50 squat olduğunu yorumu atınca gördüm cidden tebrik edilesi bi rakamAaa lütfen beni tebrik etmelisin
İyi atmışsın , sanırım çalışıyorsun. Ben çalışsam o kadar yapamam.
Ay yok canım ben pazartesiyi kırdığım için öyle demiştim, yoksa 50 ile başlayın diyorlar zaten50 squat olduğunu yorumu atınca gördüm cidden tebrik edilesi bi rakamben 20yi zor yaparım hepten saldım kendimi egzersiz yapamıyorum ancak yürüyorum
Çalışıyorum evet ve eminimki sen de çalışıyo olsan daha bi şevk gelir çünkü tüm gün otur otur tepsileşme başlıyo popişkoda
50 ile squata başlayabildiğim gün ben zaten olmuşumdur canım ki bu olamazAy yok canım ben pazartesiyi kırdığım için öyle demiştim, yoksa 50 ile başlayın diyorlar zaten
Evde de aynı durum söz konusu malesef
O kadar adımı atabiliyorsan bence yapabilirsin canım, en azından 20 den fazla yaparsın diye düşünüyorum50 ile squata başlayabildiğim gün ben zaten olmuşumdur canım ki bu olamaz
evde de işte de durumlar aynı o zaman ömür boyu dikkatli beslenmek bize mecburiyet
çalışmayı düşünüyo musun?
egzersizler bana resmen işkence gibi geliyo anca başımda biri durup sayıcak, hareketi değiştiricek anca öyleO kadar adımı atabiliyorsan bence yapabilirsin canım, en azından 20 den fazla yaparsın diye düşünüyorum
Şimdilik öyle bir niyetim yok
Calisirken tek dusundugum sey uyumak oluyor benimegzersizler bana resmen işkence gibi geliyo anca başımda biri durup sayıcak, hareketi değiştiricek anca öyle
ilerde işe girersen eminim daha da istekli olucaksın yani bana öyle oldu
Nefes all verrr döört hadi kızımCalisirken tek dusundugum sey uyumak oluyor benim
Ben dururum burda basinda
5.900 bugün çok yoruldum ya , karnım baya toktu ondan herhaldeşu dakikalarda da dönmüş olmalısın nasıldı kaç adım atmışsın?
Gayet iyi bence ayaklarına sağlık5.900 bugün çok yoruldum ya , karnım baya toktu ondan herhaldehe birde dondum
Maşallah maşallah ha gayret , 10.000 ne ne kalmışGayet iyi bence ayaklarına sağlık
Anam soğuk hava direncini artırır iyi iyi
Saat 21 de başladım şimdi bitti 7.714 adım atmışım
10.000 çok uzun iş ya içim bayılıyo, başlığıma uymayan bi tavır resmenMaşallah maşallah ha gayret , 10.000 ne ne kalmış
Hala squat yapmıcağına emin misin
Evet o zaman hemen yan tarafa alıyorum seni ok mi10.000 çok uzun iş ya içim bayılıyo, başlığıma uymayan bi tavır resmen
Tamam ben de squat yapıcam fakat pazartesiyi baz alabilir miyim?
Tamamdır çılgın bir squatçılar takımı oluşuyor anlaşılanEvet o zaman hemen yan tarafa alıyorum seni ok mi
Pazartesi başlayacak olanlar da var
Ay ben bunu şimdi gördümVallahi sırf kk ya girince hesap vereceğim bir kürksüz olduğu için bugün yürüyüş yaptım, ciddi motive edici
Disipline Girmis BirKadin
Tetikleyen unsurlar olarak bizler mükemmel miyiz neyiz ki yaaAy ben bunu şimdi gördüm
Ben de dün üşendim aslında , hava soğuk diye ama ya sonra dedim
O yüzden çıktım
Sanırım galiba muhtemelenTetikleyen unsurlar olarak bizler mükemmel miyiz neyiz ki yaa
Haftasonu çalışmıyorum ama ctesi de pazar da kursum varSanırım galiba muhtemelen
Bugün çalışıyor musun?