Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

Aaa lütfen beni tebrik etmelisin
İyi atmışsın , sanırım çalışıyorsun. Ben çalışsam o kadar yapamam.
50 squat olduğunu yorumu atınca gördüm cidden tebrik edilesi bi rakam ben 20yi zor yaparım hepten saldım kendimi egzersiz yapamıyorum ancak yürüyorum
Çalışıyorum evet ve eminimki sen de çalışıyo olsan daha bi şevk gelir çünkü tüm gün otur otur tepsileşme başlıyo popişkoda

Ay yok canım ben pazartesiyi kırdığım için öyle demiştim, yoksa 50 ile başlayın diyorlar zaten
Evde de aynı durum söz konusu malesef

Ay yok canım ben pazartesiyi kırdığım için öyle demiştim, yoksa 50 ile başlayın diyorlar zaten
Evde de aynı durum söz konusu malesef
50 ile squata başlayabildiğim gün ben zaten olmuşumdur canım ki bu olamaz
evde de işte de durumlar aynı o zaman ömür boyu dikkatli beslenmek bize mecburiyet
çalışmayı düşünüyo musun?

50 ile squata başlayabildiğim gün ben zaten olmuşumdur canım ki bu olamaz
evde de işte de durumlar aynı o zaman ömür boyu dikkatli beslenmek bize mecburiyet
çalışmayı düşünüyo musun?
O kadar adımı atabiliyorsan bence yapabilirsin canım, en azından 20 den fazla yaparsın diye düşünüyorum
Şimdilik öyle bir niyetim yok

O kadar adımı atabiliyorsan bence yapabilirsin canım, en azından 20 den fazla yaparsın diye düşünüyorum
Şimdilik öyle bir niyetim yok
egzersizler bana resmen işkence gibi geliyo anca başımda biri durup sayıcak, hareketi değiştiricek anca öyle
ilerde işe girersen eminim daha da istekli olucaksın yani bana öyle oldu

egzersizler bana resmen işkence gibi geliyo anca başımda biri durup sayıcak, hareketi değiştiricek anca öyle
ilerde işe girersen eminim daha da istekli olucaksın yani bana öyle oldu
Calisirken tek dusundugum sey uyumak oluyor benim
Ben dururum burda basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…