- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
Çıkıyorum , ama çok uykum geldihadi bakalım kolay gelsinben de sekiz buçuk gibi başlıcam
Çıkıyorum , ama çok uykum geldi
6.360dışarı çıkıp yürümeye başlayınca eminim ki uykun açılır
süper ayaklarına sağlık
Ben de spor sonrası yazıcam buraya
Evet mutlaka yaz, nedense insanı motive ediyorBen de spor sonrası yazıcam buraya
Cidden insan fena motive oluyorEvet mutlaka yaz, nedense insanı motive ediyor
Birde ben bacaklarım sıkılaşsın istiyorum, evet kilom yok ama şöyle mıncırılmayan cinsten sıkı bacak istiyorumvar mı bir önerin
Olur, çok teşekkür ederim. Squat diyorlar ama hem sıkılaştırıp hem kas yapıyormuş , kas da hiç sevmem halbukiCidden insan fena motive oluyor
Küçük bi araştırma yapıp yazsam olur mu? Bacak sıkılaşması için
Ben de şimdi yürümeye başladım.Olur, çok teşekkür ederim. Squat diyorlar ama hem sıkılaştırıp hem kas yapıyormuş , kas da hiç sevmem halbuki
Ben de şimdi yürümeye başladım.
Kendi ağırlığımızla yaptığımız hareketler aşırı kas yapmıyo ya abartmasınlar
Eki Görüntüle 1978464 Eki Görüntüle 1978465 Eki Görüntüle 1978466 Eki Görüntüle 1978467 Bunları buldum umarım işine yarar
Disipline Girmis BirKadin
Ay canım çok tatlısın teşekkür ederimEki Görüntüle 1978470 Eki Görüntüle 1978471 Bu ikisini unutmuşum hemen attımDisipline Girmis BirKadin
Rica ederimAy canım çok tatlısın teşekkür ederim
Bi program indirdim ben de. 30 günlük programıı varmış bunun , günlük işliyor. Hep bu hareketler var evet.
Günlerden de perşembe napsam pazartesimi başlasam acaba
Nasıl gidiyor yürüyüş
Yani öyle yapayım diyorum , hem yürüyüşüde her gün yapıcağıma göre kaslarım açılsın biraz.bugün eve geldiğimde zonkluyorduRica ederimbu hareketleri pilates yaparken hoca yaptırırdı ciddi güçlendiriyo bacakları komple. Programında varsa süper olmuş
Bir diyet klasiğini spora da uygulayabilirsin tabiki de
Son 20 dk kaldı
O ilk spordan sonraki zonklamalaaarYani öyle yapayım diyorum , hem yürüyüşüde her gün yapıcağıma göre kaslarım açılsın biraz.bugün eve geldiğimde zonkluyordu
Yok yahu o kadar kötü durumda değilim, ayaklarına sağlık
O ilk spordan sonraki zonklamalaaarvarsa bi ağrı kesici içebilirsin dayanılmaz olursa
Ben de bitirdim sporumu, hergün yürümek çok iyi gelicek eminim
kusura bakma unutmuşum adım söylemeyi50 squat , ilk 10 da dedim ki bu mudur yani, 15 ten sonra vazgeçtim
Baya yoruyormuş
Bugün başlamış oldum
Kaç adım attın ?
fabric
Aaa lütfen beni tebrik etmelisinkusura bakma unutmuşum adım söylemeyi7535 adım atmışım çok hızlı ve tempolu yürümeye çalıştığım zaman ayak tabanım yırtılıyo sanki
squat için p.tesi kuralı çiğnendi
aman aman o squat beni de perişan ediyo yavaş yavaş yükselir nasılsa