Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

merhaba misirunu , billur benim kızım 15 yaşında 4 ayda toplam 15 kilo verdi. diyetisyen kontrolünde kilo veriyor. yaşı gereği ağır bir diyeti yok. 1700kalori ile verdi. yürüyüşlerini hiç aksatmadı yerimseniben
billura alkıışşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merhaba akrepciğim nihayet taşınma işini hallettik bundan sonra yürüyüşlerimi yapabileceğim.
12 haziranda malesef yürüyemedim.
Billur 60 dk yürüdü
bittiğine sevindim şeker..umarım yerleşeblmişsindir..taşınma tam anlamıyla bir eziyet..
Akrepciğim mayıs ayı sonuçlarınıda hesaplamışsın ellerine sağlık tatlımŞeniz
bu yarışta olan bütün arkadaşlarımı kutluyorum ,sağlıklı bir yaşam için spor şartalkisalkisalkis

teşekkür ederim şeker...
dereceye giren arkadaşlara teraziye dokunup ödüllerini verelim olurmu
bakalım bundan sonra kimler derceye giricek:eek:

12 haziran 60 dk.
13 haziran 120 dk.
Bu gün yürümedim yürüyememde şuan yoldayım(bodrum)

merhaba misirunu , billur benim kızım 15 yaşında 4 ayda toplam 15 kilo verdi. diyetisyen kontrolünde kilo veriyor. yaşı gereği ağır bir diyeti yok. 1700kalori ile verdi. yürüyüşlerini hiç aksatmadı yerimseniben

sevgili lacey;

billuru ve sizi tebrik ederim. billurun azmine hayran kaldım. ona tüm yaşamında başarılar dilerim. sevgilerle kalın...:nazar:

sevgili lacey;

billuru ve sizi tebrik ederim. billurun azmine hayran kaldım. ona tüm yaşamında başarılar dilerim. sevgilerle kalın...:nazar:

teşekkür ederiz canım, dilerim sağlıklı bir şekilde hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızopuyorumnanaktan

arkadaşlar artık sıralama aylıkmı haftalıkmı olacak yarışma anlayamadım bilgi verirseniz sevinşrim

X