Bebek tutunması için hangi ilaç

zeyyoo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
731
285
23
25
Merhaba arkadaşlar yumurtlama günlerini değerlendiriyorum bu ay tüp bebekte yada aşılamada tutunması için ilaç fitil falan veriyorlar ya doktor vermeden kullansam sıkıntı olur mu acaba ve adını bilenler yazabilir mi?

Progestan verdi bana doktor catlamadan hemen sonra 11 gün boyunca uyumadan önce kullan dedi

Sıkıntı olabilir rahim kalınlaşması varsa. Rahim ölçülür ona göre verilir.

Doktorunuz zaten transfer öncesi ilaçlar verip rahminizi hazırlayacak Progestan falan transferden sonra başlıyor

Doktorunuz zaten transfer öncesi ilaçlar verip rahminizi hazırlayacak Progestan falan transferden sonra başlıyor
Yok bir işlem yaptırmıyorum onumuzdeki reglimden sonra aşılama baslayacağız şuan günlerimi değerlendiriyorum sadece ondan sordum

Yok bir işlem yaptırmıyorum onumuzdeki reglimden sonra aşılama baslayacağız şuan günlerimi değerlendiriyorum sadece ondan sordum
Folik asit kullanabılırsin gebelik öncesi 3 ay .

Unutmayın Herşeyin fazlası zarar bırakın tedaviyi doktorunuz yönetsin .

Merhaba arkadaşlar yumurtlama günlerini değerlendiriyorum bu ay tüp bebekte yada aşılamada tutunması için ilaç fitil falan veriyorlar ya doktor vermeden kullansam sıkıntı olur mu acaba ve adını bilenler yazabilir mi?
Merhaba. Bence doktorunuzun önermediği hiçbir ilacı kullanmayın. Birine iyi gelen ilaç size kötü gelebilir. Ben düşük tehdidi yaşıyorum. Herkese progestan iğne verirken bana fitil verdiler mesela. Eminim bunun benim değerlerimle ilgisi vardır.

Back
X