 dk yürüdü.

X