Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

artık akşam yemeklerimi saat 17.00da yemiş oluyorum hatta 16.30a denk gelirse o zaman da yiyebilirim
çünkü akşam öğünümü ne kadar erken yersem bana o kadar faydalı oluyor
yürüyüşümü de mutlaka koşu bandının en son eğim yüksekliğinde yapıyorum ve spor yaptığımı hissediyorum artık, yürüyüşün yanında "basen eritme egzersizleri" yapıyorum tabi bu egzersizler farklılık gösterebilir ama yürüyüşü aksatmamalıyım :ruh::dua:

Bu sabahki kilom: 64,3
Bir de gece yatmadan önce bir bardak suyun içine bir ceviz atıp üzerini fincan altlığı ile kapatıp sabah aç karnına içtim cevizi de yedim,dün yağ yakma ile alakalı araştırma yaparken rastladım bu bilgiye pratik olduğu için deneyeyim dedim
üzerimdeki etkilerini paylaşırım

sağlıklı beslenmeye başlayalı bir ay olmuş ve hedeflenen kiloya gelebilmişim
günlük rutinime uygun bir şekilde beslenmeyi öğrenmişim çok mutlu oldum
bedenimi tanımalı ve ona göre hareket etmeliyim :KK16:

merhaba, hala yürüyüşlere devam ediyor musun? ediyorsan ben de katılabilir miyim :)

1 mayıstan beri arada birkaç gün hariç yürümeye çalışıyorum ben de. ilk zamanlar sadece yürüyüş esnasında adımlarımı saydım 6-7 bin adım atıyordum. son birkaç gündür de bütün gün adımsayar taşıyorum üzerimde ve 8-9 binlere geliyor adım sayım. o rakamları görünce de hadi 10 bin yapayım diye bi gaz 10 dakika trambolinde zıplıyorum 3-5 dakika da step hareketleri yapıyorum. ne kadar gider böyle bilmiyorum ramazan da yaklaşıyor. kilo veremiyorum çünkü spor yaptıkça acıkıyorum galiba iştahım açıldı. 5 kilo vermek ve hamlığımı atıp kondüsyon sahibi olmak hedefim.

merhaba, hala yürüyüşlere devam ediyor musun? ediyorsan ben de katılabilir miyim :)

1 mayıstan beri arada birkaç gün hariç yürümeye çalışıyorum ben de. ilk zamanlar sadece yürüyüş esnasında adımlarımı saydım 6-7 bin adım atıyordum. son birkaç gündür de bütün gün adımsayar taşıyorum üzerimde ve 8-9 binlere geliyor adım sayım. o rakamları görünce de hadi 10 bin yapayım diye bi gaz 10 dakika trambolinde zıplıyorum 3-5 dakika da step hareketleri yapıyorum. ne kadar gider böyle bilmiyorum ramazan da yaklaşıyor. kilo veremiyorum çünkü spor yaptıkça acıkıyorum galiba iştahım açıldı. 5 kilo vermek ve hamlığımı atıp kondüsyon sahibi olmak hedefim.
tabiki de katılabilirsin çok memnun olurum :) bu ara biraz aksattım ama havalar da iyice düzeliyor devam edeceğim
yürüme bandına çıkamadığımda veya dışarı çıkıp yürüyemediğimde de evde leslie videoları açıp yürücem
eminimki hergün düzenli bir şekilde yürürsen ve yediğine içtiğine dikkat edersen fazlalıklarından kurtulursun :)
hergün attığımız adım sayısını buraya yazalım güzel bir motivasyon olur :) tabi başka başka egzersizleri de belirtebiliriz veya kaçırdığımız abur cuburları tatlıları filan : D ama ben çok pis motive olmuş durumdayım kaçamak yapmıyorum :KK51:

Merhaba bende hergün 10.000 ile 20.000 adım arası atmaya çalışıyorum sana katılabilir miyim canım en azından düzenli yaparım bir yere yazarsam .
Dün 9.000 bugün 12.000 adım attım

Tamam canım teşekkür ederim akşam yazarım 10.000 adım attığımda :)
Kaç kilosun canım ? Diyet falan yapıyor musun yoksa sadece sağlık için mi yürüyüş yapıyorsun?
10.000 olmasa bile o gün attığın adımı,yaptığın egzersizi her şeyi yazabilirsin :) ben ilk başta sağlık için başlamıştım daha sonra mart sonunda zayıflamaya karar verdim.
Günlük rutinime göre beslenme programı ayarladım kendime ona göre beslendim ama ilk başta ufak tefek şeyler atıştırdım tatlı gibi :KK70: onun dışında harfiyen uyuyorum programıma
Güncel kilom 63.500 başlangıç kilom68.200 dü. Hatta adet öncesi 71 i gördüğüm için diyete karar verdim.
Sende durumlar nasıl?

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim seni beni hiç sorma bi alıp bi veriyorum en fazla 92,4 olmuştum sonra 60 a kadar indim ve diyeti bırakınca 75 falan oldum bu sabah tartıldım 74,3 kg olmuşum malesef kilo almak çok kolay o yüzden düzenli yürüyüş yapmak istiyorum bir de ramazan yarışması grubundayım arkadaşla jillian yapıcaz 30 day shred bakalım ramazanda nasıl olacak :)

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim seni beni hiç sorma bi alıp bi veriyorum en fazla 92,4 olmuştum sonra 60 a kadar indim ve diyeti bırakınca 75 falan oldum bu sabah tartıldım 74,3 kg olmuşum malesef kilo almak çok kolay o yüzden düzenli yürüyüş yapmak istiyorum bir de ramazan yarışması grubundayım arkadaşla jillian yapıcaz 30 day shred bakalım ramazanda nasıl olacak :)
Bence 92,4 e göre 74,3 gayet iyi ben de seni tebrik ederim üç basamaklı kilolara ulaşmadan durdurmuşsun kendini
Oruç tutacak mısın? Jillian nedir? Eğer oruç tutacaksan mutlaka bir diyetisyene gidip ramazan için beslenme programı almalısın biz annem için öyle yapmıştık

Bence 92,4 e göre 74,3 gayet iyi ben de seni tebrik ederim üç basamaklı kilolara ulaşmadan durdurmuşsun kendini
Oruç tutacak mısın? Jillian nedir? Eğer oruç tutacaksan mutlaka bir diyetisyene gidip ramazan için beslenme programı almalısın biz annem için öyle yapmıştık

Teşekkür ederim canım oruç tutacağım inşallah bugün diyetisyene gidecektim ama regl oldum sancım var kafama göre diyet yapacağım artık bende tam olarak bilmiyorum nasıl besleneceğimi

X