Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
billura alkıışşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba misirunu , billur benim kızım 15 yaşında 4 ayda toplam 15 kilo verdi. diyetisyen kontrolünde kilo veriyor. yaşı gereği ağır bir diyeti yok. 1700kalori ile verdi. yürüyüşlerini hiç aksatmadı yerimseniben
bittiğine sevindim şeker..umarım yerleşeblmişsindir..taşınma tam anlamıyla bir eziyet..merhaba akrepciğim nihayet taşınma işini hallettik bundan sonra yürüyüşlerimi yapabileceğim.
12 haziranda malesef yürüyemedim.
Billur 60 dk yürüdü
Akrepciğim mayıs ayı sonuçlarınıda hesaplamışsın ellerine sağlık tatlımŞeniz
bu yarışta olan bütün arkadaşlarımı kutluyorum ,sağlıklı bir yaşam için spor şartalkisalkisalkis
namcığım benden de iyi yolculuklar.tatil için gidiyorsundur büyük ihtimalle ,güzel bir tatil geçirmeni diliyorumopuyorumnanaktanBu gün yürümedim yürüyememde şuan yoldayım(bodrum)
canıımm ne kadar güzel kilo vermişsin.harikasın valla nasıl verdin nekadar sürede verdin .cevabın için şimdiden tşk ler13.06.2009 Cumartesi: 60dk
merhaba misirunu , billur benim kızım 15 yaşında 4 ayda toplam 15 kilo verdi. diyetisyen kontrolünde kilo veriyor. yaşı gereği ağır bir diyeti yok. 1700kalori ile verdi. yürüyüşlerini hiç aksatmadı yerimseniben
sevgili lacey;
billuru ve sizi tebrik ederim. billurun azmine hayran kaldım. ona tüm yaşamında başarılar dilerim. sevgilerle kalın...