Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

selma buldum senı :)
18.06.2009
1saat kosu bandında 6.7 km
30 dk acık havada
200 mekık
30dk cesıtlı sporlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 3 gündür yürüyüş yapıyorum.. ve şimdiden etkisini göstermeye başladı yürüyüşler.. en iyi yanıda spor yapınca insanın güveni yerine geliyorzemuszemus

cnm http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak.html
topıgmden benı ıncele ıstersen kosu bandıyla yuruyus ıle 5 kg verdım 6 haftada ve baldırlarım bayagı ınceldı mekık ılede 12 cm gobegım ınceldı
sormak ıstedıgn seyler olursa seve seve cevap verırım

bnde de kşu bndı vr ama asrı skılıorm hc cnm orda yrumek ıstemıo bıde yararsız olck gbıme gelıo :çok üzgünüm:
snn yurume hızn kctı bıde gunde kc kre kc dakıka yurdun belkı bna da hves gelr :)

merhaba bende bir ara yürüse basladim 10 gün kadar yaptik sonra grub dagildi yapamadim.ama gercekten coook faydasi oluyor biz günde tam 15 km yürüyorduk 18.00de cikiyorduk 21.00 dogru geliyorduk tabiki o yordgunlikla brseyde canimiz istemiyyordu yemek.ve bacaklarim felan iyice cekilmeye baslamisti.allah izin verirse yine baslayacagim.

bnde de kşu bndı vr ama asrı skılıorm hc cnm orda yrumek ıstemıo bıde yararsız olck gbıme gelıo :çok üzgünüm:
snn yurume hızn kctı bıde gunde kc kre kc dakıka yurdun belkı bna da hves gelr :)

cnm verdıgm kılolara bakk 7 kg bence faydası var topıgımı bıraz oku cnm bne gund een az 1saat 6.8km 6.6 km arası yapıyorum hız 5.5 6arası bıde hızlandırmalar var 5 dk 1 cardıo calısması 7 8.6 arası

bugun
19.06.2009
1saat kosu bandında 6.8 km
40 dk sallandım:)
250 mekık
30dk cesıtlı sporlar step twıs masaj aletı gıbı

19 Haziranda malesef yürüyemedim
Billur 120 dk yürüdü
20 Haziran da 60 dk yürüdüm
Billur yürüyemedi

buraya sadece yuruyusmu yazılıyo baska yaptıgmız sporlarda yazılabılıyomu?

sadece yürüyüşler yazılıyor
birde yürüyüşlerini dk olarak yazarsan sevinirim şeker
tabii yürüyüş yarışmasına katılmak istiyosanyerimseniben

X