Yürüyüş bandının akibeti ne olur?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)

Ses cikardigi icin alip kullanamayan insan da cok var. Yururken pat pat ses cikiyor.

Evde spor aleti ise yaramiyor sanki ya, herkes atiyor bir kenara.

Niye yuruyus bandi? Daha fonksiyonlular var?

Yürüyüş bandı gürültü yapıyormuş
Benim bisikletim vardı karşısında da tv bir dönem kullandım

Ama şimdi zor geliyor zira spor bitince duş vs çık geç oluyor

Yürüyüs bandı çok gürültülü apartman da yaşıyorsanız problem çıkar. Sadece koşu bandı ile kilo veremezsiniz uzmandan program alırsınız spor salonu yok mu yakınlarınız da

ablam almıştı. Kullanamadı, evinin bir kenarında duruyor. Allahtan evi büyükte sorun olmuyor
şimdi o bandı ben kendi evime getirmek istiyorum. ama evim çok küçük onu koyacak bir metre boş yerim yok. Ancak salonumun ortasına koysam oda nasıl olur salon dediğimde oda kadar yer. Benimde yer problemim var napıcamı bilemedim.. Yoksa spor falan yapacağım yok kilo alıyorum.

Bisiklet benimde var:) aslında güzel ama oturma kısmı totomu ağrıtıyor:) bende aynen koseye atmaktan korkuyorum. Ses özelliğinide düşünmemiştim bakın sanırım almasam daha iyi olacak .o kadar parayı sokağa atmak istemem

Bende tedirginim antreye koymaya razıyım, gerekirse salonun ortasına koyucam.. ama yeter ki kullanayım. Zaten kocaman şey getirtmesi zor, sığdırması zor, değsin istiyorum. Mesela spor salonuna yazıldım.. yok gitmedim.. işten gelince koştur koştur git.. orda yorull duş al, terli terli çıkınca üşüttüm vss.. boynum tutuldu hasta oldum (bende ne hikmetse hep kış başlayınca spor salonlarına yazılıyorum) ama artık bitti benim için yazılmam bir daha.. senin konun bu yüzden benide ilgilendirdi açıkcası, millet napmış bakıyım

Yürüyüs bandı çok gürültülü apartman da yaşıyorsanız problem çıkar. Sadece koşu bandı ile kilo veremezsiniz uzmandan program alırsınız spor salonu yok mu yakınlarınız da
Gürültülü ama alttaki komşuyla konuşulmalı. Ben günde en fazla 1 saat koşu bandını kullanacağım. Rica etsem o saatlerde idare edin gibi...

Plates , leslie, zumba v.s yapabilirsiniz.

Bir kaç spor malzemesi alıp heves dağlayarak videolarını indirip yapın.
Ufak tefek spor aletleri de alabilirsiniz.

Yürüyüşe bandı maalesef köşede tozlananlardan. :)

Gürültülü ama alttaki komşuyla konuşulmalı. Ben günde en fazla 1 saat koşu bandını kullanacağım. Rica etsem o saatlerde idare edin gibi...

Sesi azda olsa izole eden matlardan alırsınız altına.. Engelliyor biraz.
Komşunuzun dinlendiği alana koymazsınız bandınızı.

kendine
güvenin varsa al, yani düzenli kullanırım diyorsan. Çünkü düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarıyor ama benim ki malesef odada sadece yer kaplamaktan ibaret olup kaldı, niyeyse kullanmak içimden gelmiyor hafta içi zaten çalışıyorum akşamları yorgun oluyorum hafta sonu da ev işleri falan derken tembellik yapıyorum yanı anlayacağın

Geçen aylarda sattım :) Binbir hevesle aldım üstelik. Eşim de ben de "Yürürüz ya atla deve değil ya." dedik. 6 ay kadar misafir olarak evimizde konakladı. Ha yürümedik mi, yürüdük tabi 3-5 defa. Ama asla bir çamaşır askılığı olarak kullanmadım. Sırf herkesin dediği gibi "Çamaşır asmıyorum." demek için.

Ses meselesine gelince, bandın altına koyabileceğiniz kalın matlar var.Alt kata inen sesi büyük oranda engelliyor.

Bu aralar sizinle aynı durum içerindeyim.Spora yazıldım iş çıkışı gitmek çok zorluyor beni.Hadi öyle böyle gidiyorum spora ama eve ölü gibi geliyorum ve eşime koşu bandı alalım dedim ama bu seferde acaba kullanırmıyım telaşaesi sardı beni.Bu sefer kullanmazsam evde yük yapacak ve eşim sürekli başıma kakacak bu durumu diye düşünüyorum kararsızım .Bi yandanda bisikletmi alsam diyorum hem onun daha ufak boyları var fazla yer kaplamıyor

Yürüyüş bandım vardı, hemen hemen her gün kullandım 4 yıl boyunca. Bir köşede çamaşır askılığı gibi kullanılması ya da gerçekten işe yaraması tamamen sizin azminize kalmış bir durum. İki gün kullanırım, sonra üşenirim diyorsanız, almayı düşünmeyin bile, çünkü çok yer kaplıyor. Ama verimli kullanırım diyorsanız, bence harika bir alet. Küçük bir eve taşındığımız için elden çıkarmak zorunda kaldık, eksikliğini çok çekiyorum.

Bu arada kilo vermek, forma girmek için ille de bir alete gerek yok. Aletsiz yapabileceğiniz hareketler var internette bol bol. Ben o şekilde de epey kas yapmıştım. Hamilelik sonrasında da yine aletsiz jimnastik yapmayı düşünüyorum. İlle koşu bandı olmalı diye bir şey yok yani.

Salon aksesuarı olarak kullanıyoruz şu anda üzerine de salona uygun bi örtü mü işlesem acaba diyorum. Ha bide oğluma oyuncak oluyor uzay gemissiii diye bağırıp üzerinde oynuyor:)

ay bizimde var üztüne birşeyler yığıyorum 5 yıldır var say desen kaç kere yürüdüm inan sayamam hep bu akşam yürücem deyip akşam aklıma bile gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…